Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • stormmy
    Naujokas

• 2011 08 15
    • 13

Fortuna jau esu ziurejus.
    35lt parai DAUGIAVIETYJE
    Nesakau,kad man per zemas lygis ar panasiai, bet noretusi dvivieciam labiau ,nei su kruva nepazystamu zmoniu miegot tose 'kapsulese' arba kaip barake. Visi kas sake miegoje daugiavieciuose,tai atsiliepimai nekokie

Comment

• mattusha
      Rimtas forumo narys

• 2012 01 18
      • 187

Sveiki galvoju pirkti laptopui cooleri. Gal kas galėtumėte parekomenduoti koki ? Mano laptopas acer 5742g.

Comment

• Hellsing_lover
        Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
        • 1318

Autorius stormmy
        35lt parai DAUGIAVIETYJE
        Nesakau,kad man per zemas lygis ar panasiai, bet noretusi dvivieciam labiau ,nei su kruva nepazystamu zmoniu miegot tose 'kapsulese' arba kaip barake. Visi kas sake miegoje daugiavieciuose,tai atsiliepimai nekokie
        Na, čia priklauso nuo to, kiek žmonių atvyksta ir pan. Pavyzdžiui, kai lankiausi prieš kelis mėnesius, tai keturviečiame kambaryje nakčiai apsistojome dviese. Ir šiaip, tvarkinga ten ir žmonės padorūs bei linksmi (visgi, jaunimo namai). Jei ką, dėl kambarių kartais ir su administracija galima susitarti. Ir kambariai gana erdvūs bei patogūs trumpam apsistojimui Bet aišku, kiekvieno savi poreikiai

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Puny
          Coffee lover

• 2007 12 09
          • 101

Autorius stormmy
          35lt parai DAUGIAVIETYJE
          Turbūt jau žiūrėjai, bet dėl viso pikto - gal tikrų Filaretų nakvynės namai?

Comment

• stormmy
            Naujokas

• 2011 08 15
            • 13

Autorius Puny
            Turbūt jau žiūrėjai, bet dėl viso pikto - gal tikrų Filaretų nakvynės namai?
            o,super ^^ paziurejau sita-ir kaina labai 'grazi' ir prieinama, o kas geriausia,kad nurodyta kaip atrasti sita hosteli^^
            palyginsiu dar su keliais..bet manau,kad uz situos Filaretaihostel geriau nebus

Comment

• Zx-Shade
              digital existence

• 2009 03 14
              • 725

Zodziu. Jau kelias dienas neina i facebook'a ieit. Meta lentele su uzrasu "Connection closed by remote server

Check that the address is spelled correctly, or try searching for the site." Meginau ir per skirtingus browser'ius. Kame saknys?

Comment

• Skypy_Stick
                Filosofas
                • 2012 01 15
                • 30

Panaršiau intike šia problema. Protingi žmonės sako, kad tai gali būti virusas. Kai kuriems ši bėda dingo kai periinstaliavo Windows'us, taigi galbūt galima daryt išvada, kad tikrai virusas . Patarčiau pradžiai pilnai nuskenuot visa pc. O išvis naudoji antivirusine programa ar tik windows firewall?
                Jei pasimetei savyje, nežinai gyvenimo prasmės ir net nežinai kam vis dar gyveni - sveikas atvykęs į mano pasaulį.

Comment

• Zx-Shade
                  digital existence

• 2009 03 14
                  • 725

Naudoju Eset smart security 5, praskanavau kelis kartus kompa - nieko nerado. I visus puslapius eina ieiti, isskyrus facebook'a. Meginau ir browser'ius skirtingus ir setingus keiciau. Namuose yra 2 kompiuteriai ir tik per mano neina ieiti. Per kita pc eina.
                  Spoileris:

Comment

• Miyata
                    Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
                    • 452

Autorius Zx-Shade
                    Naudoju Eset smart security 5, praskanavau kelis kartus kompa - nieko nerado. I visus puslapius eina ieiti, isskyrus facebook'a. Meginau ir browser'ius skirtingus ir setingus keiciau. Namuose yra 2 kompiuteriai ir tik per mano neina ieiti. Per kita pc eina.
                    Spoileris:
                    http://www.malwarebytes.org/ atsisiusk ir praskanuok pilnai.
                    Ir kai bandai skirtingus browser'ius, tau ta pati raso arba connection time out etc? Jai taip tai patikrink windows/system32/drivers/etc/hosts failiuka ir paziurek ar ten nera 127.0.0.1 facebook.com ar pns. Also pabandyk proxy/vpn/tor ir paziurek ar leis prisijungt ar ne.

