Įtariu, kad prieš porą dienų instaliuodama kokią programą, būsiu susiinstaliavus ir kažkokį papildomą toolbarą, kuris man nesąmones su Chrome daro. Perkrovus kompą, Chrome neatidaro normalaus homepage, o kažkokį visai kitą puslapį (dabar tiksliai nepamenu, berods star search ar kažkas panašaus), ir settingsuose jis yra kaip homepage nustatytas, nesvarbu, kad prieš tai visai kitaip buvo. Programas lyg ir išinstaliavus, o to atskirai daikto nerandu. Kaip būtų galima išsiaiškinti, kur tas daiktas kompe yra ir kaip jį išinstaliuoti?
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
b) Peržiūrėk Extensions
c) Iš naujo įsirašyk ChromeComment
-
Comment
-
Patarčiau pakeisti naršykle į Opera. Seniau turėjau chrome ,bet ji man nepatiko ,nes neblokuoja visu reklamų , neturi greito rinkimo , dar tos kvailos toolbar. Su Opera nėra tokių problemų naudoju gal koki mėnesi, tikrai greičiau krauna tinklalapius palyginus su chrome ir firefox (kuri taip mane nervino dėl savo lėtumo ir didelio ram rijimo) , turi greita rinkimą kuris labai patogus ,gali parsisiųsti gerą ad-blocker kuris užblokuoja visas reklamas. Tik truputi nepatogi šita naršyklė ,kad negali iš tinklapio paveiksliuką tiesiai temti į darbalauki ir nėra lietuviškos rašybos tikrintojo ,bet gali parsisiųst.👍 1Comment
-
Patarčiau pakeisti naršykle į Opera. Seniau turėjau chrome ,bet ji man nepatiko ,nes neblokuoja visu reklamų , neturi greito rinkimo , dar tos kvailos toolbar. Su Opera nėra tokių problemų naudoju gal koki mėnesi, tikrai greičiau krauna tinklalapius palyginus su chrome ir firefox (kuri taip mane nervino dėl savo lėtumo ir didelio ram rijimo) , turi greita rinkimą kuris labai patogus ,gali parsisiųsti gerą ad-blocker kuris užblokuoja visas reklamas. Tik truputi nepatogi šita naršyklė ,kad negali iš tinklapio paveiksliuką tiesiai temti į darbalauki ir nėra lietuviškos rašybos tikrintojo ,bet gali parsisiųst.Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
Jo sako kad Eset 32 yra geriausia ,bet aš naudoju avasta tai kolkas dar nepavedė. Tesiog esetui kaip ir sako mattusha reikia kodus įvedinėt.Todėl ir pasirinkau avastą nes jo versija yra nemokama ir galima registruot, tik kad jeigu nori maxsimalios apsaugos tada reikia mokėt nors man kolkas pakanka ir tos kuri yra.👍 1Comment
-
Hm nezinau ar cia tinkama tema, bet tinkamesnes neradau
Taigi jau NowJapan '12 ruosiuosi , akys baigia isvarvet nuo narsymo.
Tai va::
Nowjapan'12 ieskau NEBDRANGIOS nakvynes Vilniuje (butu gerai netoli senamiescio ar traukiniu stoties )
Sakydydama nebrangi turiu omeny ,kad isitektu i 160lt suma kazkur.
Vaziuoju su drauge dviem naktim. Pigiausias variantas yra 190lt dviem naktim dvivietis. Bet noretusi truputi sutaupyt Pigesniu variantu yra,bet labai toli nuo lankomu tasku (NJ neabejoju,kad nebus kokiam Vilniaus pakrasty ), nuo stoties kad nebutu per toliausiai.Comment
-
Dėl nakvynės kažkur rugpjūtį sukuriama speciali tema, kurioj draugai otakai gali vieni kitiem pasiūlyt pas vieni kitus apsistoti, nes taip dar pigiau. Tad verta bus palaukti jos ir ten parašyti. NowJapan, teko girdėti, bus ten, kur buvo ir pernai.Comment
-
Hm nezinau ar cia tinkama tema, bet tinkamesnes neradau
Taigi jau NowJapan '12 ruosiuosi , akys baigia isvarvet nuo narsymo.
Tai va::
Nowjapan'12 ieskau NEBDRANGIOS nakvynes Vilniuje (butu gerai netoli senamiescio ar traukiniu stoties )
Sakydydama nebrangi turiu omeny ,kad isitektu i 160lt suma kazkur.
Vaziuoju su drauge dviem naktim. Pigiausias variantas yra 190lt dviem naktim dvivietis. Bet noretusi truputi sutaupyt Pigesniu variantu yra,bet labai toli nuo lankomu tasku (NJ neabejoju,kad nebus kokiam Vilniaus pakrasty ), nuo stoties kad nebutu per toliausiai.Comment
-
Comment