Klausimai: kas? kur? kaip? kodėl? ir iš kur?

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Miyata
    Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
    • 452

Autorius mandarinas
    @Miyata u made my day

Tokiems dalykams use anidb
    Nereikia man anidb, man pilnai MAL uztenka, o pagal mal ayako geresne sub grupe ir taskas. Taigi jai kas rasit is kur galima parsisiust regios hq video + ripintais ayako subais numeskit link'a. Ir nepamirskit legend of regios irgi nerandu xD

Comment

• Semashke
      U can call me Sema

• 2009 01 16
      • 425

2 klausimai:

1)Gal kas zinote is kurios interneto svetaines optimaliausia siustis angliskas mangas i lietuva?
      2) Gal kas galetu padet atsiusti? (tevai nenori padet T^T) (del sito klausimo i pm )

Aciu
      semashke.deviantart.com BLACKOUT

Comment

• IVXXX
        Let's do a barrel roll!
        • 2008 03 07
        • 8

Autorius Miyata
        Nereikia man anidb, man pilnai MAL uztenka, o pagal mal ayako geresne sub grupe ir taskas. Taigi jai kas rasit is kur galima parsisiust regios hq video + ripintais ayako subais numeskit link'a. Ir nepamirskit legend of regios irgi nerandu xD
        Jei toks isrankus esi, tai sekmes randant... Tiesa toki 'neoficialus'/nogroup leidimai labai greitai nugrimzta i nebuti.

Tas legend of regios neturi eng sub'u.
        I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!

Comment

• Jin
          Crazy Weirdo

• 2009 02 06
          • 242

Skaičiau 1 anime aprašymą, bet pamiršau jo pavadinimą ir daugiau neberandu... Žodžiu kalba eina apie tai kad vienas vaikinas veda Yakuzos gaujos vado dukra... Kaip ir nieko daugiau pasakyt negaliu. Ai Žanrai yra Comedy ir Romance tirkai.. Jei kas ką nors panašaus žinot sakykit.

Comment

• Miyata
            Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
            • 452

Autorius Jin
            Skaičiau 1 anime aprašymą, bet pamiršau jo pavadinimą ir daugiau neberandu... Žodžiu kalba eina apie tai kad vienas vaikinas veda Yakuzos gaujos vado dukra... Kaip ir nieko daugiau pasakyt negaliu. Ai Žanrai yra Comedy ir Romance tirkai.. Jei kas ką nors panašaus žinot sakykit.
            Seto no Hanayome

Comment

• Lantislt
              ♥♥♥

• 2009 02 27
              • 135

Autorius Semashke
              1)Gal kas zinote is kurios interneto svetaines optimaliausia siustis angliskas mangas i lietuva?
              The Book Depository neblogas variantas. Ir ne tik mangos, bet ir šiaip angliškos knygos. Palyginti normalios kainos, didelis pasirinkimas, nemokamas pristatymas.
              Užsakinėjau amidau Sundome vol.1-5 iš ten. Išėjo daug pigiau nei kitur.

Comment

• zhmogeliukas
                Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
                • 722

Nesigaudau visiškai juokiuose karpymuose video/audio tai gal kas man žaliai šiame reikale pasakys kaip įmanoma(na manau įmanoma) iš video išimti dalį garso.Ta prasme kad tą garsą turėt? O.o''

Comment

• Aramis

Autorius zhmogeliukas
                  Nesigaudau visiškai juokiuose karpymuose video/audio tai gal kas man žaliai šiame reikale pasakys kaip įmanoma(na manau įmanoma) iš video išimti dalį garso.Ta prasme kad tą garsą turėt? O.o''
                  Parsisiųsk šią programą.
                  Tada pasirink "viską į mp3", ir pasiimk norimą filmą. "Išvesties nustatymai" pasirink kokybę.
                  Du kartus paspaudusi ant pasirinkto failo, gali pasirinkti "pradžios laiką" ir "pabaigos laiką", t.y. nuo kur iki kur konvertuos.
                  Šiuo atveju programa atskirs pasirinktą garsą nuo vaizdo.
                  Po konvertavimo turėsi mp3 garso rinkmeną.
                  Tikiuosi padėjau
                  Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-09-26, 21:04.

Comment

• Augis24
                    AZ rėmėjas

• 2009 03 29
                    • 767

Gal žinot iš kur būtų galima gauti veikianti keylogger'i? Man labai reikia jo, ir prašau, kas galit, duokit, bet veikianti ir tokį nesunku.

Comment

• Aramis

Autorius Augis24
                      Gal žinot iš kur būtų galima gauti veikianti keylogger'i? Man labai reikia jo, ir prašau, kas galit, duokit, bet veikianti ir tokį nesunku.
                      TRL

Comment

• Laarf
                        mastermind.

• 2009 06 23
                        • 79

Autorius Augis24
                        idomu kam tau keyloggerio uzsireike
                        is vaiku runescape acc vogsi?
                          ▲
                        ▲ ▲
                        Spoileris:

Comment

• Augis24
                          AZ rėmėjas

• 2009 03 29
                          • 767

Tikrai ne runescape ir apskritai jokio kito žaidimo acc man nereikalingi

Comment

• Zx-Shade
                            digital existence

• 2009 03 14
                            • 725

Noriu suzhinot gal kas zhino kodel kai prijungiu xbox360 dwd roma, prie pc, neuzhsikrauna pati sistema, turiu omeni windows?

Comment

• Derogatory`
                              Loki'd

• 2007 10 06
                              • 350

http://www.youtube.com/watch?v=oTkme...e=channel_page

Gal kas žino pirmąją dainą? Man atrodo, kad ją atlieka Hammerfall, bet pavadinimo neatrandu. :<
                              Dainą, tai tą, kur žodžiai "Storm chaser" ar kaip ten girdysi.
                              Ačiū ir anksto.

Comment

• Airiz
                                מיד

• 2004 01 09
                                • 1656

Autorius Laarf
                                idomu kam tau keyloggerio uzsireike
                                is vaiku runescape acc vogsi?
                                mergų one.lt acc

Comment

Working...