Naminiai gyvūnai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • arna
    emptiness

    • 2006 06 20
    • 1064

    #16
    Autorius Kuronii
    Va mano voriukas...
    nu man paaiškinkit, kaip galima namie TOKĮ!!!! Sutvėrimą!!!! Laikyti???!!! :sick: :sick: :sick:

    P.s.: souls ir dar šešką namie??? čia tas pats kas namie laikyti bebrą; skirtumas tik tas, kad vienas visur bezda, o kitas viską graužia... pasigailėkite žvėrelių

    Comment

    • baltas_tigras
      wild minds

      • 2007 03 19
      • 107

      #17
      siaip as irgi galiu pasakyt, jog suns, kurio ugis ties ketera didesnis nei kokiu 40cm vieta yra lauke voljere arba ant lenciugo prie budos, o ne namie. o katinai irgi skirti pelem gaudyt, o ne tam, kad butu seriami sausu maistu ir tuktu. ribotas poziuris ane?
      tai va, tavo postas isties nuskambejo panasiai ... seskas be reikalo oro negadina, reik ji nuolat strese laikyt kad taip butu. nekastruotu kailiukas kvepia panasiai kaip migdolai , o jei yra ta baime del bezdobombos, kuri tikrai nera tokia atomine kaip kad multikuos rodo, tai galima seskiuka isoperuot. padaras idealus laikyt namie, nes dazniausiai miega +-18val per para. pripratini pagal savo tvarkarasti ir viskas. cia ne suniukas, kuris puse dienos prainks uz duru is liudesio
      anyway...siaip noretus, kad kartais zmones pries rasydami pasidometu, o ne mazdaug "seskas=bezda=laikyt nesamone toki namie"...nepiktai as cia, stengiuos nesikarsciuot kiek labiau imanoma
      Paskutinis pakeitimas nuo baltas_tigras; 2007-05-02, 19:05.
      Neziuriu anime su LT subais.

      Comment

      • Sable
        The Hitchhiker





        • 2005 03 11
        • 1530

        #18
        Autorius arna
        nu man paaiškinkit, kaip galima namie TOKĮ!!!! Sutvėrimą!!!! Laikyti???!!! :sick: :sick: :sick:
        Dar ir kaip galima. Užtat kokie emocingi žaidimai su jais būna Tik vat kai kurie draugai po to svečiuotis nustoja xD

        Comment

        • Eisas Kuperis
          Simintis Sun


          • 2006 01 25
          • 355

          #19
          Čia jau taip esti, jei animezonos lankytojas tai jis butinai: 1 mėgs anime. 2 bus vienoks ar kitoks meninkas. 3 turės katina. Nu čia ne šimtu ptocentu, bet daugmaš taip.
          Apie kovinius katinus. Gerai toks katinas, štai bėda kaimynu skundai, kai kasnors išsiaiškina kam tas samurajus priklauso. O pats katinas amžinai pats ieško priekabių. Toks buvo mano kitaicas. O dėka smailių ausų tik dar labiau jis priminė kokį lušiuką, nei katiną. Tik štai antrą kartą persikėlus į naują vietą, kažkodėl nurimo visai. Nežinau džiaugtis kad niekas nebesiskundžia jo eibėmis, kad dienomis ir naktimis tilu, kad jis nesumanė sugryžti į ankstesnę vietą be savo šeiminkų, ar liudėti to kuo buvau jį pavertęs ankščiau. Žveriuku su kuriuo žaisti buvo galima tik naudojant storas darbines žiemines pirštines, kurios ir taip ilgai nelaikydavo. Bet auga nauja pamaina - Bliupt Barkšt, jau dabar jis mano kad jo teritorija apima puse kylo spinduoliu nuo namų. O čia į tiek telpa nemažai kaimynu.
          Tik štai komandų... Nu šito imšakyti kantina laaabai jaudėtinga. Tiesa daugelio dalyku išmokyti galima. Pvz visi mano turėti katinai (o dėl paties nereto keliavimo iš vienos vietos į kitą, jų būta nemažai) buvo išauklėti poros dalykų. 1. Niekados nelipti aukščiau kėdės. Šito jie laikydavosi net tada kai namuose likdavo vieni, išimintis budavo virtuvės stalas. 2. Reikalaustis į lauką. Nu šitai visi katinai išmoskta lengvai gerai.
          Vorus laikyti namie galima. Galima ir be dėžutės. Pažystu vorą kuri jau 5 kartus nešiau į lauką, o jis atgalios į mano kambarį. Teko susigyventi. Bet tik iki kol kokiame kampe atsiras voratinklių.
          Oi šeškas gerai. Kovinis. Į rankas, užtaisai ir....

