Naminiai gyvūnai
Collapse
X
-
Begalo žavūs padarėliai gal kas nors iš jūsų auginat ir galit pasidalinti informacija apie juos? Kur ir maždaug už kokią kainą galima įsigyti šešką?Comment
-
seskas siaip laukinis gyvunas ir namie nelaikomas. Butu keista jei kurnors ji galima legaliai isigyt. Nes siaip laukiniu gyvunu nelegalus laikymas yra istatymu pazeidimas.
Siaip seska turbut galima isigyt kokioj amerikoj ar panashioj degradavusioj valstybei. ten ir tigrus ar smauglius namuose leidzia laikyt...Paskutinis pakeitimas nuo niekšas; 2008-03-07, 18:54.Comment
-
-
seskas siaip laukinis gyvunas ir namie nelaikomas. Butu keista jei kurnors ji galima legaliai isigyt. Nes siaip laukiniu gyvunu nelegalus laikymas yra istatymu pazeidimas.
Siaip seska turbut galima isigyt kokioj amerikoj ar panashioj degradavusioj valstybei. ten ir tigrus ar smauglius namuose leidzia laikyt...
Čia skaitos naminis šeškasPaskutinis pakeitimas nuo Dijukas-Ciii; 2008-03-07, 23:00.Comment
-
O sitas tai mielas. Sugrazino prisiminimus... Kai pas mociute gyvenau ir ten laike irgi toki pukuota, isdidu, balta katina. Bet ji isveze ir daugiau jo nebemaciau... Jo vardas buvo "Princas"... Nu bet as ne apie tai. Zodziu man patinka tavo katinas, bent sprendziant pagal nuotraukas nuo jo sklinda gera perdeto isdidumo aura... Mmmm.
Working underground.Comment
-
O sitas tai mielas. Sugrazino prisiminimus... Kai pas mociute gyvenau ir ten laike irgi toki pukuota, isdidu, balta katina. Bet ji isveze ir daugiau jo nebemaciau... Jo vardas buvo "Princas"... Nu bet as ne apie tai. Zodziu man patinka tavo katinas, bent sprendziant pagal nuotraukas nuo jo sklinda gera perdeto isdidumo aura... Mmmm.Comment
-
Siaip seska turbut galima isigyt kokioj amerikoj ar panashioj degradavusioj valstybei. ten ir tigrus ar smauglius namuose leidzia laikyt...
jau senai noriu tokio neiprasto givunelio... oiii mieli tie naminiai seskai, kitaip vadinami fretkomis / fretka :P
Patinka man jie del savo nutruktagalviskumo ir ju sunkiai suvokiamu poelgiu.. nors ir pusiau ziurke ir katinas,
bet gudrus kaip lape.Su tokiu niekada nebus nobuodu.
Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-03-08, 01:51.Comment
-
Visi kiaunių šeimos gyvunai man vienodi - namų "tvarkytojai", kogero žodis "naminis" šiems gyvunamas nelabai tinka. O kur dar jų mitybos įpatumai.... Tiesa, namuose kažkur gyvena http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../a9/Veasel.jpg šermuonėlis, tačiau nelegaliai ir niekaip neina jo išvyti.Comment
-
Visi kiaunių šeimos gyvunai man vienodi - namų "tvarkytojai", kogero žodis "naminis" šiems gyvunamas nelabai tinka. O kur dar jų mitybos įpatumai.... Tiesa, namuose kažkur gyvena http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../a9/Veasel.jpg šermuonėlis, tačiau nelegaliai ir niekaip neina jo išvyti.Comment
Comment