Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Reikia Katanos? Durklo? Kardo? Ar kokios kitokios replikos?
Parašyk man.👍 1Comment
-
kasnors gali pasakyt ar demuxinimas bent biski nuima kokybe nuo video failo?👍 1Comment
-
Comment
-
Jo numirė, jau oficialai mirė. Buvo tikrai neblogas anime psl., turėjo pakankamai daug anime r manga aprašymų. Pagrindinė problema buvo tame, kad nebuvo toks populiarus kaip animezona.net ir mažiau galimybių, nors kurį laika jis man buvo Nr.2 puslapis po šio.Comment
-
yoho, gal kas žinot
*ar yra koks būdas kaip apeiti torrent'ų blokavimą?
*ir kaip šitą sutvarkyt, kad galėtų parsisiųst? (windows višta)
Spoileris:Haha, not funny. Teko ;D
Toks jausmas, kad visi tą faktą žinojo išskyrus mane -_-
šiaip iš principo, tai labai daug gėrio patalpinama į megauploadus, rapidsharus, ir kitokius hostus, tereikia netingėti pasišniukštinėti po įvairiausius blog'us, aš pats asmeniškai beveik visą muziką susirenku per direct link'us. Jei būtų lengvas būdas apeiti apsaugas tai visi jas būtų jau apėję ir nebebūtų tikslo tas apsaugas išvis taikyt.Paskutinis pakeitimas nuo ast.; 2010-09-06, 16:49.Comment
-
yoho, gal kas žinot
*ar yra koks būdas kaip apeiti torrent'ų blokavimą?
*ir kaip šitą sutvarkyt, kad galėtų parsisiųst? (windows višta)
Dabar grįžtant prie reikalo - klausimas dėl blokavimo, tai didžioji dalis patarimų kiek žinau yra encryptinti srautą arba keisti standartinius programos port'us. Nė vienu patarimu neteko pačiam naudotis, todėl bijau detalizuoti - KU bendrabučiuose net neatvestas universiteto vietinis tinklas, todėl tokie dalykai negresia, bent iki IPT nesiėmė kažkokių radikalių priemonių.
Antrasis dalykas - man įdomu kokia naršyklė naudojama - jei firefox tiesiog reikia pakeisti nustatymus, kad neatidarinėtų naršyklėje. Arba tiesiog perskaityti šitai ir tiesiog pačiai įsirašinėtiPaskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-09-06, 14:01.Comment
-
šiaip iš principo, tai labai daug gėrio patalpinama į megauploadus, rapidsharus, ir kitokius hostus, tereikia netingėti pasišniukštinėti po įvairiausius blog'us, aš pats asmeniškai beveik visą muziką susirenku per direct link'us. Jei būtų lengvas būdas apeiti apsaugas tai visi jas būtų jau apėję ir nebebūtų tikslo tas apsaugas išvis taikyt.👍 2Comment
-
👍 1Comment
-
Gal kas žino iš kur parauti intel pentium D procesorių (aišku pirkimu)? Norėčiau kažko greitesnio už turimą 820. Arba kažko, kas suderinamas su 945psn . Žinau kas tai yra google, bet vat įdomu dar ir sužinoti kokios funkcijos neveiks įdėjus naujos kartos procesorių? Nors jos vidinis clock lėtokas, tą žinau. Vienu žodžiu, perkvalifikuoju klausimą į tai, ką geriausio galiu į tokią motiną įsidėti neimdamas dusinti cpu. Naujas kompiuteris... Na, nenoriu šio keisti, CPU didint noriu tik dėl HD video, kadangi DXVA ne visiems prieinamas, o bejo truputį tada pridūsta naudojant vištą, o dėl tam tikrų programų naudoti jaunesniosios vištos sesutės negaliu. Kiek žinau 3 ghz pentium D full HD + subs pilnai pakanka...Comment
-
Tada dar vienas patarimas - pasinaudodama tos pačios firmos nemokama programa Deffrager defragmentuok kietąjį diską, stebėtinai daug žmonių arba iš vis nedefragmentuoja, arba defragmentuoja standartiniu įrankiu. Aišku iš nemokamos alternatyvos stebuklų tikėtis neverta. Tai iš esmės tokį kiekį šiukšlių ištrynus turėtų pagreitinti kompiuterio darbą (išskyrus tuos atvejus, jei tai darai reguliariai). Mažiau bus tų susimąstymų.Comment
Comment