          Comment

          • arna
            emptiness

            • 2006 06 20
            • 1064

            #20
            baltam tigrui

            Autorius baltas_tigras
            anyway...siaip noretus, kad kartais zmones pries rasydami pasidometu, o ne mazdaug "seskas=bezda=laikyt nesamone toki namie"
            ką gi, teks atsakyti..
            kiek žinau šeškai ir kiti dabar labai madingi laikyti namuose gyvūnai yra laukiniai žvėrys. na tiek to, pasakysi, kad ir katės, šunys t.p. laukiniai. nesigylinsiu į tai, nes krisime į didelę polemiką.
            man naminis gyvūnas yra tas, kuris ir nori gyventi tavo namuose, būti su tavimi. o ne tas, kuris yra laikomas, kad ir geriausiomis sąlygomis, žmogaus namuose. šiais laikais naminiai yra tigrai, driežai, ropliai, gyvatės... bet ar jie iš tiesų yra naminiai, manau geriausia patikrinti pačiu paprasčiausiu būdų:
            -atidaryti savo namų duris ir išleisti į lauką (mišką, gamtą). jei tavo "augintinis" grįš pas tave, nepriklausomai nuo jo rūšies ir veiskės, tada sutinku, kad jis yra naminis-prisijaukintas; bet jei paleidęs tepamatysi tik jo iškeltą uodegą, tai reiškia toks jis ir naminis gyvūnas; greičiau žaisliukas kieno tai rankose.
            vargšai gyvūnai būdami mažiukai visai neturi pasirinkimo kur turi gyventi, nes yra per silpni ką nors spręsti. ir galiausiai jie neturi jokios pasirinkimo laisvės. o tu pabandyk suteikti tokiam gyvūnui pasirinkimo laisvę, tada ir pamatysi jo tikrą nuomonę apie tave: arba dings po viskam arba grįš..

            Comment

            • Tsuyu
              VAK

              • 2007 03 30
              • 135

              #21
              uoj, kaip miela, tie sutverimai..voriukai voriukai..
              tik va shiandien isgirdau:vaikai vaikai kurie laikot paukstedas bukit atsargus, kad ant jusu odos( veliau akiu) voru koju plaukeliu nepatektu..bo girdejau gali baigtis blogai..rodos tuose plaukeliuose dar ir kokiu nuodu yra, o jei i akis pateks..uj nusimato skausminga pabaiga..

              Comment

              • baltas_tigras
                wild minds

                • 2007 03 19
                • 107

                #22
                manau kazkaip netaip suvoki visa esme apie ta seska (mano mamai ,deja, jis irgi asocijavos su tuo padaru, kur kaime i vistide prasisukes gerai plunksnas joms pakedena), bet: visu pirma niex neis i miska ir jo ten negaudys. yra lietuvoj zmones veisejai, kurie augina tuos seskus namie kaip kaciukus, nei jie kokiuos voljeruos uzdaryti nei ka...laukia ir pasiilgsta seimininko taip pat kaip ir kate ar suo, ir zaist su juo taip pat galima. yra laikomas jis laisvai namie, o ne uz grotu...beje, seskiukas tikrai gris, jei paliksi praviras duris (priesingas atvejis manau galimas tik tada, jei su juo elgiamasi ne kaip su seimos nariu o ,kaip pats sakei, namu aksesuaru)
                http://www.ferret.lt/ va, gal kai bus noro ir laiko cia pasiskaitysi, ir truputi pakeisi poziuri i naminius seskucius
                p.s siaip turejau juros kiaulyte. toliausiai kur nueidavo, tai iki laukuju duru paskui mama manes pasitikt. mama pagal ja man pietus ruosdavo, nes kai budavo man laikas grizt visad prie duru zujdavo ir kvyksedavo (ir niex jos to nemoke)
                Paskutinis pakeitimas nuo baltas_tigras; 2007-05-02, 19:40.
                Neziuriu anime su LT subais.

