Gal kas zino is kur butu galima gauti nebrangiai game boy (advance, color arba pirmo game boy) konsoliu zaidimu? (kaunas)
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur? http://www.forumcinemas.lt/movies/category/1028/ kaip jis cia 10tą kart ,jai pirmą kartą matau?as čia tik man taip..?Comment
-
yo, aš ir vėl čia. žinau, kad foto parduotuvėse arba Eurokoj daro realias nuotraukas iš jpg failų. gal kas žinot, ar tokiu/panašiu būdu ir lipdukus galima pasidaryt? kokiose parduotuvėse, ir kiek maždaug kainuoja? [užtektų tiesiog pasakyt kur, tada aš kaip nors pati jau susirasiu].Paskutinis pakeitimas nuo cobabara; 2011-02-19, 18:58.Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
yo, aš ir vėl čia. žinau, kad foto parduotuvėse arba Eurokoj daro realias nuotraukas iš jpg failų. gal kas žinot, ar tokiu/panašiu būdu ir lipdukus galima pasidaryt? kokiose parduotuvėse, ir kiek maždaug kainuoja? [užtektų tiesiog pasakyt kur, tada aš kaip nors pati jau susirasiu].Comment
-
yo, aš ir vėl čia. žinau, kad foto parduotuvėse arba Eurokoj daro realias nuotraukas iš jpg failų. gal kas žinot, ar tokiu/panašiu būdu ir lipdukus galima pasidaryt? kokiose parduotuvėse, ir kiek maždaug kainuoja? [užtektų tiesiog pasakyt kur, tada aš kaip nors pati jau susirasiu].Comment
-
Yo~
Reikia pagalbos iš tų, kurie naudojasi "AegiSubs" programa~
Sakykite, ar galima šitoje programoje redaguojant subtitrus, pakeisti jų dydį? Ir
jeigu taip - tai kaip?~~
Ačiū~ m ( _ _ ) m
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
isbandziau ka tik final fantasy 7, angry birds ir t.t. veikiaPaskutinis pakeitimas nuo FlameHaze; 2011-02-10, 19:45.I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
-
subtitles -> styles manager -> prie pasirinkto 'default' [turbūt ir bet kuris kitas, kurį nori keisti, tinka, jeigu turi daugiau] spaudi edit -> tada font dešinėj laukelis su dydžiu. ai, ir po to grįžus atgal į ta styles manager meniu, nustatyk "copy to current script". taip abiejuose išsaugos. gal ir atvirkščiai veikia, nežinau.
šiaip pati niekad taip nedarius, tiesiog per meniu suieškojau galimą variantą. turėtų tikti, manyčiau.Paskutinis pakeitimas nuo cobabara; 2011-02-19, 18:56.Urameshi, Iemon-dono!👍 1Comment
Comment