Gal zinot kas nors dainos pavadinima?
Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Pagal viską Amerikoje jis jau nuo spalio penkioliktos.
Skaitydama forumus ir žinias apie filmą. Eina kalbos , kad Europoje jis turėtų atsirasti jau šį mėnesį, bet dėl Lietuvos tiksliai pasakyt negalima. Visur parašyta , jog laikas dar nenustatytas.http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~👍 1Comment
-
Tik nzn, kaip tos grupes subai, geri ar ne
EDIT: nors kaip dbr MAL paziejau, tai juos kolkas laiko geriausiais is tu grupiu, kurie subina OVA's , gaila, kad tik 2 dar isejusios ir dar del kazko ju leidima prailgino :SPaskutinis pakeitimas nuo dfsafsaf; 2010-10-24, 20:29.Comment
-
Aciu uz info kuo greciau premjera europoje ir zinoma musu mylimoja lietuvoje negaliu sulaukti!!Comment
-
Aš vėl čia, kebli situacija. Perašiau draugei OS, viską lyg ir surašiau, bet pas ją modemas, o aš nieko nekertu kaip su tais modemais elgtis. tai va, ten pas ją ZEBRA.LT tas modemas, įrašiau kažkokį driverį įsrašė ENTERNET 300, per ten gali sukurt Account ar pan, kad prisijungt, bandėm kurt, bet rašo, kad Addapter neranda ar pan, tai wtf?Nežn kaip kitaip ką padaryt, nes internetas neveikia, nors viską lyg ir gerai perašiau, įrašiau kitus driverius, tačiau kaip keista tik tas vienas Enternet ant desktop pasirodė, nei Nvdia, nei visokie Avrack nk, tik tas, any1 can help?
Ai ir dar kai pasikrauna os ant desktop išmeta "Error. Registry data not found" ehm, wtf?Comment
-
Aš vėl čia, kebli situacija. Perašiau draugei OS, viską lyg ir surašiau, bet pas ją modemas, o aš nieko nekertu kaip su tais modemais elgtis. tai va, ten pas ją ZEBRA.LT tas modemas, įrašiau kažkokį driverį įsrašė ENTERNET 300, per ten gali sukurt Account ar pan, kad prisijungt, bandėm kurt, bet rašo, kad Addapter neranda ar pan, tai wtf?Nežn kaip kitaip ką padaryt, nes internetas neveikia, nors viską lyg ir gerai perašiau, įrašiau kitus driverius, tačiau kaip keista tik tas vienas Enternet ant desktop pasirodė, nei Nvdia, nei visokie Avrack nk, tik tas, any1 can help?
Ai ir dar kai pasikrauna os ant desktop išmeta "Error. Registry data not found" ehm, wtf?
Kas liecia "error" pranesima tai greiciausiai bus kad neprisiregistravo kokia nors programa i registru baze, siaip dar turetu ismesti klaidos koda pagal kuri galima atsekti kas yra blogai ir su google pagalba bandyt isprestComment
-
Naujas pas ją, tas toks juodas su antenėle. nu krč, bet tai nk nepajungia kai prijungiam visus kabelius ir pan, nežn ;/ driveriai irgi kažkaip labai keistai jai ten susirašė, ypač greitai ir vistiek fucked up nk nerodo. nesuprasi, su tais modemais tai galvos laužymas vienas, per visur bandžiau tuos acc kurt tai va per vieną prašė addapterio or smthComment
-
O kam išoriniam modemui draiveriai? Ar pas ją vidinis? Jei su antenėle, tai ten iš vis maršrutizatorius, ar kažką praskaičiau? Nes kol kas man nuo paaiškinimo tik labiau neaišku. Jei ten maršrutizatorius su modemu, jokių tvarkyklių nereikia - administravimas vyksta naršyklėje įvedus maršrutizatoriaus adresą, arba duotą kompaktą panaudojant. Kompiuterį diegiama tik jei jungiamas maršrutizatorius USB kabeliu. Iš vis, Aivarai, rašyk Skype, mėginsime spręsti greičiauComment
-
Naujas pas ją, tas toks juodas su antenėle. nu krč, bet tai nk nepajungia kai prijungiam visus kabelius ir pan, nežn ;/ driveriai irgi kažkaip labai keistai jai ten susirašė, ypač greitai ir vistiek fucked up nk nerodo. nesuprasi, su tais modemais tai galvos laužymas vienas, per visur bandžiau tuos acc kurt tai va per vieną prašė addapterio or smthComment
-
-
KLAUSIMAS
Žodžiu tarp 2008/2010 metų buvo išleistas toks siaubo filmas... Pavadinimo nebepamenu, tipo kažkokiam kosminiam laive su kažkokiais monstrais kažkaip atsirado keli žmonės, o gal vienas žmogus ir paskui pačiam filmo gale jie/jis išsilaipino kažkokioje planetoje kuri yra labai panašia į žemę, kur taip pat yra vandens, žemės, medžių ir pan. Gal kas žino pavadinimą šio filmo, ar kažką panašaus?Paskutinis pakeitimas nuo Zx-Shade; 2010-10-25, 15:50.Comment
-
Norėčiau paklausti gal kas žino (o gal žino kur sužinoti) tokį dalyką. Rental Magica paskutiniame epizode viena daina labai man patiko, bet (!) žinodama, kad tai ne ending ir ne opening aš jos nerandu -_- Gal kas numanytų kur ieškot atsakymo arba net jį pateikti galėtų?Comment
Comment