Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Pasirinkimas platus. Patys paprasčiausi būna ir prekybos centruose net, po 8-10Lt. Tik jie su 10cm laiduku, tai bent jau man nepatiko toks dalykas. Tai aš tokį nusipirkau http://lemona.lt/index.php?page=item&i_id=90119 Kaip tik rodo kad Šiauliuose tokių dalykų turi.👍 1Comment
-
Aš turiu tokį (originalas): , jei reikia galėsiu atiduoti (pats Šiaulietis aš )Comment
-
N95, irgi kokybe nesikundžiu muzikos, gal šiek tiek tylus, bet stiprintuvas ištaiso visa taiComment
-
Na kadangi nepavyko man to 6760 šiandien gauti, ir dar kokia savaitę taip pat kogero negausiu tai reikia pašniukštinėti
Jei netingi papasakok daugiau, kokie įspūdžiai, kaip veikia, ar lagina kokia ekrano kokybė ir pan
Telefą imsiu iš Tele2 pratęsiant sutartį, gal dar ką nors labai gero pasiūlyt iš šio sąrašo, tik kad kaina maždaug iki 300lt būtu su 24mėn čempiono planu.
Peržiūrėjau ne kartą tuos teefus, bet ką čia žinosi gal ką ir praleidauComment
-
Comment
-
amidau, Tu isrink telefona kurio funkcijos yra butent Tau aktualios. Man tai pvz nei vienas is siu telefonu nepatinka, tai pakritikuosiu truputi.
Bevielis ant mobo? Kam jis reikalingas? Ar labai daug yra vietu kur jis veikia? Be to narsyti po interneta ant tokio mazo ekranelio gali tik nesveikas zmogus. Paprasto pasto patikrinimui uztenka ir mobilaus interneto, kuri trauks visur kur yra GSM rysis.
Klausytis muzikos per mobilu... hm... galima... bet manau geriau atskiras mp3 grotuvas nes mobilaus baterija nedaug laiko, teks kiekviena diena krauti mobilu. (o kas jei dar tokia situacija kai kelias dienas namie nebuni ir per ta muzikos klausimasi pasodinai baterija, o reikia paskambinti... ).
Amidau siūlau imti E63.👍 2Comment
-
Ekranas turi dideli matymo kampa, rodomas vaizdas ryskus/aiskus.
Lago problemu nera.
Kaip jau minejau patogiai laikosi rankose, tiek kai ekranas yra atskleistas, tiek kai yra uzkleistas(horizontali padetis). Kai ekranas uzkleistas galima laikyt, tiek vertikaliai, tiek horizontaliai(valdymas orientuotas i toki laikyma), ekranas automatiskai pasisuka. Kai atskleistas, laikyti galima tik horizontaliai. Atskleidus zinoma kazka rasysi... Smiliai patenka virs mobilo pagrindo/po atidarytu ekranu, pagrindas prilaikomas viduriniais pirstais... hmm sunku paaiskint... esi rankose laikes PS1-3 pulta? Tiesiog limpa i rankas. Nors prie pilnos klavos reikia priprasti
MP3/AAC grotuvas nors geresnis, nei 6600slide'e, bet vistiek prastai atkuria zemus daznius.
Gerai laiko akumas, kolkas ilgiausiai laikantis mobilas is mano turetu.
Na, ant popieriaus 2-4 kartus ilgiau...I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!👍 1Comment
-
Reikia neto, nes 3G? rysiu nustatoma tavo buvimo vieta. Galima parsisiusti ivairiu kalbu(ir lietuviu) "gidus". Nors adreso paieska yra, bet i ja yra itraukta tik svarbesni objektai, iprastu adresu neranda. (cia per kelias minutes surinta info, nes navigacija nesinaudoju)I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!Comment
-
Pas mane tai iš viso idomiai, (naudoju sygic maps(žemėlapiai parsisiunčiami)), tai jam interneto reikia tik pirmas 20sec, po to galiu jį išjungti ir vistiek viskas puikiai veikiaComment
-
Žemėlapio net ir standartinės programos tikslumas dabar smarkiai pagerėjęs, tiesiog "nuo durų iki durų" miestuose, o užmiesty kai kur tik gyvenvietės.Comment
-
Na jo, na jo, smagu klajoti po miesta ir ieskoti WI-Fi, kai galima ijungti mobiu interneta... Nemanau kad jis laaaabai reikalingas telefone. Anyway, cia skonio reikalas, pasodint kuo greiciau baterija ar isspaust kiek imanoma daugiau darbo laiko. Be to autobuse, masinoje ar kokiam lauke tikrai Wi-FI nebus.
Cia turbut pajuokavai Tu del atskiru mp3 grotuvu. Dariau testa su Cowon D2, laiko 42 valandas ant vidutinio garso lygio, 60 valandu ant garso lygio kurio patogu klausytis ilga laika. Darom isvadas... Premija duosiu jei parodysi man mobilu kuris tiek istvers.Comment
Comment