Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
na, gal ir labai kvailas klausimas, bet ka reiškia žodelis "Šizovas". Kaip suprantu savo galva, tai lyg ir niūrus, melancholiškas ar kaip čia
p.s. ačiū jei kas apšviesit
na, gal ir labai kvailas klausimas, bet ka reiškia žodelis "Šizovas". Kaip suprantu savo galva, tai lyg ir niūrus, melancholiškas ar kaip čia
Sizovas - nesocialus, linkes i vienantve ir emocini saltuma asmuo.
I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!
Ieskau sios dainos " Above & Beyond pres. OceanLab - Secret (Andrew Bayer Remix) ". Gal kas galetu pasharinti arba numesti linka, is kur butug alima atsisiust?
Ši daina net nėra oficialiai išleista po kol kas, tad oficialaus releaso tikrai nepapostinsiu tau. Beje nežinau kaip tu, bet aš nemažiau jos laukiu. Štai ripas iš Above & Beyond kassavaitinio radio šou Trance Around The World - epizodas 286-as. Kaip ripui, kokybė visai pagirtina, tad galima realiai juo pasidžiaugti: FunkyUpload
zmones, jei si zodi internete rasciau, neklausciau. Red_Elf, google perziurejau, nieko, kas tiktu zmogui, man pasakiusiam si trumpini, nera.
Airiz, ramiaks. a priciom tas bbd? beje, telepatu ir nereik, vienas vaikinas man buvo SMS atsiuntes si trumpini, o ka jis reiskia - nesako, erzina tipo. tuo tarpu, klasioke sake, jog kazka panasaus kazkokiam forume yra macius. ir dave pavyzdi: geras anime nnt.
Comment