Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Comment
-
Nurodžiau šitai iškarto kai tik ėmiau su emuliatorius aiškintis >.> dar poto visus enable sudėjau - nieko, poto nuėmiau, vėl nieko, tiesiog juodas ekranas :<Comment
-
ePSXe turi comand promt DOS langą, esant juodam ekranui paspausk Esc ir printScreen minėta langą. Ten turėtu būti einamoji būsenos informacija.Comment
-
hey. nepalidžiu sesei niekaip papildymų simsų trečių.
viskas siūsta iš linkomanijos "sims 3 pack", bet net po pakeitimo regiono su regedit'u ir sekus visas šitas: http://digitalmemo.neobie.net/2009/0...to-127-update/ instukcijas nekruta patch'o progress bar'as nors tu pasikask....
gal kuri/s susidūrėt?
Užkalė visus langus ir augina pingviną.Comment
-
Comment
-
nu taip aš paika, bet nereikia tyčiotis >.>" mane ir taip neviltis apėmus...
Aše pagavau juodą langą su prt sc, tada atsidarau paint, tada spaudžiu ctrl ir v, ir voila - gaunu desk top'o pika ir jame nėra jokių langų išskyrus emuliatoriaus arba visas pikas juodas.Comment
-
Help plox. Vakar dar viskas buvo gerai, žiūrėjau youtube videos visa kt. Šnd įsijungiu - nei vieno youtube nepaleidžia video, juodas ekranas ir tiek, nei krauna nei play nėra nieko. Jokių update nieko kito nedariau... Atsinaujinau Adobe flash player same shit ;o
p.s. įrašius Https vietoj Http pasileidžia, wtf ;x bet vstk reik sutvarkyt ;xComment
-
Nežinau, man irgi dažnai užlagina šitaip. Megink keleta kartu refresh'int puslapi gal padės, nes man padeda.Comment
-
Comment
Comment