Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Megink format factory, ten gali is mkv. pvz padaryti i mkv. bet mazesnes rezoliucijos ir nemanau, kad pasikeis labai smarkiai kokybe.Comment
-
I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!Comment
-
jungtis tai cia speju agp nes ddr1 tai atminties tipas tikriausiai.
kazkur turiu metosi GF4 64MB dovanociau uz simbiline kaina bet pasiemimas tai nezinau kaip nors nieko gero nesitikekit is GF4 mx (ne titaniumas)
beje kodel reiklavimai tik ant memory vaizdo kortos ar cia kokios senos vga ieskai tokios ir paziuros .. kaip senovej vga pagal VRAM kieki reklamuodavo.
beje kiek pinigu tam skirt ruosiates?
gal sitas variantas tiktu? gan nebloga korta
http://www.skytech.lt/asus-hd3450-ag...mi-p-3639.html
arba sita
http://www.skytech.lt/vga-512mb-ddr2...i-p-35429.html
dėkui, ko gero reikės nusipirkti ta su aktyviu aušinimu, galingesnė negu turėjau net, todėl turėtų kompensuot prastą motininę, kurią senajai susvilus teko įsidėti
Užkalė visus langus ir augina pingviną.Comment
-
Na va XD Gal cia yra zmoniu, kurie nusimano apie plancetes ;D Kaledom tecio ketinu kaulyti tokios ir kaip uzsimaniau wacom a4 intoas ( atrodo ) bet sita brangiai kainuoja ir man rekomendavo imti a5 - ale patogiau, bet as tuom abejoju ( megstu sklaidytis po popieriu ;D ) ir dar galimybe bamboo kazkokia ... bet jin nejautri ;/ Apie Ibeju negalvoju, nes ten garantija abejotina ;D nezinau .... ;/Comment
-
Na va XD Gal cia yra zmoniu, kurie nusimano apie plancetes ;D Kaledom tecio ketinu kaulyti tokios ir kaip uzsimaniau wacom a4 intoas ( atrodo ) bet sita brangiai kainuoja ir man rekomendavo imti a5 - ale patogiau, bet as tuom abejoju ( megstu sklaidytis po popieriu ;D ) ir dar galimybe bamboo kazkokia ... bet jin nejautri ;/ Apie Ibeju negalvoju, nes ten garantija abejotina ;D nezinau .... ;/
plansetes dydis priklauso kaip smulkiai piesti sugebi nes nesvarbu kokia dydzio plansete piesimo plota apsiriboji su piesimo softu plansetes dydis default visad atitiks ekrano dydi. kuo mazesne plansete tuo smulkiau. kai kam patinka mazos nes sako pavargsta ranka maziau kai nereikia taip daug ilgu liniju daryt. smulkiau viskas.. net nezinau.
siaip jei profesionaliai piesti planuojama tada banboo tikrai netiks. jautrumo pakanka (atrodo 255 lygiai jautrumo, nauja turbut dar net geresne), bent man. bet dydis jau mazas (is popieriaus perpiesimas atkrinta) ir galimybiu nedaug.
siaip paretusuot foto ar skech papaisyt labai patogu (piesti su pele tas pats kas rasyti su kumstim) mokejau uz bamboo gal ~220lt kazkada tai pigiai. brangesniu nepirkciau nes man paisymas nera toks svarbus is to duonos neuzdirbu.I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.👍 1Comment
-
ech, pastaruoju metu pasidariau dažnas svečias šitoj temoj... oh well. taigi, iš manęs dar du klausimai [susiję]:
gal kas žinot, iš kur parsisiųsti Jumanji serialą? aš turiu omeny ne filmą, bet animacinį serialą, jį kažkada per LNK rodė. ieškojau isohunte, thepiratebay, bet pavyko rasti tik dalį pirmo sezono in filestube.
