Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Tai reiskia kad 186 cia visi chap, daugiau ner? negali but, kai eprskaiciau 186 turi but toliau...
Edited: cia kazkokie kiti chap.. ten kur pas mane paskaiciau, tai visai kiti nei sitie.. Kai uz**sa ta manga susikta negaliu.. Negali viska zmoniskai atlikt, pas mane 192 chap yra.. o cia tik 186, + skiriasi nei pas mane.. o ten pas mane 8 volume pabaiga, tai cia turbut pats galas+ dar keli chap pas mane, kuriu nebuvo animei. Bet sitam kur tu davei kazkokie kiti.. blemba ka daryt nezinau nedgi.
2Haruhi: siaip pas mane 192 chap jau nuo 2009-01-28, is LM Siunciaus torrenta ir ten buvo tie chapteriai, o torrentas buvo idetas sausio pabaigoje, o dabar jau rugsejo pabaiga..Paskutinis pakeitimas nuo Miyata; 2009-09-22, 17:25.Comment
-
Edited: cia kazkokie kiti chap.. ten kur pas mane paskaiciau, tai visai kiti nei sitie.. Kai uz**sa ta manga susikta negaliu.. Negali viska zmoniskai atlikt, pas mane 192 chap yra.. o cia tik 186, + skiriasi nei pas mane.. o ten pas mane 8 volume pabaiga, tai cia turbut pats galas+ dar keli chap pas mane, kuriu nebuvo animei. Bet sitam kur tu davei kazkokie kiti.. blemba ka daryt nezinau nedgi.
Net nežinau ką tau patarti, nes pats šia manga nesidomėjau.Comment
-
Tai reiskia kad 186 cia visi chap, daugiau ner? negali but, kai eprskaiciau 186 turi but toliau...
Edited: cia kazkokie kiti chap.. ten kur pas mane paskaiciau, tai visai kiti nei sitie.. Kai uz**sa ta manga susikta negaliu.. Negali viska zmoniskai atlikt, pas mane 192 chap yra.. o cia tik 186, + skiriasi nei pas mane.. o ten pas mane 8 volume pabaiga, tai cia turbut pats galas+ dar keli chap pas mane, kuriu nebuvo animei. Bet sitam kur tu davei kazkokie kiti.. blemba ka daryt nezinau nedgi.👍 1Comment
-
- Spice and Wolf novelės. Kur jų galima gauti anglų kalba?
- Kiek antrasis Spice and Wolf sezonas turės serijų (12 ar 13), neskaičiuojant OVA?
- Kada Japonijoje pasirodo Spice and Wolf anime ir per kiek laiko maždaug jam uždedamis subai? (Savaitė ar ilgiau?)
- Kas nors girdėti apie trečiąjį sezoną ar Horo sprendimas pranašauja anime ir novelių pabaigą? (nereikia gilintis, tiesiog taip arba ne, jokių spoilerių)
Comment
-
1. http://www.torrentz.com/3cd6e5ffc42c...4f92fd3fa6a499, kiek mačiau čia geriausias variantas, bet negarantuoju
2. 12
3. kiek radau tai turėtų būti šią naktį 00.00 Japonijos laiku
4. kadangi pats nežiūriu tai nežinau, bet bent jau myanimelist jokių žinių👍 1Comment
-
Comment
-
-
this?bet nžn ar čia Hq
http://www.linkomanija.net/details?8...egios_CompleteI want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!Comment
-
Ayako ne, bet yra ripperiu kurie nuripino subus, ir idejo i HQ serijas. Vis delto, MAL'e yra kazkokia " whatsever " tipo grupe, kuri nuripino ayako subus ir uzdejo ant HQ. Ir padeku jiem jau dave pakankamai zmoniu, reiskia viskas okay, tik reikia surast - ko as negaliu padaryt. O legend or regios isvis nerandu.Comment
-
-
Paskutinis pakeitimas nuo Miyata; 2009-09-24, 17:49.Comment
-
Comment