Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Ekgp97sl
    Vietinis šnipinėtojas

• 2006 01 16
    • 63

Autorius Lax..
    Aš kartais mėgstu žiūrėti anime per savo labai lievą ir skurdų kinietišką dvd playerį, ant kurio parašyta kas jis skaito mpeg4 formatą nors nė velnio taip nėra. Bet aš ne apie tai. Realiai bet koks lievas playeris, kurį galite nusipirkti maximoje ar topo centre iki 200 litų neskaito daugiau, nei paprastas avi failas. Ar egzistuoja koks konverteris (nors liabai abejoju), ar tutorialas, kurio pagalba galėčiau konvertuoti, pasidaryti avi failus SU subtitrais iš savo mėgiamo anime.mkv?

P.S. tebuvo mygtukas "skebti greitą atsakymą", o kur mygtukas "skelbti greitą klausimą", nesąžininga xD?
    Jei nenori encodinti viso video, kartais tokie labai lievi ir skurdūs kinietiški dvd playeriai atkuria papkėj kartu su avi failu esančius subtitrus srt formatu (jei srt failo pavadinimas toks pats kaip avi failo), bent jau maniškis labai lievas ir skurdus dvd playeris taip daro. Gali išbandyti. Topkiu atveju iš .mkv su kokiu nors MKVExtractGUI išsiimk subtitrus ir, atsidaręs su kokiu nors redaktorium (tarkime, Aegisub), išsaugok kaip srt.
    EDIT: šiek tiek nesusipratau - bet tuomet reikia ir avi susikurpti, tad, matyt, nevermind me.
    Edit2: jei ką, avi kurpimuisi gali naudoti Avidemux.
    Paskutinis pakeitimas nuo Ekgp97sl; 2008-07-22, 21:52.

Comment

• Airiz
      מיד

• 2004 01 09
      • 1656

+girdejau mitus (MITUS) kad yra patch'ai grotuvams, kuriu deka jisai pradeda skaityt tiek ivairius *.mpeg tiek *.mkv failus, bet cia tik rumors

Comment

• Lax..
        reLaxed

• 2005 12 24
        • 516

Aišku. Vienos geriausios išeities nerasiu. DVD playerio firmwaro perrašymas tik gandas, karpymas ir klijavimas per daug laiko užims, o HD playeris kainuoja pinigus. Manau teks jungti kompą, mat jis pigesnis už HD playerį ir lankstesnis.

Comment

• Airiz
          מיד

• 2004 01 09
          • 1656

Autorius Lax..
          Aišku. Vienos geriausios išeities nerasiu. DVD playerio firmwaro perrašymas tik gandas, karpymas ir klijavimas per daug laiko užims, o HD playeris kainuoja pinigus. Manau teks jungti kompą, mat jis pigesnis už HD playerį ir lankstesnis.
          Siaip gandas tas kad patcha irashai i paprasta cd kad ir uz 0.70 ct, i DVD ir nuskaitant ji patc patchinasi aisku tokiais dalykais ash nelabai tikiu

Comment

• Lax..
            reLaxed

• 2005 12 24
            • 516

Nu čia paprastas firmware perrašymas. Tik va nesinori prasidėt su neaiškiais firmwarais, ant dar neaiškesnio gamintojo playerio :/

Comment

• Airiz
              מיד

• 2004 01 09
              • 1656

Mano poziuriu musu PC amziuje kazkokiu papildomu tu paciu funkciju tik atskiru irenginiu pirkimas finansishkai nuostolingas, kai daug ka atlieka PC ir tokius dalykus kaip PC + TV + firmware galima normaliai tarpusavije derint nelieka fantazijos kazkam kitam.
              Pats turiu buitini grotuva ir tik todel kad netycia laimejau ji.
              Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-07-23, 12:03.

Comment

• El Cu Cuy
                Narys
                • 2008 07 23
                • 39

Sveiki, labai noriu ši anima pažėti lietuviu kalba, bet nesu linkomanijos narys, tad negaliu atsisiust, gali kas man atsiust šį torrentą į paštą ( El_Cu_Cuy@boy.lt )ar tiesiog pakviest į linkomaniją.

Comment

• slicKrox
                  Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                  • 2161

Autorius El Cu Cuy
                  Sveiki, labai noriu ši anima pažėti lietuviu kalba, bet nesu linkomanijos narys, tad negaliu atsisiust, gali kas man atsiust šį torrentą į paštą ( El_Cu_Cuy@boy.lt )ar tiesiog pakviest į linkomaniją.
                  Kurį anime?
                  Autorius Airiz
                  Mano poziuriu musu PC amziuje kazkokiu papildomu tu paciu funkciju tik atskiru irenginiu pirkimas finansishkai nuostolingas, kai daug ka atlieka PC ir tokius dalykus kaip PC + TV + firmware galima normaliai tarpusavije derint nelieka fantazijos kazkam kitam.
                  Pats turiu buitini grotuva ir tik todel kad netycia laimejau ji.
                  Na, žinai, jei pas tave, kaip šiuo metu ir pas mane, plačiaekranis TV stovi palei bendrą sieną, netoli PC, tai viskas gerai, nes kitaip yra savotiškšų minusų, kad negali pasinaudoti nuotoliniu puteleliu, arba turi būti nukreipęs jį į priešingą pusę. O antrą, tai jau turi rinktis prie kurio įrenginio geriau jungtis garso 5,1 or 7,1 sistemą.
                  Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-07-23, 21:49.

Comment

• arna
                    emptiness

• 2006 06 20
                    • 1064

truputį pamąstymams

Straipsnis Delfyje: "Tėvus baus už pirataujančius vaikus"
                    http://www.delfi.lt/news/economy/ITb...hp?id=17830052

Comment

• Gvauz
                      Naras
                      • 2006 11 18
                      • 271

Autorius arna
                      Straipsnis Delfyje: "Tėvus baus už pirataujančius vaikus"
                      http://www.delfi.lt/news/economy/ITb...hp?id=17830052
                      ajajai kiba patys tevai tai nk nesisiuncia? dar ir kaip siunciasi, gal net daugiau nei vaikai... gerai, kad in Lt tokio istatymo dar greit neives... I hope XD

Comment

• Dancia
                        Loading - Please wait...

• 2008 03 23
                        • 50

Gailna nėr kokio privatumo įstatymo ar pan, kad vapše negalėtų žėt ką siuntiesi O lietuviai dar ilgai galės džiaugtis piratinėm programom. Ką ta valdžia padarys, kai ir taip bardakas Ne veltui lietuva turi daugiausiai partijų pasaulyje. (berods jau minėjau)..

I would love to change the world, but they won't give me the source code.

Comment

• Airiz
                          מיד

• 2004 01 09
                          • 1656

Priminkit man koki pslp. kur yra Windozei pagrazinimai (skinai) ir logon paveiksliuku

Comment

• Lax..
                            reLaxed

• 2005 12 24
                            • 516

Skinų yra deviantarte, o dar visko yra čia: www.wincustomize.com

Comment

• Gvauz
                              Naras
                              • 2006 11 18
                              • 271

Autorius Light
                              Gal yra cia zmoniu zaidusiu rpg Sudeki? Nesa i jrpg..Gal atsieastu netinginciu padet man i pm arba skype.
                              as esu zaides ir tebeturiu ta game. female chars are sexy, bet zaidziau kol visai uzkniso valdymas ir istryniau net neipusejas.

Comment

• kepasa
                                Naujokas
                                • 2008 04 23
                                • 25

sveiki. kokiam psl galima skaityt manga arba is kur juos siunciates?

Comment

Working...