Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Tipo kai nariai reginasi parašo į refferal/rekomendacija tavo nicką, nes tipo tu jį čia nukreipei ir tipo jis tave parekomenduoja, nežinau kokia nauda iš to, gal reputacija.
Beje, o aš klausimą norėjau užduot.Kodėl ne iš pirmo karto persijungia kalba hitinus alt+right shift?Ir dingo tas baras apačioj, kur rašo kokia kalba, įjungt neina kažką būsiu pridirbęs anksčiau.
Paskutinis pakeitimas nuo Aivaras; 2009-09-03, 17:47.
Gal galima kaip nors is MyAnimeList visus sarasus : watching, plan to watch, paused, dropped perkelt i AnimePlanet? Nes noriu ten ir ten but, tik kad tingiu i animeplanet visus anime po 1 addint..
Gal galima kaip nors is MyAnimeList visus sarasus : watching, plan to watch, paused, dropped perkelt i AnimePlanet? Nes noriu ten ir ten but, tik kad tingiu i animeplanet visus anime po 1 addint..
Eina export list padaryti ten viršuje prie listo yra...bent šita funkcija kažkaip duomenis perkelia list'o
Tik esmė ta,kad neįsivaizduoju ar animeplanet toki dalyka pripažysta ir kaip ten ką reik kur kelt...
Everyone knows this is a lie but a lie wont start without truth...
Man teko po 1-ą, ir tau teks... Aš užtrukau apie valandą...
Man teko po 1-ą, ir tau teks... Aš užtrukau apie valandą...
.. Man 3 tuomet reikes, ir tai minimum. Pas mane perziureta apie 180, plan to watch ~350.. Watching tai keli, dropped 0 ir paused 2. Taigi 3-5h Pabandysiu padaryt kaip sake beast, tik nezinau ar tame animeplanet yra tokia funkcija... Edited: shit, teks paciam addint (
Paskutinis pakeitimas nuo Miyata; 2009-09-04, 20:34.
Gal kas zino kokiu geru jap,rock,indie forumu/blogu/tracker'iu? Niekaip nerandu is kur parsipust muzikos tokiu grupiu kaip Toe, GRAPEVINE, onso9line...
Beje, o aš klausimą norėjau užduot.Kodėl ne iš pirmo karto persijungia kalba hitinus alt+right shift?Ir dingo tas baras apačioj, kur rašo kokia kalba, įjungt neina kažką būsiu pridirbęs anksčiau.
Įsidėjai dar vieną kalbą. norėdamas įjungti brą ant xp berods paspausk dešniu klavišu ant start juostos>toolbars ir show language bar.
Jei nepatinka papildoma kalba- gali per tą bar ištrinti, berods dešniu klavišu ant raidžių, language settings ir ištrini nereikalingą.
Šiaip tai tildės biuras prideda savo kalbą (ru).
O štai čia viskas ką parašiau vaizdžiai: http://jaypeeonline.net/tips-tricks/...-language-bar/
Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-09-07, 00:38.
Įsidėjai dar vieną kalbą. norėdamas įjungti brą ant xp berods paspausk dešniu klavišu ant start juostos>toolbars ir show language bar.
Jei nepatinka papildoma kalba- gali per tą bar ištrinti, berods dešniu klavišu ant raidžių, language settings ir ištrini nereikalingą.
Šiaip tai tildės biuras prideda savo kalbą (ru)
Tame esmė, kad ant toolbars nebėra, o gal ir net nebuvo tokio.Nu nesvarbu, pasinervinsiu taipDėkui ir už tiek.
Comment