Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Turiu problemą ir nežinau/nerandu kaip spręsti. Man kas kelias iššoka pilka programėlės ikona ant įrankių juostos, per task manager pagavau pavadinimą UI0Detect.exe . Ypač kliūna kai žaidžiu arba filmus žiūriu, nes langas nusileidžia. Nete skaičiau, kad dėl to gali būt kalta Avast antivirusinė, tačiau taip pat skaičiau, kad ją išdiegus tas failiukas vistiek iššoka. Skanavau savo nešiojamąjį ir nieko >.> ką man daryti?Comment
-
Turiu problemą ir nežinau/nerandu kaip spręsti. Man kas kelias iššoka pilka programėlės ikona ant įrankių juostos, per task manager pagavau pavadinimą UI0Detect.exe . Ypač kliūna kai žaidžiu arba filmus žiūriu, nes langas nusileidžia. Nete skaičiau, kad dėl to gali būt kalta Avast antivirusinė, tačiau taip pat skaičiau, kad ją išdiegus tas failiukas vistiek iššoka. Skanavau savo nešiojamąjį ir nieko >.> ką man daryti?
Anyways, pats tas failas priklauso microsft'ui taigi jaudintys nereikia, ir gali tiesiog atjungt ta servisa.
Tiesiog atidaryk start menu ir parasyk services, paspausk ir atidarytame lange susirask "Interactive Services Detection.", paspausk desines peles mygtuku ir pasirink properties, susirask kur raso Startup type ir pasirink disabled, arba gali manual bet kad nieko nezinai apie tai, tai jokio skirtumo tau nebus skirtumo ar disabled ar manual bus, taigi gali tiesiog disable.Comment
-
Turiu problemą ir nežinau/nerandu kaip spręsti. Man kas kelias iššoka pilka programėlės ikona ant įrankių juostos, per task manager pagavau pavadinimą UI0Detect.exe . Ypač kliūna kai žaidžiu arba filmus žiūriu, nes langas nusileidžia. Nete skaičiau, kad dėl to gali būt kalta Avast antivirusinė, tačiau taip pat skaičiau, kad ją išdiegus tas failiukas vistiek iššoka. Skanavau savo nešiojamąjį ir nieko >.> ką man daryti?
Comment
-
Anyways jeigu Miyata būdas nepadėjo...
Man padėjo šis metodas..
Spoileris:Please download Malwarebytes Anti-Malware from Malwarebytes.org.
(Note: if you already have the program installed, just follow the directions. No need to re-download or re-install!)
Double Click mbam-setup.exe to install the application.
(Note: if you already have the program installed, open Malwarebytes from the Start Menu or Desktop shortcut, click the Update tab, and click Check for Updates, before doing the scan as instructed below!)
Make sure a checkmark is placed next to Update Malwarebytes' Anti-Malware and Launch Malwarebytes Anti-Malware, then click Finish.
If an update is found, it will download and install the latest version.
Once the program has loaded, select "Perform Full Scan", then click Scan.
The scan may take some time to finish,so please be patient.
When the scan is complete, click OK, then Show Results to view the results.
Make sure that everything is checked, and click Remove Selected.
When disinfection is completed, a log will open in Notepad and you may be prompted to Restart. If you are prompted to restart, please allow it to restart your computer. Failure to do this, will cause the infection to still be active on the computer.
Taip.. taip... tai yra microsoft failas, bet jis yra lengvai užkrečiamas P2P programų tokių kaip bittorrent arba utorrent.. Bent tai yra apie ką aš sugebėjau perskaityt..
👍 1Comment
-
po Miyatos patarimo kompą perkrovei? O dėl failo apkrėtimo p2p programomis kažkaip neįtikimai skamba, nors ką šiaip gali žinot. Pradžiai kompą bandyk perkrauti, jei disable'inai tą servisą, o tada su Malwarebytes Antimalware praskenuot.Comment
-
Uzkreciamas gal jis ir yra, bet tikrai jau ne tokiom programom kaip bitorrent ir uttorent, visiska nesamone, neisivaizduoju kur tai perskaitei. Aisku nebent jai atsisiuntei ne is oficialaus puslapio o velniai zino is kur, t.y. uzkresta installer'i. Ir siaip teoretiskai, nedgu jai jis ir butu uzkrestas tai atjungiant jo servisa jis nebutu paleidziamas ir nebutu jokiu bedu. Tuo labiau kas noretu uzkrest auka ir padaryt taip kad kazkokia lentele kas minute issokinetu, aiskiai zmogus kazka bandys daryt kad tai istaisyt ir pasalintu virusa.
Jai po restart'o vistiek nenustos tai kaip pasake atsisiusk MBAM ir praskanuok visa kompiuteri pilnai. Ir jai nori parasyk i PM duosiu legalu Kaspersky Internet Security 2012 rakta kad uzkeistum avasta. MBAM skanuot ten nemokamai bet kad real-time protection veiktu reikia rakta ivest, kuri irgi galeciau duot bet ten jau is interneto, pats nauduoju ir jau metus kaip gerai veikia ir crackint nereikia.
Edit: Katyk pagooglinau ka ten apie si faila bei p2p kalbejo, na tai taip kaip ir sakiau pacios p2p programos cia ne prie ko, cia failai kurios siuntiesi. Ir vistiek nesamone, taip pat galima pasigaut virusa is bet kur, nedgi nesisiunciant failu o narsant po puslapius ir pasigaut koki javadriveby.Paskutinis pakeitimas nuo Miyata; 2012-12-14, 21:46.👍 1Comment
-
Gal kas žinot, kur internete rasti mangą Ousama Game skaitymui online arba parsisiuntimui? Pati manga pasibaigus, iš viso 28 skyriai, o mangafoxe tik pirmi 10 yra. Bandžiau googlint, nieko geriau nepasiūlė.Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
Gal kas žinot, kur internete rasti mangą Ousama Game skaitymui online arba parsisiuntimui? Pati manga pasibaigus, iš viso 28 skyriai, o mangafoxe tik pirmi 10 yra. Bandžiau googlint, nieko geriau nepasiūlė.
Man taip yra nutikę su keliomis mangomis, labai nemalonus jausmas, kai pradedi skaityti, o tada vertimas ima ir nutrūksta arba tenka labai ilgai laukti, kol išverčia sekantį chapterį:/👍 1Comment
-
-
👍 1Comment
Comment