Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • amidau
    ☣☠☣

• 2007 04 25
    • 1384

Autorius cobabara
    Turiu tokią bėdą: kartais žiūrint azijietiškas dramas (su anime irgi taip būna, bet rečiau), kai fone groja daina ir žodžius irgi angliškai išverčia, tai kažkaip subai matosi tik dainos žodžių, o sakykim, dialogo tarp veikėjų, jau ne. Girdėjau, kad taip būna dėl to, kad tam tikri playeriai kodavimo neatpažįsta ar kažkas panašaus. Pati naudoju Gom player, gal kas patart galėtų, kaip ką nustatyti?
    Nebenadei su MPC playeriu leisti? Spėju mkv formato video failai?
    GOM playeris nepalaiko stilizuotu subu, tai kogero kai reikia rodyti kelias eilutes skirtingose vietose, jis pasirenka kažkurią viena ir ją terodo...

Comment

• cobabara
      Super mega ultra rašytojas

• 2009 03 17
      • 998

Autorius amidau
      Nebenadei su MPC playeriu leisti? Spėju mkv formato video failai?
      GOM playeris nepalaiko stilizuotu subu, tai kogero kai reikia rodyti kelias eilutes skirtingose vietose, jis pasirenka kažkurią viena ir ją terodo...
      Aha, mkv. Vat kad MPC man kažkodėl mkv failų neatidaro. O ir šiaip GOM man labai patogus, nesinori keisti, na bet MPC dar nieko (tik vlc nekenčiu), bet kad neatidaro. O GOM nustatyti kaip nors neina?
      Urameshi, Iemon-dono!

Comment

• Futari
        AZ rėmėjas

• 2007 01 07
        • 1094

Autorius spoonium
        Norėčiau pasidaryti šitą gėrį.
        Spoileris:

Radau visagaliame internete (angliškai) ko reikia, tik nesupratau kelių pavadinimų, kas yra: Friendly Plastic,
        Wonderflex,
        Rigid Insulation Foam?
        Visagalis internetas tau siūlo visagales medžiagas, su kuriomis darbas reikalauja žinių, arba tokių medžiagų išvis nėra ir reikėtų siųstis, kas kainuoja tragiškus pinigus už nedidelius kiekius. Pagal mane, tokį dalyką galėtum pasidaryt ir iš šiek tiek kitokių medžiagų. Jeigu tebedomina, PM.

Comment

• amidau
          ☣☠☣

• 2007 04 25
          • 1384

Autorius cobabara
          Aha, mkv. Vat kad MPC man kažkodėl mkv failų neatidaro. O ir šiaip GOM man labai patogus, nesinori keisti, na bet MPC dar nieko (tik vlc nekenčiu), bet kad neatidaro. O GOM nustatyti kaip nors neina?
          O kokiur kodekus naudoji? MPC viska turi atidaryt kaip ir GOM. Pabandyk įsirašyt šituos kodekus -> https://www.free-codecs.com/download...p?d=6797&s=775
          Pats mkv failams naudoju MPC, o visiems kitiems formatams GOM, tikrai patogus playeris... O vlc ir aš nekenčiu

Comment

• pinokio
            友情

• 2008 11 16
            • 218

Na va, ir man atsitiko bėda Atsisiunčiau naują AIMP3 player'į, įsirašiau, atrodė, kad viskas tvarkoj yra. Bet kai įjungiu kokią nors dainą, tai prasideda nesąmonės. Muzikos tempas pradeda šokinėti ir nieko negaliu padaryti... Peržiūrėjau visus nustatymus, nieko neradau. Tad, gal čia yra žinančių, kame čia bėda gali būti?

Comment

• Kastetas
              regular everyday guy

• 2009 12 04
              • 341

Tai va norėčiau paklausti klausimo, na tu kurie žaidžiat Skyrim. Nusprendžiau atsisiųsti pora modu bet man jų neišeina paleisti nes ties Data files neleidžia spausti. Gal kas žinot ka daryti?

