Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Arba šiaip tai blogiausiu atveju įsidiegi Audacity, pasirenki kad įrašinėtų iš stereo mixer'io ir įsirašai tą dainąComment
-
Turiu problema, mano seniena, kitaip kompiuteris, išprotėjo ir nesugeba daryti kai kurių funkcijų, o kol sulauksiu naujo praeis keletas mėnesių, todėl norėčiau sužinoti visus būdus kaip įdėti nuotrauką, nes kiek bandžiau nieko nesigauna, ir esu iš viso ne kompiuterių žmogus, todėl prašau kuo aiškesnės pagalbos....Comment
-
Turiu problema, mano seniena, kitaip kompiuteris, išprotėjo ir nesugeba daryti kai kurių funkcijų, o kol sulauksiu naujo praeis keletas mėnesių, todėl norėčiau sužinoti visus būdus kaip įdėti nuotrauką, nes kiek bandžiau nieko nesigauna, ir esu iš viso ne kompiuterių žmogus, todėl prašau kuo aiškesnės pagalbos....
http://i461.photobucket.com/albums/q...eBamcopy-2.jpg
http://i461.photobucket.com/albums/q...eShackcopy.jpgComment
-
Taip, bandžiau, kažkaip ties viduriu abiejų, dėl tik jam suprantamų priežasčių, seniena išsijungė... Yra daugiau variantų?
Jei ne, teks pagyventi be nuotraukų, dėl visa ko pabandysiu iš naujo, bet negarantuoju, kad liksiu gyva.Comment
-
Visur prieinamas pusl.:
http://www.lietuviu-vokieciu.com/
gar ir nera labai geras, bet galima paciam patobulint.Comment
-
Maža problema, kuri lb nervina.
Lošiu cs/wow, muzika groja, kas kokias 5-10min muzika pastringa (kokias 4sec pradeda kartot tą patį žodį, ar garsą), o in game tampa nevaldomas, char bėgioja į šonus ar pan, pelė atsisako irgi veikimo. Neseniai pirkau pelę naują, bet nuo jos nemanau, kad čia galėjo kas atsitikt, yra kamnors taip buvę?
Antroji priežastis gali būti operatyvioji atmintis (RAM). Žaidimui ėmus "įsiūbuoti" vis daugiau jos užimama apdirbamais procesais. Kai jos ima trūkti, sutrinka ryšys tarp RAM ir CPU, ko pasekoje trinka programų darbas (iš kieto disko nuskaitinėjant greitis lėtesnis nei RAM). Tokiu atveju lošiant rekomenduočiau mažiau resursų ryjančius leistuvus, na ir uždarinėti visas nereikalingas programas.
Pirmasis variantas labiau įtikimas jei tavo CPU ne dvigubas, antrasis jei tavo RAM atmintis 1 ar mažiau GB (na priklauso ir nuo operacinės sistemos).
Kaip patikrinti kuris variantas tinka? Įjungi užduočių tvarkytuvą (CTR+alt+del, Vista ir 7, bei XP su old user logon reikia pasirinkti start task menager) ir atsidaręs laukelį perfomance žiūri CPU apkrovimą bei laisvų RAM kiekį.
Tiek teorijos iš mano pusės.
P.s. tikrai pelė dėl to neturėtų būti kalta jokiu būdu. Jei seniau taip nebuvo, pažiūrėk gal kažką naujo įdiegei, kas ryja buvusius laisvus resursus (nauja Skype beta versija ar pan.).Comment
-
Štai čia yra pamoka kaip nuimti DRM nuo rinkmenų. Pats nebandžiau, tačiau turėtų padėti.
Arba šiaip tai blogiausiu atveju įsidiegi Audacity, pasirenki kad įrašinėtų iš stereo mixer'io ir įsirašai tą dainąComment
-
Gal kas žino kokia nebloga patalpų nuomą(tiek pinigine prasme krizes metu, tiek išvaizda bei patogumu)?Comment
-
O už praeitą postą sorry, buvau įsitikinęs jog ji nemokama, bet kai pačiam neteko su tuo susidurti... Gomene, my bad.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-01-16, 19:59.Comment
-
Pradėkime nuo to. Žaidimas paprastai generuoja veiksmus dalinai procesoriumi,... ....Comment
-
Comment