Ai, dar gali but del firewall. Nueik i eset ir paziurek kad leistu operai ir kituom narsyklem viska daryt, ir patikrink windows firewall'a.

Comment

• Zx-Shade
                      digital existence

• 2009 03 14
                      • 725

Autorius Miyata
                      http://www.malwarebytes.org/ atsisiusk ir praskanuok pilnai.
                      Ir kai bandai skirtingus browser'ius, tau ta pati raso arba connection time out etc? Jai taip tai patikrink windows/system32/drivers/etc/hosts failiuka ir paziurek ar ten nera 127.0.0.1 facebook.com ar pns. Also pabandyk proxy/vpn/tor ir paziurek ar leis prisijungt ar ne.
                      Yep, buvo hosts faile kazkaip irasytas facebook'as. Neisivaizduoju kaip. Dekui, istryniau ir viskas veikia dabar.

Comment

• Miyata
                        Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
                        • 452

Autorius Zx-Shade
                        Yep, buvo hosts faile kazkaip irasytas facebook'as. Neisivaizduoju kaip. Dekui, istryniau ir viskas veikia dabar.
                        trololololololololololololololololo

Dabar speliok kurys draugas pas tave prie pc buvo, ir yra labai "kietas h4x0rius" ir prirase sita. Arba tevai gal prirase, kad per daug laiko nesvaistytum. Arba velgi koks nors online draugas "kieta programke" atsiunte, arba koki facebook script'a bandei atsisiust ir paleist, tai jis tau irase ta sh, kad neitu prisijungt.

Comment

• Zx-Shade
                          digital existence

• 2009 03 14
                          • 725

Autorius Miyata
                          trololololololololololololololololo

Dabar speliok kurys draugas pas tave prie pc buvo, ir yra labai "kietas h4x0rius" ir prirase sita. Arba tevai gal prirase, kad per daug laiko nesvaistytum. Arba velgi koks nors online draugas "kieta programke" atsiunte, arba koki facebook script'a bandei atsisiust ir paleist, tai jis tau irase ta sh, kad neitu prisijungt.
                          Nei vienas is siu variantu netinka. Prie savo pc prisedu tik as ir tai gan retai. Ir siaip jokiu sudu niekad nesisiunciu isskyrus filmus ir muzika. Sooo, neisivaizduoju kas cia per nesamone.

Comment

• Juoda Letena
                            Narys

• 2009 09 05
                            • 74

Gal kas žinote kur Kaune būtu galima pigiai atsispausdinti didelį kiekį lapų?

Comment

• pinokio
                              友情

• 2008 11 16
                              • 218

Autorius Juoda Letena
                              Gal kas žinote kur Kaune būtu galima pigiai atsispausdinti didelį kiekį lapų?
                              Kiek tas "pigiai" ir kiek lapų?
                              Taip pat aš užklydau su viena problema Apie kompus aš šiaip labai mažai nusimanau, todėl turiu tokią bėdelę Pirkau naują laptopą, kuris buvo visiškai tuščias. Windows'us šiaip ne taip įsirašiau, bet dabar turiu problemą dėl neto. Bevielio neturiu, turiu laidinį tik Bandau jį pajungti į tą pc, bet tame - jokios reakcijos į naujai įkištą laidą Tai gal žinot kame čia bėda? Ar man reikia kažkokių driverių ir internetui?

Comment

• sketchas
                                Black sheep

• 2008 02 24
                                • 55

Autorius pinokio
                                Kiek tas "pigiai" ir kiek lapų?
                                Taip pat aš užklydau su viena problema Apie kompus aš šiaip labai mažai nusimanau, todėl turiu tokią bėdelę Pirkau naują laptopą, kuris buvo visiškai tuščias. Windows'us šiaip ne taip įsirašiau, bet dabar turiu problemą dėl neto. Bevielio neturiu, turiu laidinį tik Bandau jį pajungti į tą pc, bet tame - jokios reakcijos į naujai įkištą laidą Tai gal žinot kame čia bėda? Ar man reikia kažkokių driverių ir internetui?

Yup, reikia driveriu ir interneto plokstei.

Comment

Working...