Prie ko cia pykt, lol? xD Sakau kaip yra, tiesiog jau ilgai neziurejau anime ir nieko gero nera, o kas patinka man jau seniau perziurejau. Dabar egzai pasibaige, na dar vienas man liko vokieciu pirmadieni bet ten jau nesvarbus ir poto isvarau tai vel neziuresiu anime tai paziuret norejau pries isvarant, o cia sh rodo. Na bet whatever, dekui uz info.
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Paskutinis pakeitimas nuo OpHiEll; 2011-06-24, 18:11.Comment
-
Labai prašau nusimanančių pagalbos. Reikia video redagavimo softo, kuris galėtų redaguot MP4, nebūtų nesuvokiamai sudėtingo interfeiso ir turėtų padoriai visokių efektų galimybių ir kitokių fainų smulkmenų. Naudoju caro Rūriko laikų Ulead'ą todėl nežinau, į ką galėčiau ir turėčiau jį pasitobulint. :|Comment
-
Labai prašau nusimanančių pagalbos. Reikia video redagavimo softo, kuris galėtų redaguot MP4, nebūtų nesuvokiamai sudėtingo interfeiso ir turėtų padoriai visokių efektų galimybių ir kitokių fainų smulkmenų. Naudoju caro Rūriko laikų Ulead'ą todėl nežinau, į ką galėčiau ir turėčiau jį pasitobulint. :|👍 1Comment
-
Labai prašau nusimanančių pagalbos. Reikia video redagavimo softo, kuris galėtų redaguot MP4, nebūtų nesuvokiamai sudėtingo interfeiso ir turėtų padoriai visokių efektų galimybių ir kitokių fainų smulkmenų. Naudoju caro Rūriko laikų Ulead'ą todėl nežinau, į ką galėčiau ir turėčiau jį pasitobulint. :|
Be to lengvai susirasi visokiu tutorialų youtube'i.👍 1Comment
-
Sveiki. Tai va atsitiko taip:
Sugalvojau pasijungti klavietūrą prie savo loptop'o. Pasijungiau, viskas veikė, kol nepabandžiau parašyti su pačio loptop'o klavietūra, dabar pvz vietoj L rašo 3 vietoj K rašo 2 ir t.t. čia gal kai atjungiau savo kitą klavietūrą man taip užsifiksavo, nes pas mane loptop'e nėra tų skaičių dešinėje, o kitoje klavietūroje yra?.. Tikrai norėčiau pagalbos kaip tai sutvarkyti, nes dabar tikrai nesinorėtų visur tampytis kartu atskirai ir klavietūrą, o pats jau vargstu apie 2h ir niekaip nerandu kaip sutvarkyti..Comment
-
Sugalvojau pasijungti klavietūrą prie savo loptop'o. Pasijungiau, viskas veikė, kol nepabandžiau parašyti su pačio loptop'o klavietūra, dabar pvz vietoj L rašo 3 vietoj K rašo 2 ir t.t. čia gal kai atjungiau savo kitą klavietūrą man taip užsifiksavo, nes pas mane loptop'e nėra tų skaičių dešinėje, o kitoje klavietūroje yra?.. Tikrai norėčiau pagalbos kaip tai sutvarkyti, nes dabar tikrai nesinorėtų visur tampytis kartu atskirai ir klavietūrą, o pats jau vargstu apie 2h ir niekaip nerandu kaip sutvarkyti..Comment
-
-
Sugalvojau pasijungti klavietūrą prie savo loptop'o. Pasijungiau, viskas veikė, kol nepabandžiau parašyti su pačio loptop'o klavietūra, dabar pvz vietoj L rašo 3 vietoj K rašo 2 ir t.t. čia gal kai atjungiau savo kitą klavietūrą man taip užsifiksavo, nes pas mane loptop'e nėra tų skaičių dešinėje, o kitoje klavietūroje yra?.. Tikrai norėčiau pagalbos kaip tai sutvarkyti, nes dabar tikrai nesinorėtų visur tampytis kartu atskirai ir klavietūrą, o pats jau vargstu apie 2h ir niekaip nerandu kaip sutvarkyti..Urameshi, Iemon-dono!👍 1Comment
-
paprasčiausiai jeigu 'normalioj' klaviatūroj esi įjungęs num lock'ą, tai laptopo klaviatūroj ji irgi automatiškai įsijungia, o ten skaičiai su tom raidėm ant tų pačių mygtukų, tai kadangi num lock įjungtas, skaičius ir rašo, o ne raides. jeigu nori išsijungt laptopo klavoj skaičius, tai Fn+Num lock; bet tada ir pagrindinėj automatiškai išsijungs.Comment
-
yra softas toks hight-logic FontCreator 5.6, leidžia redaguoti fontų rinkinius, realiai prie esamų raidžių galima vektoriškai dapiešti kokią varnelę, tašką ar nosinę. jeigu ka, ryt paskaipink, atsiųsiu👍 1Comment
Comment