ir kitas susijęs: gal tuo pačiu žinot, kur Lietuvoje [preferably Kaune] arba Rygoj galima rasti tą pačią Jumanji knygą? ar lietuvių, ar anglų kalba, nesvarbu, anglų galbūt netgi šiek tiek geriau. autorius Chris van Allsburg.Urameshi, Iemon-dono!Comment
-
ech, pastaruoju metu pasidariau dažnas svečias šitoj temoj... oh well. taigi, iš manęs dar du klausimai [susiję]:
gal kas žinot, iš kur parsisiųsti Jumanji serialą? aš turiu omeny ne filmą, bet animacinį serialą, jį kažkada per LNK rodė. ieškojau isohunte, thepiratebay, bet pavyko rasti tik dalį pirmo sezono in filestube.
ir kitas susijęs: gal tuo pačiu žinot, kur Lietuvoje [preferably Kaune] arba Rygoj galima rasti tą pačią Jumanji knygą? ar lietuvių, ar anglų kalba, nesvarbu, anglų galbūt netgi šiek tiek geriau. autorius Chris van Allsburg.
Knyga man rodos nebuvo versta į lietuvių kalbą ar importuota. Visgi kai kuriuose knygynuose (Humanito man rodos) galima užsakinėt knygas, pabandyk pasiklausinėt.👍 1Comment
-
Comment
-
tamstos toks klausimas. galvoju pirkt mp3 grotuvą, bet dabar kaip iPodai okupavo apskritai mp3 grotuvų rinką (bent jau pasižiūrėjus į aplinkinius taip atrodo man atrodo) aš pagalvoju kad liko primiršti kiti. iš tų kas iPodus turi,kartais man pasiklausius atrodo kad daugiau moka už vardą o ne už kokybę tai va norėjau paklausti, kokį gerą grotuvą su kainos/kokybės santykiu ir dar aš klystu dėl iPodų patikimumo.Comment
-
tamstos toks klausimas. galvoju pirkt mp3 grotuvą, bet dabar kaip iPodai okupavo apskritai mp3 grotuvų rinką (bent jau pasižiūrėjus į aplinkinius taip atrodo man atrodo) aš pagalvoju kad liko primiršti kiti. iš tų kas iPodus turi,kartais man pasiklausius atrodo kad daugiau moka už vardą o ne už kokybę tai va norėjau paklausti, kokį gerą grotuvą su kainos/kokybės santykiu ir dar aš klystu dėl iPodų patikimumo.
Pvz. Pas mane panašus tik korpusas visiškai juodas:
http://www.bmsmegapolis.eu/lt/catalog/view/?id=54093
O čia jau kiti modeliai:
http://www.bmsmegapolis.eu/lt/catalog/view/?id=53604
http://www.bmsmegapolis.eu/lt/catalog/view/?id=51427
http://www.bmsmegapolis.eu/lt/catalog/view/?id=40631👍 1Comment
-
tamstos toks klausimas. galvoju pirkt mp3 grotuvą, bet dabar kaip iPodai okupavo apskritai mp3 grotuvų rinką (bent jau pasižiūrėjus į aplinkinius taip atrodo man atrodo) aš pagalvoju kad liko primiršti kiti. iš tų kas iPodus turi,kartais man pasiklausius atrodo kad daugiau moka už vardą o ne už kokybę tai va norėjau paklausti, kokį gerą grotuvą su kainos/kokybės santykiu ir dar aš klystu dėl iPodų patikimumo.
ekranas mažiukas, bet man asmeniškai jo ir tereikia tiek, kad dainų pavadinimus įžiūrėčiau. pritariu dėl kritimo - prieš kokį mėnesį kaip tik buvo taip gerai į balą pusgilę ikrįtęs, dar ir įjungtas buvo. išsitraukiau išsigandus, kad jau galas, bet veikia lyg niekur nieko, net neišsijungė.Urameshi, Iemon-dono!👍 1Comment
Comment