Kokie narutar... khem... naruto gerbėjai vakar laisvės alėjoj Kaune buvo?
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Comment
-
Niekur nerandu One Outs 24-25 epizodų su angliškais subtitrais. Ar jie išvis susubtitruoti? Gal kas nors turit ar matėt online, būčiau dėkinga?
EDIT: oo, dėkui. Ir damn... >.<Paskutinis pakeitimas nuo Derogatory`; 2009-05-20, 09:25.Comment
-
Nėra jos dar išverstos. Anime neblogas, bet šio anime vertėjai arba užsižaidė kažką įdomaus, arba nusigėrė, arba turi svaresnių priežasčių.Comment
-
Comment
-
Pastaruoju metu man labai sekasi su savo trijų metų senumo laptop'u... Jau, kuris laikas kai tenka kone kas savaitę perinstaliuoti windows. Paskutinį kartą išmetė, jog reikia patikrinti disk consistency, po kurio tiesiog nebepakrovė windows. Suprantu, kad tai yra hardo sugedimo indikatorius? Kažkas jam negerai. Bet po windows perinstaliavimo ir c hardo patikrinimo su windows'uose esančiais tools'ais - jokios problemos neranda (disk is clean). Tai kame čia problema, kad po savaitės ta problema atsiranda, gal kas nors gali man papasakoti? O gal reikia hd patikrinti su kokia specialia programa, kuri bus "protingesnė" ir atras problemas? Jep, eilinį kartą reikia konsultacijosComment
-
gal zinot kur galeciau rast ir paskaityt Monkey King manga http://images.darkhorse.com/covers/300/10/10259.jpgComment
-
-
Pastaruoju metu man labai sekasi su savo trijų metų senumo laptop'u... Jau, kuris laikas kai tenka kone kas savaitę perinstaliuoti windows. Paskutinį kartą išmetė, jog reikia patikrinti disk consistency, po kurio tiesiog nebepakrovė windows. Suprantu, kad tai yra hardo sugedimo indikatorius? Kažkas jam negerai. Bet po windows perinstaliavimo ir c hardo patikrinimo su windows'uose esančiais tools'ais - jokios problemos neranda (disk is clean). Tai kame čia problema, kad po savaitės ta problema atsiranda, gal kas nors gali man papasakoti? O gal reikia hd patikrinti su kokia specialia programa, kuri bus "protingesnė" ir atras problemas? Jep, eilinį kartą reikia konsultacijos
Bet tai dar ne 100% kad bus bėda su HDD. gali atsirasti problemu su įrašomais duomenimis ir dėl RAMu ir net dėl CPU.👍 1Comment
-
Pastaruoju metu man labai sekasi su savo trijų metų senumo laptop'u... Jau, kuris laikas kai tenka kone kas savaitę perinstaliuoti windows. Paskutinį kartą išmetė, jog reikia patikrinti disk consistency, po kurio tiesiog nebepakrovė windows. Suprantu, kad tai yra hardo sugedimo indikatorius? Kažkas jam negerai. Bet po windows perinstaliavimo ir c hardo patikrinimo su windows'uose esančiais tools'ais - jokios problemos neranda (disk is clean). Tai kame čia problema, kad po savaitės ta problema atsiranda, gal kas nors gali man papasakoti? O gal reikia hd patikrinti su kokia specialia programa, kuri bus "protingesnė" ir atras problemas? Jep, eilinį kartą reikia konsultacijosComment
-
Kur galeciau rast eyeshield 21 nuo 68 ep, su gera video ir eng sub kokybe? Iki 68 ziurejau saizen, ir video ir subai jega buvo. Bet jie tik tiek ir subtitravo is 145 tik 68 ep. Taigi gal kas gali rast is kur man parsisiust eyeshield 21 su gerais sub eng ir video? Nes ka as turiu ten toliau sh.. Is LM siunciaus.Comment
-
Katsu .Jai po perinstaliavimo ir pirma kart užsikrovus windauws' viskas normaliai veikia ir nelagina, bet kai pradedi instalinti visas programas tada ar ima laginti kompas? o poto išokinėja erorai? Jai taip, tai gali buti badai harde. Patarčiau parsisiusti kokia naujasne defragmentuojančia programa , ir patikrink ,nes tos su windowsais niekam tikusios.
Šiaip internete paieškojau, tai disk consistency dažnai mėto kitiems, tačiau OS vistiek užkrauna, o pas mane tai ne... Visko prisigalvojęs esu, gal pas mane koks protingas virusas tupi, bet jokia antivirusinė nieko neranda.
Dar galimas atvejis kad taco wincd pagedes yra su klaidom isirašo. (Aš paminėjau labiausiai galimaus gadimo atvejus.)
Dabar pabandysiu panaudoti tą programą, kur Eisas parašė - gal ką ji užčiuopiamo atras. Beje, tikrinau anksčiau C: hardą su HDTunePro - rodė, kad vienas sektorius (apie 30mb) yra blogas, visi kiti geri. Taip pat ir defragmentavęs esu belekiek kartų, bet naudoju nemokamą Defraggler.Comment
Comment