man neteko, bet itariu kad reike parsisiust subus ir juos pernauja idet, nesu tikras...
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Sveiki. Turiu nokia 5800, per kuri daznai ziuriu anime. Visada konvertuodavau is AVI ar RMVB, bet dabar visi pereina prie MKV formato. Kai bandau is sio formato konvertuot - nerodo sub'u (naudoju total video converter). Gal kam teko susidurt su šia problema, ir kaip ją spręst?Comment
-
Sveiki. Turiu nokia 5800, per kuri daznai ziuriu anime. Visada konvertuodavau is AVI ar RMVB, bet dabar visi pereina prie MKV formato. Kai bandau is sio formato konvertuot - nerodo sub'u (naudoju total video converter). Gal kam teko susidurt su šia problema, ir kaip ją spręst?
Imti siūlau visiems, kurie su tuo susiduria
Tik perspėjimas, jei kada konvertuosite lt subs, nebus lt raidžių, kadangi subai dekoduojami su failu, o programa nepritaikyta dirbti su utf-8, nebent landžioti po meniu pavyktų kažką atrasti tada pasidalinsiu...Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-08-24, 11:48.Comment
-
Iš čia parsisiunti programą ir ja konvertuoji. Ji ištraukia berods ir soft tipo subus iš .mkv , pritaiko juos telefono ekrano rezoliucijai (t.y. juos lengva skaityti, paprastai būna gana dideli) ir nematau jokių problemų tame. + ši programa tinka ne tik video, bet audio ir grafikos failų konvertavimui...
Imti siūlau visiems, kurie su tuo susiduria
Tik perspėjimas, jei kada konvertuosite lt subs, nebus lt raidžių, kadangi subai dekoduojami su failu, o programa nepritaikyta dirbti su utf-8, nebent landžioti po meniu pavyktų kažką atrasti tada pasidalinsiu...
Va dabar iškilo kita, netokia didelė bėda - pas mane ten kažkoks ekranas platus (16:9) tai ne per visa ekrana rodo bandau per meniu ten atradinet (pabandziau ir 640x360 platus ekranas, bet nepavyksta) Gal žinai, ką ten nustatyt, kad normaliai rodytų?
Pats susiradau, nebereik pagalbosPaskutinis pakeitimas nuo xx karolis xx; 2009-08-24, 12:25.Comment
-
Dėkoju. Konvertinau su lietuviškais sub'ais ir rodo lietuviškas raides Nežinau kaip čia taip man pavyko.
Va dabar iškilo kita, netokia didelė bėda - pas mane ten kažkoks ekranas platus (16:9) tai ne per visa ekrana rodo bandau per meniu ten atradinet (pabandziau ir 640x360 platus ekranas, bet nepavyksta) Gal žinai, ką ten nustatyt, kad normaliai rodytų?
Pats susiradau, nebereik pagalbos
Pasibandysiu ir pas save konvertuoti anime su lt sub'ais, gal praeitą kartą ne to lokalė buvo nustatyta. Džiaugiuosi, kad Tamstai tai pasirodė naudinga.Comment
-
Gal kas netyčia turit "Manu Chao" albumą ar albumus? Arba gal žinot link'ą iš kur galėčiau atsisiūsti?
štai atlikėjas "Manu Chao", tiems, kurie gal yra primiršę jį, bet žino iš kur gauti albumą.Comment
-
30 sec. darbas
http://www.mininova.org/tor/2588401
http://thepiratebay.org/torrent/3898...lina_%5B320%5D
ir čia dar daugiau pasiieškok per searchą.👍 1Comment
-
Gal kas žinot, kur lietuvoje (geriausia vilniuje), galima paragauti ar įsigyti sakės (geriau įsigyti)? Ir jeigu patys geret, ar skanu, į ka skonis panašus?Paskutinis pakeitimas nuo SaimonasSako; 2009-08-26, 21:46.Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
Anime Video
Sveiki, Nezinau ar cia rasau jeigu ne cia tai atsiprasau ir prasau modernatoriu perkelti tema.
Taigi noreciau paklausti kaip kurti Animacinius filmukus be tokiu programu kaip Anime studio ir panasiai.
Seip kaip girdejau vienai sekundei reikia nupiesti 24 kadrus ! ?
Tai ar "Animaciniu filmuku profesonalai" pasiema baltus lapus ir piesia visa filmuka ? ar kaip nors kitaip ? Per programas ? photoshop ?
Tai noreciau paklausti kaip jus ( jei bandet ) ar kaip kiti piesia animacinius filmukus.
Tikriausiai supratote mano klausima
Aciu.Comment
Comment