Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Sveiki, turiu klausimėli susijusį su multikais Senai, labai senai rodydavo kažkokį multiką, kuriame kažkas rinkdavo kaukes ar jos buvo kažkaip smarkiai susijusios su visu veiksmu [Ne shaolinio kovotojai, nes ten renka shengongu, kažkokius daiktus]. Štai kokios kaukės, bent jau panašios į tas, kurios yra multike, ir aš norėčiau sužinoti koks buvo to multiko pavadinimas, taigi gal netyčia kas nors žinos? Lauksiu Jūsų atsakymo/ų
Kaukės:
Spoileris:
Sorry, nepavyko sumažinti paveiksliuko...
Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-11-25, 00:34.
Priežastis: Įdomiai...kodėl man išejo?
Ar dar egzistuoja toks tinklapis kaip . http://www.anifriends.com ? Kiek bandau 5eiti tiek neileidžia gal kas anksčiau buvot prisiregistravę ? Čia kaip ir anime mėgėjų dating tinklapis turėtų būti.
Tu dar lietuviskai normaliai neismokintas kalbet/rasyt, o nori perskaityt +50 valandu ilgio novele... angliskai? Zinoma galiu atsiust, tik 140MB teuzima...
I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!
Na ką gi. Perskaičius porą pasisakymų temose, man kilo keletas klausimų:
Koks anime buvo pirmasis transliuotas Lietuvoje bei kokius anime iš rodytų Lietuvoje atsimenate?
Ir antras. Senai senai buvo toks filmukas (gaila, nepamenu ar jis buvo cartoon ar anime), su tokiu kampuotu kosminiu laivu - robotu, kuris savyje dar berods turėjo ir kardą. Tiek tepamenu iš siužeto, tačiau pats filmukas paliko įspūdį, todėl norėčiau sužinojęs jo pavadinimą jį rasti.
Ką padarysi, nostalgija
Koks anime buvo pirmasis transliuotas Lietuvoje bei kokius anime iš rodytų Lietuvoje atsimenate?
Ir antras. Senai senai buvo toks filmukas (gaila, nepamenu ar jis buvo cartoon ar anime), su tokiu kampuotu kosminiu laivu - robotu, kuris savyje dar berods turėjo ir kardą. Tiek tepamenu iš siužeto, tačiau pats filmukas paliko įspūdį, todėl norėčiau sužinojęs jo pavadinimą jį rasti.
Ką padarysi, nostalgija
nu mano matyti anime per tv :
sailor moon(klasika)
dragon ball(visos serijos)
shinzo
howl's moving castle
shihiros nuotykiai ar kazkas panasaus(ten kur tevus kiaulem paverte)
princess mononoke
batuotas katinas
samurai x
atrodo viskas, daugiau dabar nepamenu
nu mano matyti anime per tv :
sailor moon(klasika)
dragon ball(visos serijos)
shinzo
howl's moving castle
shihiros nuotykiai ar kazkas panasaus(ten kur tevus kiaulem paverte)
princess mononoke
batuotas katinas
samurai x
atrodo viskas, daugiau dabar nepamenu
Dar pamirsai pamineti Zoidus ir Shaman King. Bet cia jau is naujesniu.
Ką padarysi, nostalgija
vienas pirmų matyt buvo batuotas katinas, po to jetter mars, candy candy ir speed racer, dar po kiek laiko rodė saber rider and the star sherifs. Jei kas atsimena dar senesnių, tegu papildo. o šiaip tai gijoje 'Pradžia" kažkada vyko diskusija apie senuosius per tv rodytus anime.
o tavo minimas kampuotas robotas matomai buvo voltronas
Spoileris:
"Some kind of frickin brainwashed cat from mars
with a sick idea of world domination"
Comment