Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Noreciau suzinoti,kaip man iseiles ziureti ovas,tv serijas(cia savaime aisku palei serijos numeri)ir filmus.Dabar paziurejau Rurouni Kenshin Trust and Betrayal,tai kieno dabar eile ?Klausiu nes nenoriu iskart priesistore ziureti,hujovai gautusi biski,tai gal kas galetu parasyti,kaip paeiliui ziureti,pvz:
1. Rurouni Kenshin Trust and Betrayal
2. 95 tv serijos (jei klystu pataisykit)
ir t.t.
palei toki pavyzdi.
Noreciau suzinoti,kaip man iseiles ziureti ovas,tv serijas(cia savaime aisku palei serijos numeri)ir filmus.Dabar paziurejau Rurouni Kenshin Trust and Betrayal,tai kieno dabar eile ?Klausiu nes nenoriu iskart priesistore ziureti,hujovai gautusi biski,tai gal kas galetu parasyti,kaip paeiliui ziureti,pvz:
1. Rurouni Kenshin Trust and Betrayal
2. 95 tv serijos (jei klystu pataisykit)
ir t.t.
palei toki pavyzdi.
Na bent jau man jokio skirtumo iš tikrųjų nebuvo, gal beveik net įdomiau buvo žiūret ova's po to, kai peržiūrėjau visą anime
Durniems klausimams yra šita gija: http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=1742
O jei atsakant į klausimą, tai geriausia peržiūrėt TV serijas, o po to OVA's, bent aš taip dariau vien dėl to, kad kitaip neišėjo, nes OVA vėliau išleista buvo. Bet taip ir geriau, nes TV serijos ir OVA labai skiriasi savo pateikimu, todėl jas vis vien geriau pabaigai pasilikt.
Maybe on Earth, Maybe in the Future sigpic Kurokawa idėjinis lyderis Lėtai keičiu slaptažodžius
Umm norėjau db sužinot, ar jau baigė restauruot geležinkelio stotį Kaunas ar vis dar Kaunas 1 visi maršrutai.Ir antra, kiek kartų per dieną būna reisas Kaunas 1 - Šiauliai arba Šiauliai - Kaunas 1.Lietuvos geležinkelių saite nieko neranda.
Comment