Naminiai gyvūnai
Collapse
X
-
15 ar tai 16 metų ninfa. Dar kitaip žinomas, kaip papūginas Rika ar Rikutis. Mano pensininkas.
Spoileris:
Comment
-
Comment
-
auginu, myliu ir priziuriu viena maza zuvyte, vardu vargse kvaila zuvyte (originalaus jos vardo nepamenu)..o ji viena todel, kad labai megsta pauzkandziauti kitom zuvim (nukandzioja pelekus ir iskabina akis).. va, esu trecias zmogus, kuris ja priglobe, nes..na, ji nelabai pas kitus pritapo, o dar tas sudauzytas akvariumas...so, bet miela miela zuvyte ..sakyciau, tokia hyperaktyvi, ypac megsta akmenukus is vieno akvariumo kampo i kita pernesti, statytis pylimus, darytis duobes (kad matytu savo atvaizda, o tada ji puola)...kazkada bande akmenukus krauti ant zoliu virsuniu, bet nelabai jai tai pavyko..dar kartais isikanda kriaukle i savo zabtus ir trenkia i akvariumo sienele, arba ta kriaukle iskelia i virsu, tada meta ir ziuri kaip krenta...valgo kaip uz tris zuvis..tik va, varrgse pastaruoju metu depresija pasigavo, taip ramiai plaukioja..gal jau senatve?....
ir ji ne piranijaComment
-
turiu dog'a.vardas-foxisSpoileris:
turejau tris triusius.du laaabai senai,ir viena pernai [pragane.kaikas.bet ne as ]Spoileris:Comment
-
Pas mane namuose tikra mitybos grandinė susidedanti iš dviejų šunų, kačiuko ir žiurkėno. Pastarasis galima sakyti patapo mano augintiniu, kai pas sesę į kambarį atsikraustė katinas.Comment
-
-
Ne vieno vardo man neteko garbė išrinkti vis ne namie būdavau.
Mažojo pekino - meškius, dėl meškiukiškos išvaizdos
,,Vilko" - Grantas (tačiau aš jį vadinu Kramtu arba Gigantu )
Žiurkėno - Džiungariukas
O katinas dar su nepatvirtintu vardu.Comment
Comment