Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
kolega, pienas baltas dėl to, kad didesnę dalį jo sudaro proteinas Kazeinas, kurio spalva yra balta, bo jį sudaro kalcius. ir dar piene yra grietinėlė, kurią sudaro riebalai, kurie irgi yra balti, kuo riebesnis pienas, tuo jis baltesnis, bo liesas pienas turi pilkumo atspalvį.
o šiaip tai realiai tai viskas susiveda į fiziką, tiesiog pieno molekulės geriausiai atspindi baltą spalvą,o gal neatspindi...nu vienžo aš ne fizikas esu, bet pienas baltas dėl tų šviesos dispersijų, absorbcijų ir kt. velnio.
a tiesa, o kodėl žolė žalia?
P.S. jo, ziurejau ash ta laida apie duona, bet keleta pastebejimu...nenurodyta kokia duona (skrudinta ar tiesiog tepta neskrudinta), nes tada gaunasi kad shalta duona, uzteptas saltas sviestas, so, svorio centras nukripsta jei yra toks ishsireishkimas i sviesto puse
Jie tepe sviesta ant karshtos skrudintos duonos, ko pasekoje sviestas aptirpdavo ir nebuvo rushkaus persvroio i kazkieno tai puse..duona sunkedavo kazkiek 0.0.. gramu ir tikimybe prisiartino link 50/50
Beto ir duona visokia buna, su grudais, be ju ir pan.
Del ashtunkoju--->Torrents.ruPaskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-07-10, 22:48.👍 1Comment
-
Tratata, būdamas septyniolikinis rašiausi sutartį su HANZA, užtruko maždaug 15-20 min. Įsidarbinęs buvau priverstas prisijungti pire SEB'o ten dokumentų tvarkymas užtruko 10 min, kartu su papildomu popierizmu dėl ten prijungimo prie darbovietės sąskaitos banke or whatever i don't care. tai SEB'as mano akyse pranašesnis nei hanza.
o šiaip klausimas, yra omniteliaus reklama, apie žmogų dėžę, tai te groja tokia idomi daina, tai norėčiau kompozitorių sužinoti.
offtopic: kažkokios kalėdos, šiandien 10 thanx'ų gavau
Man ir ta daina patiko.👍 1Comment
-
Comment
-
gimtaja mean LT?
pabandyk cia: http://www.pizzajazz.lt/lt/catalog/listing/?id=68Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-07-11, 09:15.👍 1Comment
-
Comment
-
Hel kudasai~
Gal kas turite originalią versiją šitos dainos?
http://www.youtube.com/watch?v=0GKnLvMnb4E
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
reishkia kad vartotojas uzsislaptines ir ji mato tik adminas, moderatoriai ir toki geltoni shunsnukiai, kaip mudu kazkur forumo apacioje tai rashoma tik neatsimenu tiksliai kur ir kokiomis aplinkybemis.👍 2Comment
-
👍 1Comment
-
Čia visai nesenai pagalvojau - ar gręsia Žemei supernovos sprogimas artimiausiu metu (kosminiais mastais, žinoma)... Kai išsiaiškinau, pagalvojau, kad gal kam nors būtų įdomu. Trumpas atsakymas: ne.
Ilgesnis atsakymas:
Artimiausia žvaigždė, kuri bet kuriuo metu (vėlgi - kosminiais mastais) galėtų virsti supernova yra Spica, bet ji nutolusi per 260 šviesmečių. O kad supernova padarytų Žemei žalos, ji turėtų būti max. apie 50 šviesmečių nuotoliu.
Tiesa, gama žybsniai (GRB) potencialiai galėtų padaryti žalos ir iš kur kas didesnio nuotolio, bet mes apie juos žinome labai nedaug, kad galėtumėm prognozuoti ar mūsų "apylinkėse" nėra sąlygų tokiam fejerverkui įsižiebti. Tačiau remiantis labiausiai tikėtinais modeliais - potencialių gama žybsnių šaltinių mūsų galaktikoje kol kas neaptikome.Paskutinis pakeitimas nuo Raziel; 2008-07-15, 09:23."The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
Alexander Kojève, 1959
FF sucks! Please, don't kill meComment
-
Sweiki norejau paklaus dėl neperseniai vikusios mokiniu mainuų programos su Japonija : Gal kasnors pakliuvot ?Comment
Comment