Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Augis24
    AZ rėmėjas

• 2009 03 29
    • 767

Sveiki, turiu klausimą žmonėms, kurie tikrai nusimano apie kompiuterius. Prašau ne spėlionių, o tikrų atsakymų į mano klausimą, ir štai jis:
    Turiu Logilink Wireless LAN PCI Adapter WL0039, ir ne vieną, o du. Pas mane jis trūkinėja, o pas mamą ne. kokios priežastys galėtų būti, kodėl jis man kartais pakimba ar išsijungia? Su pačia schema viskas gerai, tai kas čia gali būti? Jeigu galite, neklausinėkite nieko išsamiau, nes nesuprantu pats kas jai gali būti, pasakiau kiek žinojau iš bendro vaizdo ir išprusimo, o tiesiog pasakykite priežastis, dėl kurių taip viskas vyksta.

P.S. kad tas internetas veiktu, jį reikėjo iinstaliuoti, o pats pc jau sukūrė kažkokią jungti su tuo net'u, ar tai gali būti bėda?

P.S.S. del torrentu, skypes ar dar kokiu programu, kurios ima greiti interneto, tai suprantu.

Paskutinis pakeitimas nuo Augis24; 2009-10-04, 16:24.

Comment

• Airiz
      מיד

• 2004 01 09
      • 1656

jei pakimba, išsijunginėja gali būti schemos/lustai/ PC jungtis , kažkas kažkur trumpina.
      Profilaktiškai galima pabandyti paieškoti naujesnių draiverių, arba patikrinti schemą su testerių. Jei yra galimybė ikyšti į naujai suinstaliuota netbook'a.
      Ir šiaip nekaip skamba " neklausinėkit nieko, o pasakykit"
      Daktare man skauda, bet neklauskit kur ir kodėl.
      Nunešk į servisą. Adapteriai brangiai nekainuoja.

Comment

• Kea
        Rašytojas

• 2008 10 06
        • 203

Man reikia gero video converterio, čia ir dabar!

Tokio kuris nebūtų prikimštas trojenų, neužlūžtų dar nepradėjęs darbo ir sugebėto mkv convertuoti į divx arba mpeg-4. Kas nors turite idėjų?

MyAnimeList

Comment

• amidau
          ☣☠☣

• 2007 04 25
          • 1384

Autorius Kea
          Man reikia gero video converterio, čia ir dabar!

Tokio kuris nebūtų prikimštas trojenų, neužlūžtų dar nepradėjęs darbo ir sugebėto mkv convertuoti į divx arba mpeg-4. Kas nors turite idėjų?
          Nebandei Total Video Converter?

Comment

• Kea
            Rašytojas

• 2008 10 06
            • 203

Bandžiau ko gero kita jo versiją, pažiūrėsim kaip šita veiks

MyAnimeList

Comment

• Aramis

Zebra optimalus + planas pervestas iš optimalaus.
              Modemas+routeris+2 kompiuteriai.
              Internetas veikia tik viename. Antruoju jungiantis baltas lapas "Paslauga galima tik vienam kompiuteriui. Junkitės po x laiko, norėdami prisijungti."
              Why? DHCP priskiria IP tik routeriui, o paskui routeris tinkle priskiria savo vidinius ip po pc (vidinis lan ir internetas nesusiję) ar tiesiogiai teo turi paskirti ir tinkliniams kompiuteriams?
              Kiek matosi dabar, meistrelis berods "Bridge" padarė, kad visi ip eitų per teo.
              Nebeliko išorinio ip adreso.
              Ką daryti? (ne, aš negaliu pats maršrutizatoriaus matyti, teks aiškinti nuotoliniu būdu, taigi...).
              Kristalizuotas klausimas: Kaip per maršrutizatorių prie optimalaus + plano pajungti daugiau kompiuterių?

Comment

• Džiro sesė
                X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
                • 604

Gal kas turite programos ADOBE INDESIGN CS 3 instaliaciją?
                Būčiau dėkinga labai~~

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• Aramis

Autorius Džiro sesė
                  Gal kas turite programos ADOBE INDESIGN CS 3 instaliaciją?
                  Būčiau dėkinga labai~~
                  Turiu visą adobe master colection. Įdėsiu per skype failiuką.

