Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Gal kas žinot dainą atliekamą per zero pirmą dalį? Doncė ruošia dozę ir ten graži daina Gravel atliekama lyg ir. I just want go to heaven refrainas Nesinori siųstis visų albumų gravel dėl vienos dainos.
gal galetumete priminti kaip vadinasi sis anime? ji rode per lnk pries kokius 4-6 metus, siuzetas mazdaug buvo toks ten yra kazkoks vaikas ir jis turejo kazkoki tai undead drauga kaip ir is kazkokio tai spirit world (kazkoks tai samurajus, suauges vyras apsirenges pilkais ir baltais plaukais) tada ten tas vaikas kaip samurajus kovojo... karocia nedaug bet tik tiek atsimenu, kampas tame kad rode ji per lnk
gal galetumete priminti kaip vadinasi sis anime? ji rode per lnk pries kokius 4-6 metus, siuzetas mazdaug buvo toks ten yra kazkoks vaikas ir jis turejo kazkoki tai undead drauga kaip ir is kazkokio tai spirit world (kazkoks tai samurajus, suauges vyras apsirenges pilkais ir baltais plaukais) tada ten tas vaikas kaip samurajus kovojo... karocia nedaug bet tik tiek atsimenu, kampas tame kad rode ji per lnk
Shaman King
Maybe on Earth, Maybe in the Future sigpic Kurokawa idėjinis lyderis Lėtai keičiu slaptažodžius
Kokioj internetinėj parduotuvėj galima būtų rasti Liar Game mangą anglų kalba? Preferably pirmus du tomus, bet bent jau vienas kad būtų. Nes ebayuj bei amazone randu tik vokiškai bei itališkai, thebookdepository irgi tik kitomis kalbomis.
Gal kas žino kokį saitą kur galima parsipūst fighting geimų sound effects? Labai reikia KOF Maximum Impact 2. Bet ne soundtracko, o būtent veikėjų voices. (Angliškai) Niekur nerandu :I
Gal kas žino kokį saitą kur galima parsipūst fighting geimų sound effects? Labai reikia KOF Maximum Impact 2. Bet ne soundtracko, o būtent veikėjų voices. (Angliškai) Niekur nerandu :I
Susidūriau su tokia problema:
"Jul 3, 2014: You have received €1,800 or more in total payments to your PayPal account in this calendar year and are therefore approaching our annual receiving limit of €2,500. PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they reach this limit. Please go to the Resolution Centre for more information on what you need to do."
Čia tas reikalas - "Receiving limit per year". Kas reiškia, jog i metus mano gaunami pervedimai negali viršyti 2500 euru.
Žodžiu turėjau aš jiems išsiūsti asmens tapatybę patvirtinančių dokumentų foto ir netgi sąskaitą už elektrą kurioje matytūsi jog gyvenu ten pat kur ir esu užsiregistravęs Paypal'e.
"Complete the steps below to lift your initial receiving limits.Status Tasks Details
Link and confirm your card
Link your card
Start process to confirm your card
Enter four-digit PayPal code Check your card statement for the four-digit PayPal code
Select account type
Identify yourself or your business type Pick which type of PayPal account best suits you
Identify account holder
Provide identification We'll contact you if we have any questions. Confirm identification so the account holder can move money"
Ir kai jie gaus tuos dokumentus tas limitas bus nuimtas.
Dabar laukiu atsakymo iš jų.
Šeip nežinau, išmušė mane iš vėžių, nes aš gaunu nemažai pajamų iš užsakovų, kurie man moka per Paypal'ą...
Lengvai tariant esu toks apšąlęs dabar. Nes ateinantį mėnesį gausių nemažai pervedimų ir nežinau ar iki to laiko šita nesamonė bus išspręsta.
Tai gal kas esat susidūrę su šia problema? Kaip ją išsprendėt? Kiek laiko reikėjo laukt?
Ir siaip dar siulau pasidaryt upgrade i business paypal. As seniai pasidares ir jokiu problemu nera su limitais, chargeback'ais, paypal fund holding'u.
Upgreidinant i business reikia kazkokia dokumentacine info suteikti apie savo versla? Nes as kaip ir neturiu savo verslo.
Tiesiog dirbu jei gaunu request is zmoniu....
Comment