Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Comment
-
Bet čia tik mano nuomonėComment
-
Gal kas turite angliškus titrus filmui "Itaewon murder case" (arba
"The humicide of Itaewon")? Please, pasidalinkite su manim, nes nerandu T_T
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
nežinau kas nutiko... naršiau kaip paprastai az ir staiga pakibo kompas, perkroviau ir nuo tada jis nebeįsijungia, kraunasi o vėliau išmeta šiuos žodžius:
Windows could not start because the followong file is missing or corrupt:
/WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM
You can attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair.
išškart pasakau, kad kompiuterastė iš manęs maža, čia ką, perrašyt Windowsus reiks, šį kompą dar tik pusantro mėnesio turiuComment
-
Perkrovus pc matyt buvo naudojamas sisteminis failas, kurio windows tinkamai neuždarė. Yra dvi išeitys - meginti kurti windows per safe mode (prieš pradedant krautis windows (prieš atsirandant windows logotipui ir jam atsiradus), spausti F8 ir panaudoti system recovery, arba, pradedančiajam kur kas lengvesnis sprendimas, paprašyti jog kažkas perrašytų langines.Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-11-21, 10:47.Comment
-
Dėl CONFIG/SYSTEM yra labai didelė problema. Keli variantai. krauti ne per safe mode, bet per "Last Known Good configuration"
Panaudoti system recovery turi tik naujausios OS, bet dar neteko sutikti kad Vistai ar W7 iškiltu tokia kaip ši problema.
Paprastai siūlomas variantas yra naudotis windows CD, pasileidus iš jo pasinaudoti Repair funkcija, tačiau ten susigaudyti skirta tikrai ne kiekvienam. Dėja net ir šitai ne visai atvejais padeda.👍 1Comment
-
Man padėjo su blue screen error, kai win neužkrovė per "last known..."Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-11-21, 11:12.Comment
Comment