Comment

• Hikari_
                    Mental

• 2008 02 27
                    • 981

gal kas zino programa kuri is Mp3 konvertina i Midi?
                    p.s. zinau, labai kvailas klausimas

Comment

• FreaK`aZ
                      Rimtas architektorius

• 2005 02 22
                      • 532

Autorius Hikari_
                      gal kas zino programa kuri is Mp3 konvertina i Midi?
                      p.s. zinau, labai kvailas klausimas
                      labai senais ir gūdžiais laikais, apie tokią programą sklandė mitai ir legendos, bet tos legendos legendomis ir liko. nėra tokios programos ir manau būti negali, yra nebent pitch recognaizeriai kurie pagal natų aukštumą jas gali paversti MIDI, bet ir tai realiai ymanoma tik su vienu takeliu. (vienas inst. vienas vokalas ar dar bala žino kas.) jei turi muzikinę klausą, ir nusimanai muzikoje, galima susikurti midi melodiją su programa Guitar pro, kuria galima įgroti daug takelių skirtingais muzikiniais instrumentais, bet vėlgi reikės rankytėm surašyti visų instrumentų partitūras.
                      anywayz, bergždžias reikalas, taigi mesk ieškojimus ir nebeprisimink šito reikalo daugiau niekados.
                      "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
                      with a sick idea of world domination"

Comment

• tamsa
                        Kiriya

• 2007 08 13
                        • 192

Kažkodėl po to, kai kompiuteryje buvau nustatęs japonų kalbą ir vėliau pakeitęs atgal į lietuvių, kai kurios programos ir tekstų pavadinimai pradėjo vietoj lietuviškų ą, ę, į it t.t. rodyt japonų raides. Gal kas žino, kas įvyko ir kaip reiktų sutvarkyt?
                        sigpic

Comment

• Aramis

Autorius tamsa
                          Kažkodėl po to, kai kompiuteryje buvau nustatęs japonų kalbą ir vėliau pakeitęs atgal į lietuvių, kai kurios programos ir tekstų pavadinimai pradėjo vietoj lietuviškų ą, ę, į it t.t. rodyt japonų raides. Gal kas žino, kas įvyko ir kaip reiktų sutvarkyt?
                          Control panel>regional and language settings>advanced>nustatyk "lithuanian".
                          O viskas įvyko labai paprastai - kai pakeiti lokalizacijos nustatymą, tai pereinama nuo vienos koduotės prie kitos. Jei sugrįžtant pamiršti atstatyti po grįžimo į LT, unikode simboliai traktuojami kaip pasirinktosios kalbos simboliai.
                          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-10-08, 20:58.

Comment

• tamsa
                            Kiriya

• 2007 08 13
                            • 192

Kad aš buvau padaręs tai. Viskas nustatyta ant lt, bet neįkertu kas blogai.
                            sigpic

Comment

• Augis24
                              AZ rėmėjas

• 2009 03 29
                              • 767

Užmiršau vieno filmo pavadinimą, gal kas netyčia žinote?
                              Filmas yra apie epidemija, kuri plinta oru ir užmuša kiekvieną gyvą padarą, visi bėga nuo jos, bet, ta epidemija vis vien pasiekia, visi bėga prieš vėją. Pradžia prasideda parke, kai staiga visi sustingsta ir balandžiai nukrenta žemyn negyvi. Netikslus paaiškinimas, bet filmas apie tai, ir nėra tokio tipo filmų daug...

Comment

• FreaK`aZ
                                Rimtas architektorius

• 2005 02 22
                                • 532

Autorius Augis24
                                Užmiršau vieno filmo pavadinimą, gal kas netyčia žinote?
                                Filmas yra apie epidemija, kuri plinta oru ir užmuša kiekvieną gyvą padarą, visi bėga nuo jos, bet, ta epidemija vis vien pasiekia, visi bėga prieš vėją. Pradžia prasideda parke, kai staiga visi sustingsta ir balandžiai nukrenta žemyn negyvi. Netikslus paaiškinimas, bet filmas apie tai, ir nėra tokio tipo filmų daug...
                                http://en.wikipedia.org/wiki/The_Hap...282008_film%29 ne šitas kartais? šiaip visai neblogas filmiūkštis, kaip ir kiti shyamalan'o kūriniai.
                                "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
                                with a sick idea of world domination"

Comment

Working...