Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Sakot? Converse'ų reklama visas metro iškabinėtas... buvo ir Converse'ų pardėj. Kainos bemaž tokios pat kaip ir Adidas, gal kiek žemesnės. Reikės atidžiau apžiūrinėt
Paskutinis pakeitimas nuo Eglaya; 2008-09-15, 17:42.
Asq, conversai. Negi neturi stilisto? xD Bet kokie gražūs converse batukai užkels tau respectą labiau nei nuliniai adidasai. +Conversai tiks tau prie bet kokio drabužio ir ant panų gražiai atrodo :]
Net keista, kad eglaya conversų nelabai turi.. >___>
Conversai ha aš tai kažkada gariunuose juos pirkau , neisisžeikit conversfanai , aš rimtai šeip. Ir taip pat runers.
matai, ne visi chuck taylor stailo inkarai yra converse'ai. ir kažkaip tai gariūnuose vargu ar būn anų originalių. o šiaip converse'ai tikrai smagiai nešiojasi. tris poras jau n metų trinu
"Some kind of frickin brainwashed cat from mars
with a sick idea of world domination"
nepirk adidasų, pirk converse'us.... LAX'as matyt kerzus dar pasiūlytų >.<
O dar man knisa prota sitas, kad kisu savo nuomone, jog japonai negrzus xDDDD
[QUOTE=Lax..;93731]Ne! Tai yra taip! žodžiu pripažįstam tik konversų, kerzų arba creeperių stiliaus batus.
Tu pripazysti, nepamanei, kad jis kita pripazysta?
Autorius Lax..
Asq, conversai. Negi neturi stilisto? xD Bet kokie gražūs converse batukai užkels tau respectą labiau nei nuliniai adidasai. +Conversai tiks tau prie bet kokio drabužio ir ant panų gražiai atrodo :]
Keliais punktais apibrėšiu:
a) Converse ne nuomonė, o standartas.
b) Pripažįstu ne tik aš, o ir visas pasaulis.
c) Lacoste gamina ne tik batus.
b) Adidas visada liks tik sportinių batelių firma. Aukščiau bambos nešoksi sakoma.
Jei kas žino gal galit parekomenduot kokį padorų kirpimo saloną kur daro naujoviškas ir modernias šukuosenas su galimybė pasiūlyt savo variantą arba išsirinkt iš atitinkamo katalogo.Tik rekomenduokit jei tikrai žinot,kad tai geras salonas,kur randasi ir kokios maždaug kainos,nes jei ką norėčiau užtikrintai pasirinkt eit į jį ar ne.
Jei kas žino gal galit parekomenduot kokį padorų kirpimo saloną kur daro naujoviškas ir modernias šukuosenas su galimybė pasiūlyt savo variantą arba išsirinkt iš atitinkamo katalogo.Tik rekomenduokit jei tikrai žinot,kad tai geras salonas,kur randasi ir kokios maždaug kainos,nes jei ką norėčiau užtikrintai pasirinkt eit į jį ar ne.
O Lietuvoje drąsiai sakau gerų kirpėju nera. Bet aišku kas kaip supranta profesanalius kirpejus nuo gero kirpejo. Sakau iš patirties kur besikirptum visur beveik taipta kaip moka taip ir kerpa. O kai aš buvau Kaire (Egipte) kirpausi vienoi kirpikloi, po kirpimo , pakeičiau savo nuomone ir apie kirpėjus ir šukuosenos stilius. Jaučiasi kad profesonalas daro. Sunku išpasakoti ta geiti ir tiksluma .
Nu bet vistiek..jūsų manymu pasakykit kas žino kur randasi toks salonas(arba kirpėjos) kur galėčiau pasidaryt sau neeilinė šukuoseną pats pasirinkdamas kokia noriu arba išsirinkt.Ant kiek žinau vienas bragiausių/prestižiškiausių salonų Vilniuje skaitomas Figaro,bet turbūt ten bus žiaurios kainos.Aš pats noriu gan išradingos šukuosenos ir bent jau mano subtilia nuomone ji sunkiai atliekama,tai prašau jūsų pagalbos,kas žino ką nors?Nenoriu papult kur nereikia ir sugadint savo įvaizdį.
Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2008-09-21, 00:36.
Comment