Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
Visagalis internetas tau siūlo visagales medžiagas, su kuriomis darbas reikalauja žinių, arba tokių medžiagų išvis nėra ir reikėtų siųstis, kas kainuoja tragiškus pinigus už nedidelius kiekius. Pagal mane, tokį dalyką galėtum pasidaryt ir iš šiek tiek kitokių medžiagų. Jeigu tebedomina, PM.Comment
-
Pats mkv failams naudoju MPC, o visiems kitiems formatams GOM, tikrai patogus playeris... O vlc ir aš nekenčiuComment
-
Na va, ir man atsitiko bėda Atsisiunčiau naują AIMP3 player'į, įsirašiau, atrodė, kad viskas tvarkoj yra. Bet kai įjungiu kokią nors dainą, tai prasideda nesąmonės. Muzikos tempas pradeda šokinėti ir nieko negaliu padaryti... Peržiūrėjau visus nustatymus, nieko neradau. Tad, gal čia yra žinančių, kame čia bėda gali būti?Comment
-
👍 1Comment
-
sveiki aš ir mano kolega VDU radijuje vedam laidą apie filmus. kadangi kitą savaitgalį bus AnimeNights, nusprendėm padaryti laidą apie anime. į TV serijas nesinori gilintis, nes mano kolega nelabai mėgsta anime, bet noriu paklausti, kokius filmus norėtumėt, kad aptartume, ką parekomenduotumėt? mergina keliavusi laiku, vasaros karai, vasaros atostogos su Kū, Paprika, Redline kolkas yra variantai, bet reikia tik trijų, gal net dviejų filmų?
taip pat turėsim svečią ne ką kitą, o panelytę Futuri
iš anksto dėkui
mus galite išgirsti VDU radijo tinklapyje ir rasti mus Facebook'e
Užkalė visus langus ir augina pingviną.Comment
-
sveiki aš ir mano kolega VDU radijuje vedam laidą apie filmus. kadangi kitą savaitgalį bus AnimeNights, nusprendėm padaryti laidą apie anime. į TV serijas nesinori gilintis, nes mano kolega nelabai mėgsta anime, bet noriu paklausti, kokius filmus norėtumėt, kad aptartume, ką parekomenduotumėt? mergina keliavusi laiku, vasaros karai, vasaros atostogos su Kū, Paprika, Redline kolkas yra variantai, bet reikia tik trijų, gal net dviejų filmų?
iš anksto dėkui
mus galite išgirsti VDU radijo tinklapyje ir rasti mus Facebook'eComment
-
Spoileris:sveiki aš ir mano kolega VDU radijuje vedam laidą apie filmus. kadangi kitą savaitgalį bus AnimeNights, nusprendėm padaryti laidą apie anime. į TV serijas nesinori gilintis, nes mano kolega nelabai mėgsta anime, bet noriu paklausti, kokius filmus norėtumėt, kad aptartume, ką parekomenduotumėt? mergina keliavusi laiku, vasaros karai, vasaros atostogos su Kū, Paprika, Redline kolkas yra variantai, bet reikia tik trijų, gal net dviejų filmų?
iš anksto dėkui
mus galite išgirsti VDU radijo tinklapyje ir rasti mus Facebook'e
Dar vienas pasiūlymas būtų 5cm per second.Comment
-
Asmeniškai, Yasushi Ishii "Hellsing" tv serijų OST ir Kara no Kyoukai OST. Šiaip, sunkiai yra tokių ne foninės muzikos paskirčiai skirtų OST, bet geriausiai turbūt reikėtų žiūrėti į OP/ED išleistus singlus (pvz., visados įdomus ir linksmi atrodė Sayonara Zetsubou Sensei bei Maria Holic singlai, taip pat Spice and Wolf, Gankutsuou, Berserk, FLCL). Šiaip, visi tokie tikrai žinomi anime, tai manau, nuorodų į YT nereiksComment
Comment