Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Comment
-
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
Sveiki, cia busimas 2009 AZAR konkurso dalyvis :P todel man reikia pagalbos, iskur galeciau gauti Raw Basquash .avi formato visus episodus? Nes nei Torrent.lt nei linkomanijoi nei Nyaatorrentuose niekur nerandu, nes su subais tai visas video nebeydomus pasidaro, o .avi formato, nes Vegasas nepanesa mkv arba mp4 :P tai butu labai gerai jeigu kasnors padetu Dekoju.Comment
-
Sveiki, cia busimas 2009 AZAR konkurso dalyvis :P todel man reikia pagalbos, iskur galeciau gauti Raw Basquash .avi formato visus episodus? Nes nei Torrent.lt nei linkomanijoi nei Nyaatorrentuose niekur nerandu, nes su subais tai visas video nebeydomus pasidaro, o .avi formato, nes Vegasas nepanesa mkv arba mp4 :P tai butu labai gerai jeigu kasnors padetu Dekoju.
http://www.torrentreactor.net/search.php?words=[Zero-Raws]+Basquash!+-++RAW+%281280x720+DivX50%29.avi&search=&x=0&y=0
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
Sveiki, cia busimas 2009 AZAR konkurso dalyvis :P todel man reikia pagalbos, iskur galeciau gauti Raw Basquash .avi formato visus episodus? Nes nei Torrent.lt nei linkomanijoi nei Nyaatorrentuose niekur nerandu, nes su subais tai visas video nebeydomus pasidaro, o .avi formato, nes Vegasas nepanesa mkv arba mp4 :P tai butu labai gerai jeigu kasnors padetu Dekoju.
Užkalė visus langus ir augina pingviną.Comment
-
Sveiki, cia busimas 2009 AZAR konkurso dalyvis :P todel man reikia pagalbos, iskur galeciau gauti Raw Basquash .avi formato visus episodus? Nes nei Torrent.lt nei linkomanijoi nei Nyaatorrentuose niekur nerandu, nes su subais tai visas video nebeydomus pasidaro, o .avi formato, nes Vegasas nepanesa mkv arba mp4 :P tai butu labai gerai jeigu kasnors padetu Dekoju.Comment
-
Nu Del konvertinimo tai bandziau, bet nesamones gavos tik garsas girdejos o video juodas tai galvojau WTF!? tia meciau ta konvertinima, o is MKV issimuxint nemoku ;( tai butu gerai jei tutoriala ar panasiai ymestu kasnors ir aciu uz linka pabandysiu pazetComment
-
tai su kuo konvertavai? Man taip ira buve, bet viska eina pataisyti.Comment
-
Dėkui :] o kur ta dalyką galima gauti ir kaip jis veikia ?Comment
-
Comment
-
Reiks PS1 zaidimo versijos...
Emuliatoriu siustis is cia:
http://www.2shared.com/file/10520914..._emulator.html (download link'as apacioje, desneje puseje)
Veikia: tinkamai sukonfiguruoji (galesiu nurodyt ka ir kaip, tik nureciau suzinot koks tavo PC procesorius ir vaizdo plokste), nurodai kur randas image'as ar jei naudoji deamon tools tai to cd/dvd rom'o raide, paleidi ir zaidi.I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!Comment
-
Comment
-
Comment
-
Susiveikiau kvailą situaciją žaidime Max Payne 2. Išsisaugojau prieš pat cutsene ,kur reikia kelis valytojus iššaudyti. Mažai gyvzbių beturiu tai mane ir nupila tie suskiai ,gal kas turite seiva part sign of her passage. Arba puslapį kokį žinot ?Comment
Comment