Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Iš kur gauti katiną? Labai paprasta: pavaikštai vakare prie kokios nors, tarkim, mokyklos valgyklos tarnybinio įejimo. Ten paprastai sukasi būriai katinų. įvairių spalvų, raštų, kailio tankio, dydžio, ilgio, storio, dizaino ir t.t. (tiesa būna ir brokuotų, pvz: be akies, ligotų, laukinių ir tt) Pasirenki labiausiai patinkantį. Parsineši namo. Pašeri, pagirdai, paglostai, kad prisijaukint. Kita diena nuveži pas veterinarą, paskiepiji nuo visu įmanomų zarazų, dezinfekuoji, iškastruoji ir tt. Ir viskas. Turi mielą, tegul ir ne naują, bet gera katinėlį + padarai gera darbą priglausdamas likimo nuskriaustą gyvūną.
Kur kas blogesnis variantas - pasiimti naują katinėlį (mano mama kažkaip labiau pamėgus šita variantą ). Naujas katinelis bus mielas, sveikas, bet jo išauklėjimas kainuos baisiai daug nervų. Didžiausia problema su tokiais katinaičiais yra jų šalinimo procesai. Suauge katinai keliauja laukan tokiems reikalams, o snargliai nesivargina ir pridirba ant kilimo. Oi, oooi kiek aš nervų su savo abiem katuokliais sugadinau. Lauki kol paaugs ir susiprotės taip sakant 'ne***t savam kampe'. Nu užauga šie žinduoliai gana greitai, bet per tą laiką reikia kas savaite kilima plaut. Baisiai užknisa. Aišku už tokius darbus lupdavau savo katinus (nu vienas iš jų kaip ir šuo) su tapke, kurios jie bijo iki šiol, bet lupk nelupes, kol nepaauga nesusipranta. Jau daugiau mažų gyvūnų į savo namus neimsiu, pasimokiau. Kur tai matyta, kad myžtų man ant kilimo mano švento kilimo mano namuose, kur vyrauja švara, tyla ir ramybė, skamba tylūs anime ostai ir dega žvakės.
auginu kate jau 7 metus kuri moka dainuoti tik jai uz tai gauna paesti tai mielaidainuoja dar akvariuma man jis patinka mazai juo rupintis reikia galima sakyti tik papuosia kambari
keisti tie tavo katinai.
jie greit ipranta prie smelio dezes, i lauka nelabai verziasi ir ant kilimo krauna dazniausiai su intensija.
o kiemo katinai linke persivagyti, stengiasi kuo dazniau pabegt i lauka. musasi. spjaudosi. geria. zodziu...
Nu, jo dėžė tai labai palengvina padety bet vistiek... Ta dėžė neestetiškai atrodo. O naminiai katinukai vos išlinde į lauka tampa tokiais pat kiemo katinais. Irgi mušasi, lauke nakvoja, gal tik ne persieda. Bet mažai kuo geresni (nebent tuo, kad iškastruoti (o aš tikra katinu kastravimo mašina ))
Paskutinis pakeitimas nuo niekšas; 2008-01-03, 14:24.
Kur gauti kainų?
Kur juos dėti geriau pasakykit. Va nesenai jauna visai juoda katyte i rankas pakliuvo. Padūkus beproto. Ir dėmesio reikalauja. Jei tarkim glostai dydeli katina, tai ir ta tuoj čia pat. Ir dar taip isispraus... Keista samurajaus varda gavo. Na miela, bet namie ir taip pulkas, i darba nesu auginti juos. Kai neliks vietos, keisiu darboviete.
Naminiai ir kiemo. Šiaip turiu du katinus, auginti vienodai, bet vienas lauke, kitas viduje gyvena. Nevisada viskas priklauso nuo auklėjimo. Kartais užsimano katinai erdvės tos ir viskas. Namai jiems per mažai. Jiems reikia 5 hetaru karaliauti. O kitas toliau kiemo neina.
Norečiau ktino mokančio dainuoti, maniški tik skiemenuoja, temoka mm-mm-rr-miau ištarti šimtu skirtingu budu. Tiesa, pavyksta išgauti ir nauju garsų.
Iš kur gauti katiną? Labai paprasta: pavaikštai vakare prie kokios nors, tarkim, mokyklos valgyklos tarnybinio įejimo. Ten paprastai sukasi būriai katinų. įvairių spalvų, raštų, kailio tankio, dydžio, ilgio, storio, dizaino ir t.t. (tiesa būna ir brokuotų, pvz: be akies, ligotų, laukinių ir tt) Pasirenki labiausiai patinkantį. Parsineši namo. Pašeri, pagirdai, paglostai, kad prisijaukint. Kita diena nuveži pas veterinarą, paskiepiji nuo visu įmanomų zarazų, dezinfekuoji, iškastruoji ir tt. Ir viskas. Turi mielą, tegul ir ne naują, bet gera katinėlį + padarai gera darbą priglausdamas likimo nuskriaustą gyvūną.
Kur kas blogesnis variantas - pasiimti naują katinėlį (mano mama kažkaip labiau pamėgus šita variantą ). Naujas katinelis bus mielas, sveikas, bet jo išauklėjimas kainuos baisiai daug nervų. Didžiausia problema su tokiais katinaičiais yra jų šalinimo procesai. Suauge katinai keliauja laukan tokiems reikalams, o snargliai nesivargina ir pridirba ant kilimo. Oi, oooi kiek aš nervų su savo abiem katuokliais sugadinau. Lauki kol paaugs ir susiprotės taip sakant 'ne***t savam kampe'. Nu užauga šie žinduoliai gana greitai, bet per tą laiką reikia kas savaite kilima plaut. Baisiai užknisa. Aišku už tokius darbus lupdavau savo katinus (nu vienas iš jų kaip ir šuo) su tapke, kurios jie bijo iki šiol, bet lupk nelupes, kol nepaauga nesusipranta. Jau daugiau mažų gyvūnų į savo namus neimsiu, pasimokiau. Kur tai matyta, kad myžtų man ant kilimo mano švento kilimo mano namuose, kur vyrauja švara, tyla ir ramybė, skamba tylūs anime ostai ir dega žvakės.
ghm....visu pirma noreciau tokio tipo, nes katinas ten matosi kad visai neprastas, o antra
Katina ishkastruot - jau ji nuskriaust, nes jisai tada jau ne katinas, o sheip, pufikas, paguli shen, paguli ten, uzsimanai kazka daryt paguldej kitur, uz keliu valandu randi ten kur paguldej, katinas turi but katinas - pleshrunas, o ne kazkokia meme..
Comment