Comment

• amidau
                ☣☠☣

• 2007 04 25
                • 1384

Autorius Kastetas
                Tai va norėčiau paklausti klausimo, na tu kurie žaidžiat Skyrim. Nusprendžiau atsisiųsti pora modu bet man jų neišeina paleisti nes ties Data files neleidžia spausti. Gal kas žinot ka daryti?
                Pabandyk šita būda ->> http://forums.nexusmods.com/index.ph...2#entry4105832
                Arba naudok ModManager

Comment

• kypshius
                  Rašytojas

• 2007 04 17
                  • 254

sveiki aš ir mano kolega VDU radijuje vedam laidą apie filmus. kadangi kitą savaitgalį bus AnimeNights, nusprendėm padaryti laidą apie anime. į TV serijas nesinori gilintis, nes mano kolega nelabai mėgsta anime, bet noriu paklausti, kokius filmus norėtumėt, kad aptartume, ką parekomenduotumėt? mergina keliavusi laiku, vasaros karai, vasaros atostogos su Kū, Paprika, Redline kolkas yra variantai, bet reikia tik trijų, gal net dviejų filmų?
                  taip pat turėsim svečią ne ką kitą, o panelytę Futuri

iš anksto dėkui
                  mus galite išgirsti VDU radijo tinklapyje ir rasti mus Facebook'e

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• aKi
                    Ruduo.

• 2007 10 24
                    • 289

GITS, Evangelion. Tiesiog jei kalbėsit apie porą filmų tai galit vieną paimti "lengvesnį", o kitą jau iš rimtesnių. Mano pasiūlyti puola daugmaž į antrą kategoriją.

Comment

• witkus
                      Take it easy

• 2009 11 21
                      • 261

Autorius kypshius
                      sveiki aš ir mano kolega VDU radijuje vedam laidą apie filmus. kadangi kitą savaitgalį bus AnimeNights, nusprendėm padaryti laidą apie anime. į TV serijas nesinori gilintis, nes mano kolega nelabai mėgsta anime, bet noriu paklausti, kokius filmus norėtumėt, kad aptartume, ką parekomenduotumėt? mergina keliavusi laiku, vasaros karai, vasaros atostogos su Kū, Paprika, Redline kolkas yra variantai, bet reikia tik trijų, gal net dviejų filmų?

iš anksto dėkui
                      Na norėčiau pasiūlyt Steamboy. Nes filmas yra tikrai geras visais aspektais, tačiau kažkaip nugrimzdes užmarštin...

Comment

• NanaChan_
                        Love & Peace

• 2009 06 01
                        • 54

uTorrentas pradėjo nežmoniškai ryt ram'us. kaip sutvarkyt?

Comment

• Perla
                          Rašytojas

• 2010 04 06
                          • 223

Spoileris:
                          Autorius kypshius

iš anksto dėkui

Dar vienas pasiūlymas būtų 5cm per second.

Comment

• Botaro
                            Akuma

• 2005 11 17
                            • 196

Autorius NanaChan_
                            uTorrentas pradėjo nežmoniškai ryt ram'us. kaip sutvarkyt?
                            Nesisiusk ir neseedink 50 torentu wienu metu ir naudok senesne uTorrent wersija =]
                            I have the Holy Lance

Comment

• kypshius
                              Rašytojas

• 2007 04 17
                              • 254

best anime ost, youtube link if possible, ICHI, NII, SAN, GOOOO!

Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Comment

• Hellsing_lover
                                Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                                • 1318

Autorius kypshius
                                best anime ost, youtube link if possible, ICHI, NII, SAN, GOOOO!
                                Asmeniškai, Yasushi Ishii "Hellsing" tv serijų OST ir Kara no Kyoukai OST. Šiaip, sunkiai yra tokių ne foninės muzikos paskirčiai skirtų OST, bet geriausiai turbūt reikėtų žiūrėti į OP/ED išleistus singlus (pvz., visados įdomus ir linksmi atrodė Sayonara Zetsubou Sensei bei Maria Holic singlai, taip pat Spice and Wolf, Gankutsuou, Berserk, FLCL). Šiaip, visi tokie tikrai žinomi anime, tai manau, nuorodų į YT nereiks

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

Working...