Dabar atminty iškyla tik du vardai: Yuki Kajiura (minėta Kara no Kyoukai serija ir nemažas kiekis kitų serijalų) ir Yoko Kanno (Darker Than Black, Ghost in The Shell TV, Cowboy Bebop ir t.t.). Ypač žavi Yuki Kajiura muzikiniai projektai kaip Kalafina, FictionJunction, tiesiog užburiantis vokalas ir muzika. Linkų dabar neįdėsiu, bet nemanau jog nežinomos šios kompozitorės.
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
-
Manau gali parašyti Krad, >>šios gijos<< autoriui (:
Krad'as organizuoja Anime Nights.
NowJapan'ą organizuoja Ryo ir Wishmaster.
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.Comment
-
Sveiki. Turiu tokią problemą: reikia su html padaryti tokį puslapį. Deja, man gaunasi labai didelis šriftas ir todėl nebeatitinka to, kas parodyta. Taip pat neveikia abipusė lygiuotė. Lygiavimas dešinėje veikia, o abipusis ne. Pridedu patį html failą Gal kas galit padėti?Paskutinis pakeitimas nuo Perla; 2012-04-19, 22:14.Comment
-
Sveiki. Turiu tokią problemą: reikia su html padaryti tokį puslapį. Deja, man gaunasi labai didelis šriftas ir todėl nebeatitinka to, kas parodyta. Taip pat neveikia abipusė lygiuotė. Lygiavimas dešinėje veikia, o abipusis ne. Pridedu patį html failą Gal kas galit padėti?
Bet jeigu atsakant į klausimą dėl per didelio šrifto,tai čia dėl to, kad blogai nurodai "atributus".. turėtų būti:
Kodas:<div align="justify",font size="13,5", color="##114A31">
👍 1Comment
-
Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
Ne kažkas kitas čia kaltas patys torentai grybauti pradėjo visus failus kurie "seedinasi" rodo laukiama kai siunti kokį nauja rašo eilėje žiauru.Comment
-
Comment
-
Na nusprendžiau prisėsti prie "Minecraft" žinau juokinga. Bet vat problemėlė. Galvojau įsidėti 'Buildcraft" moda. Viska dariau pagal duotus nurodymus puslapyje http://www.mod-buildcraft.com/instal...ows-installer/ ir pagal video:
Bet kai paleidžiu patį minecraft man vis meta rodo juoda langą. Gal kas žinot ką daryti?Comment
-
Jie dažniausiai siuntinį patys iškrato ir pas juos yra aka ekspertai, kurie nustato tą mokestį pagal rinkos kainas ale, įvairiai šiaip būna, kitiems praeina viskas tvarkingaiComment
-
Kiek man žinoma tikrina kompanijų siuntas, o asmeniniam naudojimui šiaip neturėtų. Aš irgi laukiu siuntinio iš JAV, kuris bus pažymėtas, kaip dovana iš žmogaus. Man reiks mokėti PVM, nes suma viršija 160Lt.Comment
Comment