Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Vardas: simba-sabaka Veisle: nykstukinis katinas(kazkokios turku veisles*)) Lytis: kastratas (kazkada buvo berniukas) Amzius: metai ir menuo Spalva: baltas su rudais taskeliais ir ruda uodega Akys: zydros Edalas: sunu koncervai, mazi GYVI paukstukai, sprotai Mylimiause veikla: medzioti, tupeti man ant GALVOS, murrrrkti, vaikyti sunis Nekenciama veikla: maudytis, kirptis nagus, zaisti su zmoniu jaunikliais Vieta kur dazniausei randamas: ant kaimynu namo stogo, siltanyje, namo lovoje, savo guolyje prie zidinio, gelyne Seip apie ji (o gal ja?): visai neseniai simba megino suvalgyti maza ryza kaimynu kaciuka(jeigu ka as simba seriu 3 kart per diena*)) Mulimiausi budai kaip sunervinti savo seimininke (t.y. me): isversti puse savo tualeto turinio ant kilimo, i vasaros virtuve prinesti negyvu paukstuku ir peliu, esti viska kas juda iskaitant sliekus ir uodus Budai kaip uzitarnauti pagirima: urgzti ant sunu, atsidaryti paciam duris
Mmmm Katinai,katinai tjp ir as turiu katuka raina raine jos vardas tox tradiciskas ir atsibodes Mielai po biski griauna namus drasko kam papuola kojas ir vykdo visokiausius kitus teroro ispuolius. Bet as dar turiu ir Varna tiesa ji ne mano jai bet as turiu ja visada maitint jai suluzes sparnas todel slaugisiu kol sugis jau truputeli pripratau prie jos pavadinome ja krankle - nu o is iviku na gryshtu namo ir visas namas uzia maniau kas isilauze ar ka ieinu o varna paleidus gerkle praso pietu
Tai kad bėga visi normalūs, alei vieno. Normalu jei katinas digsta 3 dienom ar visai savaitei, bet mieste ar priemestyje ko gero nelabai, maži šansai kad pareis. Plius kastruoti teoriškai turėtu būti ramesni. Galiu tik numanyti koks būtu Renatos padaras, jei būtu katinas. Šiaip juodi katinai būna agresivesni (ne tik siamo, kaip įprasta manyti), taip pat rytų katinai, kile nuo kinijos, egipto ir panašiai. Tiesa, kad Renatos katinas padauža, nesistebiu, 1 metų katinai - tas pats, kas mūsų jaunimėlis, pramuštgalviai, prieštarautojai, kovotojai, nuotikių ieškotojai, priekabiautojai, bebaimiai ir t.t.
Na, mes iš pradžių nežadėjom katinuko kastruot. Bet po metų teko... miesto centre gyvenu, judėjimas pakankamai didelis, o dar jei į kiemą kačiukų prigūžėtų...:}
na aišku, išleidžiam mes jį į lauką, bet ilgai jis ten netrunka.
tai vat, įmetu nuotraukėlę:
Spoileris:
iš tikro šiuo metu didžiąją dalį nuotrakų jau iškėliau iš pc.
anyways, draugės sako, kad jo akys panašios į L.:} [nuotraukoj taip neatrodo, žinau.]
Auginu kacika, kuris priklydo pas musu geguzes 30, per gaila buvo ishspirt i gatve :S
Vardas Hausas (pagal ideja namas, na tipo naminukas, o ne tv3 serialo garbei: D ), amzius gal apie 5men, nes neaisku kiek laiko jam buvo kai atsirado. Labiausiai megsta kandziotis, braizytis, kankinti mano pelena (dar ir ziurkena auginu, vardas "pelenas" : D ) bei draskyt uzuolaidas, atiminet mano maista ir terorizuot kaimynu suni. Zodziu, neipatingas katinas, trenktas kaip ir visi
Dar siek tiek apie pele- kai ji pirkau, nesitikejau kad atsiras toks naminukas, todel pastaruoju metu pelenas mato tik lubas, nes gyvena ant spintos.. Apie ji daug ko negaliu pasakyt, nes, kaip supratau, jis gyvena atskira gyvenima, kuriame ash nesu pageidaujama (nebent reikalinga kaip "ranka", kuri ideda maisto, pakeicia vandeni ir isvalo narveli: D ).
Auginu kacika, kuris priklydo pas musu geguzes 30, per gaila buvo ishspirt i gatve :S
Vardas Hausas (pagal ideja namas, na tipo naminukas, o ne tv3 serialo garbei: D ), amzius gal apie 5men, nes neaisku kiek laiko jam buvo kai atsirado. Labiausiai megsta kandziotis, braizytis, kankinti mano pelena (dar ir ziurkena auginu, vardas "pelenas" : D ) bei draskyt uzuolaidas, atiminet mano maista ir terorizuot kaimynu suni. Zodziu, neipatingas katinas, trenktas kaip ir visi
Dar siek tiek apie pele- kai ji pirkau, nesitikejau kad atsiras toks naminukas, todel pastaruoju metu pelenas mato tik lubas, nes gyvena ant spintos.. Apie ji daug ko negaliu pasakyt, nes, kaip supratau, jis gyvena atskira gyvenima, kuriame ash nesu pageidaujama (nebent reikalinga kaip "ranka", kuri ideda maisto, pakeicia vandeni ir isvalo narveli: D ).
Turiu vilksuni Adi ir kovine katyte Martyna, Gyvena beveik lb grazei, lb vienas kita myli, Deja as vepla, kzkaip vaikystei neismokau tai spoileriais naudotis, taigi foto neikelsiu
Paskutinis pakeitimas nuo playgirl; 2008-09-10, 09:11.
Comment