Sveiki, gal kas galit papostint veikianti psp emulatoriu ant pc?
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Kreipiuosi į arbatos gerėjus. Kokią žalią arbatą geriate? Tikrai sunkiai randu geros žalios arbatos, jau kuris laikas esu apsistojąs prie Hong Xiang "Tie Kuan Yin C" ulonogo, toks mažas, sidabrinis pakelis, Kauno akropolio "skonyje ir kvape" perku ir nieko kito gero nerandu. Padėkit, parekomenduokit!👍 1Comment
-
Comment
-
O ne šitas kartais?Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2013-10-25, 12:51.Comment
-
Kreipiuosi į arbatos gerėjus. Kokią žalią arbatą geriate? Tikrai sunkiai randu geros žalios arbatos, jau kuris laikas esu apsistojąs prie Hong Xiang "Tie Kuan Yin C" ulonogo, toks mažas, sidabrinis pakelis, Kauno akropolio "skonyje ir kvape" perku ir nieko kito gero nerandu. Padėkit, parekomenduokit!
Pati esu nusipirkus Macha arbatos, tik kad vienai gert nelabai įdomu, o kitiems neskanu :/👍 1Comment
-
Norėjau paklausti apie Gintama. Senai jau žiūrėjau tokios apimties anime, tai norėjau paklausti kaip situacija su filleriais? Ta prasme, jų žinoma yra, tačiau ar jie neblogai susižiūri ar tokia tragedija kaip, kokie Bleach filleriai (prašau neįsižeisti, jeigu kam nors jie patiko)?Paskutinis pakeitimas nuo Ruonis; 2013-11-05, 17:23.Yeah, I probably got a couple of screws up in my head loose.Comment
-
Ir vėl šturmuoju šią temą ;D
Klausimas susijęs su otakumode parduotuve, planuoju daryt grupinį užsakymą, tai nusprendžiau pasiskaitinėt, pasinagrinėt, na ir paskutinė dalis beliko, savatautčių paklausinėt .
Pirmiausia, tai gal yra jau pirkusių iš šios parduotuvės, tai galėtumėt tiesiog šiaip parašyt įspūdžius: aptarnavimas, nurodyto ir realaus shippingo palyginimas, gauto siuntinio būklė.
Antra, gal kas susidūrė, nebūtinai iš šio shop, su art prints siuntimu? Kaip ten atkeliauja tie art canvas boards ar textile panel artai, omeny turiu A3;A2 dydzio siuntinius iš tokių šalių kaip Korėja, Japonija?Yeah, I probably got a couple of screws up in my head loose.Comment
-
Hey,
šimtą metų nesilankiau AZ, na, ne šimtą, bet tikrai negaliu atgaminti kada paskutinį kartą buvau prisijungęs. Negana to, netgi negaliu atgaminti ar netyčia praeito prisijungimo metu neklausiau lygiai to paties klausimo, kurio ketinu klausti dabar. Todėl nepykit jei kartojuosi.
O dabar prie reikalo. Prieš kokius 3, na, o galbūt ir 4 metus buvo AZ pasirodžius naujiena, kad SEL ir Texhnolyze kūrėjai žada kartu kurti naują cyber-punk anime. Susirasčiau pats, bet nepamenu anime pavadinimo. Tai vat, gal kas nors žinot kaip ten su juo baigėsi? Ar jis jau išleistas, ar dar planuojamas išleisti, o gal projektas iš vis nutrauktas?
P.S Kadangi negaliu nuspėti, ar kada nors vėl neužmiršiu, kad šito jau klausiau, tai būčiau dėkingas, jei atsakymas ateitų į pm ;DPaskutinis pakeitimas nuo Sloth; 2013-11-19, 21:43.Comment
-
Jei gera - galima padovanoti kokia figurėlę ir pan.
Jei iš daugelio - smulkmeną atminimuiComment
Comment