Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

Autorius Aivaras
    Visko gali būt, kad ir pasigavęs kąnors :] Su avg kiek valiau, su ccleaner biški, tai rado trojaną tik vieną.Nes kompas žiauriai pradėjo lėtai dirbt, vos normaliai galiu lošt wową ir klausyt muzikos, o jei dar kas per skype parašo tai ragas.Pažiūrėjau events viewer:
    http://i229.photobucket.com/albums/e...Shot001-14.png
    Pamėgink avira ir Adaware avg išmetęs pravalyt, arba kokį Kaspersky trial'ą pasiėmęs pravalyk, AVG nelabai bent man, tada geriau iš nemokamų anksčiau minėta Avira. Ir dar, "gydyti" antivirusai irgi nelabai patikimi, tiek tegaliu pasakyti. Įsijunk safe mode ir pirmyn. (tik aišku dar internetą atjunk, išvalys jei įmanoma.). Man padeda extra atvejais, nors šiaip su avira taip retai nutinka.
    Beje, jeigu jau apie tai kalbame, šiandien man pc išsijungė nei iš šio nei iš to (be mėlynos lentelės, nebuvo elektros įtampos šokinėjimų, nes visi kiti prietaisai veikė kaip veikę). Vėliau kaip įjungiau lyg ir viskas buvo gerai, bet bevielio interneto adapteris nebeveikė (jungiamas per usb).
    Įvykių peržiūros programa nurodo tai:
    The driver detected a controller error on \Device\Harddisk1\D.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
    Kame klaida? Win ar hardware? (os - xp, sp3)
    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-08-14, 16:26.

Comment

• dattebayo
      random fangirl syndrome

• 2007 11 18
      • 207

Gerai, aš visiška lopė nežinanti nieko apie real life. Taigi klausimas, iš kur šitas gif'as?

Comment

• Eisas Kuperis
        Simintis Sun

• 2006 01 25
        • 355

Autorius pilkasis_kardinolas
        Beje, jeigu jau apie tai kalbame, šiandien man pc išsijungė nei iš šio nei iš to (be mėlynos lentelės, nebuvo elektros įtampos šokinėjimų, nes visi kiti prietaisai veikė kaip veikę). Vėliau kaip įjungiau lyg ir viskas buvo gerai, bet bevielio interneto adapteris nebeveikė (jungiamas per usb).
        Įvykių peržiūros programa nurodo tai:

Kame klaida? Win ar hardware? (os - xp, sp3)
        Kad \Device\Harddisk1\D nelabai panašu į bent kažką artimo tinklo adapteriui. Jis greičiau artimas bėdai esant keliems HDD viename PC arba vieno HDD problemai (gal net tech. prob.) dėl kurios ir galėjo persikrauti PC.
        Jei taip, galėjo pakirsti ir bevielio tvarkykles. Deja tie automatiniai omni, vodafone mobile connect man per daug automatiniai kad juos suprasčiau. Dažniausiai tik stengiuosi pašalinti viską kas susiję su juo ir iš naujo pajungti.
        Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2009-08-16, 00:07.

Comment

• Qadro
          Dievo rykštė :/

• 2007 08 10
          • 20

Autorius dattebayo
          Gerai, aš visiška lopė nežinanti nieko apie real life. Taigi klausimas, iš kur šitas gif'as?
          The Strokes - Heart in a cage

Neitiketinai keista, kad prisiminiau, matyt geras klipas
          sigpic

Comment

• Zx-Shade
            digital existence

• 2009 03 14
            • 725

Turiu tokia problema, persirasiau windows'us ir juose nera "servise pack'o"... Gal eina is kur nors atsisiusti naujausia jo versija?

Comment

• Izzo
              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
              • 1530

Taip, Microsoft saite arba tiesiog google paieškoj suvedus Windows Service Pack 3. šitas man rods dabar naujausias
              Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2009-08-16, 17:12.
              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Zx-Shade
                digital existence

• 2009 03 14
                • 725

Nemokamai? Ner laiko man, gal linka duokit kas nors?

Comment

• Izzo
                  one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                  • 1530

Autorius alchemy boy
                  Prašau: www.google.lt
                  SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Aivaras
                    ką tu?

• 2008 09 10
                    • 358

Autorius alchemy boy
                    Pz kaip sunku! http://lmgtfy.com/?q=windows+service+pack+3

Comment

• Aramis

Autorius Eisas Kuperis
                      Kad \Device\Harddisk1\D nelabai panašu į bent kažką artimo tinklo adapteriui. Jis greičiau artimas bėdai esant keliems HDD viename PC arba vieno HDD problemai (gal net tech. prob.) dėl kurios ir galėjo persikrauti PC.
                      Jei taip, galėjo pakirsti ir bevielio tvarkykles. Deja tie automatiniai omni, vodafone mobile connect man per daug automatiniai kad juos suprasčiau. Dažniausiai tik stengiuosi pašalinti viską kas susiję su juo ir iš naujo pajungti.
                      Hardas vienas, skeltas į dvi dalis. Win paskui norm. pasileido. Vėliau patikrinus su check disk klaidų nerado. Kame batai?
                      Beje, pas mane prijungtas wirelles B/G adapteris, ne omni ar bitės...

Comment

• Miyata
                        Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
                        • 452

Spoileris:

Cia rodos is haruhi suzumiya ar kaip, jai klistu pataisykit. O kitu tai nedgi nezinau.

Is kokiu cia anime?

Comment

• Augis24
                          AZ rėmėjas

• 2009 03 29
                          • 767

1 paveikslėlis yra iš "Shugo Chara!" [gan ilgas anime], o kitų nežinau

Comment

• br0x
                            Narys
                            • 2008 09 28
                            • 31

Antras iš School Days. O dėl trečio tu teisi jis iš Melancholy of Haruhi Suzumiya.

Iš kokio čia anime?
                            Paskutinis pakeitimas nuo br0x; 2009-08-16, 20:38.
                            Visi skirtingi. Visi lygūs.

Comment

• Airiz
                              מיד

• 2004 01 09
                              • 1656

Autorius alchemy boy
                              Turiu tokia problema, persirasiau windows'us ir juose nera "servise pack'o"... Gal eina is kur nors atsisiusti naujausia jo versija?
                              Paleidi Windows Update per Start Menu, sudes 1,2,3 cia Service Pack'us ....

Comment

• Aramis

Autorius Airiz
                                Paleidi Windows Update per Start Menu, sudes 1,2,3 cia Service Pack'us ....
                                Su sąlyga, kad kartu gali įdiegti genuine cheką... Beje, sp3 ne cumulative, berods prieš jį diegiant rekomenduojama įdiegti sp2.

Comment

Working...