Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Sveiki, man reikia afrikietiškos, ritmingos muzikos, jeigu gali duokit kelis konkrečių dainų pavadinimusComment
-
Gal kas surastumėte filmo "Niko and the way to the stars" (arba "Flight before Christmas")
torrentą?
Bet kad filmas būtų įgarsintas ne angliškai, o korejietiškai~~~
Niekur nerandu T____T
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
-
-
Gal galit kas paaiškint kodėl nė iš šio, nė iš to windows player clasic man nustolo rodyti subus ant pusės visų anime? Nes geriausias ten palyeris, vien tik dėl to jog ant VLC player nėra styled subų c(:Comment
-
-
Tai galėjai pasakyti ir iš karto. Paprastai, rodant mkv rinkmeną su subais atsiranda tokia rodyklė:
Dešiniu klavišu ant jos paspaudęs turėtum pamatyti meniu, ten turėtų būti įgalinti subtitrai.
Kadangi su AMF tokių problemų iki šiol man nekilo tai nežinau ar pravers.
Aišku turi būti uždėta varnelė ant reikiamų sub'ų.
O jei pasakytumei kas per anime jų ir iš kur jį gauti, pats pažiūrėčiau kas ten vykstaComment
-
dėl rodyklytės tj nieko nėra, o anime tai:
Cencoroll, Fumiko no Kokuhaku, Ghost in a shell, DOGS Bullets & Carnage OVA, Technolyze.... Kolkas tiek kompe.
Jau nebereikia... K-lite atsinaujinau ir viskas tvarkoj ^^Paskutinis pakeitimas nuo Doommuks; 2009-12-16, 15:45.Comment
-
Na va turiu beda. Pas mane yra Zebra internetas. Ir kai ijungiu skype arba torrent jis dinkgsta, bet skype vistiek veikia. Bandziau googlint nieko gero neradau. Turiu 2 modemus, skirtingus. Reset nepadeda. Cia pas mane gali but bedos ar zebra pjauna? Isanksto aciu.Comment
-
Man taip budavo seniau kai nuluzdavo netas, bet perkraudavau ir viskas normaliai. Tau gali buti, kad kompas pjauna, nes del pacios zebros tikrai taip buti neturetu.👍 1Comment
-
Comment
-
Na atveji kai veikia skype, tačiau neveikia internetas, dažniausiai turi žmonės įjungę laidą ne į tą modemo portą, pvz skirtą galai. Bet gali būti ir kitos problemos.Comment
Comment