One Piece Episode 411 will be aired on Sunday 2nd of August. It will be online at Watch-OnePiece.com first. One Piece has been delayed due to a special event in Japanese Television. We will sub the new episode immediately when it comes out!
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Copicus man rodos galima kai kuriose dailininkų reikmėse. Bent jau mano draugė Kaune įsigijo. Vienas markeris ~16lt berods. Nors spalvų pasirinkimas nedidelis lyg ir, nes kitus ji užsisakinėjo internetu.
Su jais gerai piešt, kai esi pakankamai patyręs piešime. Geriau pratinkis prie spalvotų pieštukų.:]Comment
-
Comment
-
Vat man draugė atsiuntė tokią programą - ArtRage , bet pasirodo ten tik bandomoji( nu ne bandomoji, bet joje neveike daugiau nei puse funkciju >_>) versija. Aše ieškojau pilnos versijos parsisiūsti, bet radau tik mokamai. Tai va, gal kas žinote iš kur galėčiau gauti pilną bei nemokama ArtRage ?Comment
-
Vat man draugė atsiuntė tokią programą - ArtRage , bet pasirodo ten tik bandomoji( nu ne bandomoji, bet joje neveike daugiau nei puse funkciju >_>) versija. Aše ieškojau pilnos versijos parsisiūsti, bet radau tik mokamai. Tai va, gal kas žinote iš kur galėčiau gauti pilną bei nemokama ArtRage ?
https://isohunt.com/download/33104648/ArtRage.torrent
Direct download:
http://www.sendspace.com/file/h4cpudPaskutinis pakeitimas nuo IVXXX; 2009-07-27, 20:07.I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!👍 1Comment
-
Vat man draugė atsiuntė tokią programą - ArtRage , bet pasirodo ten tik bandomoji( nu ne bandomoji, bet joje neveike daugiau nei puse funkciju >_>) versija. Aše ieškojau pilnos versijos parsisiūsti, bet radau tik mokamai. Tai va, gal kas žinote iš kur galėčiau gauti pilną bei nemokama ArtRage ?Comment
-
Taigi, paziurejau Skip Beat anime ir kadangi pabaiga manes netenkino noriu zinoti kas vyko toliau ir cia jau man prireiks trupucio pagalbos. Todel prasau padekit
1. su kokia programa geriausia skaityt manga kompiuteryje?
2. is kur geriausia siustis manga's ?
3. nuo kelinto chapter'io reiketu skaityti Skip Beat, kad pratestum istorija nuo anime pabaigos?Comment
-
-
O kam siustis manga kokybe nemanau, kad pageres As skaitau online www.onemanga.comComment
-
Taigi, paziurejau Skip Beat anime ir kadangi pabaiga manes netenkino noriu zinoti kas vyko toliau ir cia jau man prireiks trupucio pagalbos. Todel prasau padekit
1. su kokia programa geriausia skaityt manga kompiuteryje?
2. is kur geriausia siustis manga's ?
3. nuo kelinto chapter'io reiketu skaityti Skip Beat, kad pratestum istorija nuo anime pabaigos?👍 1Comment
Comment