Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Gal kas zino kokiu geru jap,rock,indie forumu/blogu/tracker'iu? Niekaip nerandu is kur parsipust muzikos tokiu grupiu kaip Toe, GRAPEVINE, onso9line...
www.nautiljon.com prireiks registracijos, bet tai verta, ten visi megauploadiniai linkai ir toe, bei grapevine tikrai yra, pats siunčiau ^.^
"Some kind of frickin brainwashed cat from mars
with a sick idea of world domination"
Tai va tapau mac user ir problema iskilo, pasitaiko tokiu failu, kuriu quicktime player neskaito(taip noriu trigun paziureti), garsas yra vaizdo ne, ismeta linka is kur parsisiusti aplications(tipo gal rasi, bet nerandu), taip pat sub visus rodo vienu metu, makalas gaunasi( parsisiunciau is linkomanijos Battle Programmer Shirase eng/rus subai, tai vienu metu rodo eng ir ant virsaus rus), playeris naujausios ver ir taip pat perian isirases...
Gal kas patartu kazka, ar koki foruma zino kur viskas apie mac...
Paskutinis pakeitimas nuo Xakis; 2009-09-07, 22:38.
zmones... kaip accounta pasalint?
(animezonos anketa)
Prašyk modų, gauk baną arba eina tik nepamenu kaip padaryt, kad nebeatidarytų az saito, per system32 kažkur ten berods.
Ok, I need halp again.
Pas mane yra du aušintuvai in Pc, vienas prie motininės plokštės, o kitas virš vaizdo (ant procesoriaus nugaros), su antruoju ir yra problema, nustojo dirbt kažkodėl, nežinau net, visada veikė, nk nejudinau ir pan., laidas kur buvo į motininę pajungtas taip ir liko, nes tai dabar apsitvarkiau pravaliau Pc, bet palietus vaizduškę negali net pirštų išlaikyt kaip kartšta, bijau, kad vėl suges, nes kartą jau nešiau į garantinį, o dabar jis jau pasibaigęs ;D
Paskutinis pakeitimas nuo Aivaras; 2009-09-08, 15:40.
gal kas zinot, is kur parsisiusti viena daina is 07-Ghost anime?
esu radusi kazkoki mini soundtracka, kur 4 dainos ar panasiai, bet jos ten nera.
zodziu nepasakysiu, nes ju berods ir nera. daznai vidury epo groja, tiesiog "aaaaaaa", taip siek tiek baznytiskai.
gal kas zinot, is kur parsisiusti viena daina is 07-Ghost anime?
esu radusi kazkoki mini soundtracka, kur 4 dainos ar panasiai, bet jos ten nera.
zodziu nepasakysiu, nes ju berods ir nera. daznai vidury epo groja, tiesiog "aaaaaaa", taip siek tiek baznytiskai.
Viską ko reikia iš anime rasi čia
O čia paieškojau ir štai rezultatai
Tačiau nežinau ar tarp jų yra tai, ko ieškai
Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-09-08, 22:47.
Prašyk modų, gauk baną arba eina tik nepamenu kaip padaryt, kad nebeatidarytų az saito, per system32 kažkur ten berods.
Ok, I need halp again.
Pas mane yra du aušintuvai in Pc, vienas prie motininės plokštės, o kitas virš vaizdo (ant procesoriaus nugaros), su antruoju ir yra problema, nustojo dirbt kažkodėl, nežinau net, visada veikė, nk nejudinau ir pan., laidas kur buvo į motininę pajungtas taip ir liko, nes tai dabar apsitvarkiau pravaliau Pc, bet palietus vaizduškę negali net pirštų išlaikyt kaip kartšta, bijau, kad vėl suges, nes kartą jau nešiau į garantinį, o dabar jis jau pasibaigęs ;D
Nelabai supratau. Turi galvoje vaizdo plokštės aušintuvą? Ar korpuso?
Nelabai supratau. Turi galvoje vaizdo plokštės aušintuvą? Ar korpuso?
Matyt vaizdo plokštės, jei jau ji kaista.
Aivarai> matyt kažką sujudinai bevalydamas, pažiūrėk gal plokštės aušintuvas turi atskirą maitinimą (kiek žinau galingose tokius deda), arba aš žiauriai klystu.
Tačiau jei plokštė veikia, aušintuvas ne, tai vienintelis logiškas paaiškinimas
Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-09-09, 10:11.
Comment