                Comment

                • Daan
                  Administratorius

                  • 1998 10 30
                  • 176

                  #23
                  maniškis

                  Comment

                  • Izzo
                    one vs all, DIE AZ!



                    • 2007 02 25
                    • 1530

                    #24
                    kokio velnio mano gyvuna istrynet?!
                    SCREW YOU, PEOPLE!

                    Comment

                    • Ekgp97sl
                      Vietinis šnipinėtojas

                      • 2006 01 16
                      • 63

                      #25

                      Paskutinis pakeitimas nuo Ekgp97sl; 2007-09-09, 16:35.

                      Comment

                      • slicKrox
                        Catching some Zzzzs...




                        • 2012 08 01
                        • 2161

                        #26
                        Autorius Izzo
                        kokio velnio mano gyvuna istrynet?!

                        Ziuriu auku skaicius dideja
                        Beje Ekgp97sl vieno to balto pukuotuko neatsisakyciau!

                        Comment

                        • niekšas
                          forumo idiotas

                          • 2006 08 23
                          • 544

                          #27
                          Autorius Eisas Kuperis
                          Čia jau taip esti, jei animezonos lankytojas tai jis butinai: 1 mėgs anime. 2 bus vienoks ar kitoks meninkas. 3 turės katina. Nu čia ne šimtu ptocentu, bet daugmaš taip.
                          O čia tai geras pastebėjimas

                          Turėjau ir aš kažkada pusiau koviny katina Rainių (amžinatelsį :bored: ). Kovos menų jo nieks nemokė, bet zdaravas buvo katinas, kentėdavo nuo jo brolio rankos . Bet namie budavo retai, valkiojosi laukais dienomis ir naktimis. O ir namo parėjęs buvo toks nepastebimas, atsiguldavo ant krėslo ir miegodavo, aš jo,paprastai, nei matydavau nei girdėdavau, kartais išvis pamiršdavau kad turiu katiną... Bet kai numirė va prieš pora metų tai dar vis jaučiu kažkokia tuštuma, kurios neužpildo net mano naujasis katinas Murkis Visdelto gyvenau su Rainium ~15 metų, tai buvo kačiukas kuris augo kartu su manim... Nu dabar jis danguj.
                          O mano naujas sugyventinis Murkis tai meilus katinėlis, nepažysta smurto. Šiemet atšilus orams pirma kart išėjo į lauką pasiganyt, pamatė koks platus pasaulis (iki tol visas pasaulis jam buvo vienas kambarys). Bet šitas mano katinukas augo šiltnamio salygom, nežinojo koks pavojingas pasaulis, pamatė katina (zdarava ) priėjo susipažint, o tas jį užpuolė Dabar kai tik durys atidarytos vis išlenda laukan, laipioja medžiais, landžioja po daržus, atranda vis naujas, nepažystamas plotmes, netgi susirado draugų - bendraamžį kaimynų katiną ir pora metų vyresnę "siamo" katę . Didžiausias jo priešas kaimynų šuo, tik pamates jį mano kicukas parleke namo šviesos greičiu. Nors tas sabačka jo tikrai nesuėstų, nes yra labai taikus ir visiškai nepiktas, šiltnamio saligom išaugintas šunelis, tik kad labai didelis, tai turbut grėsmingai atrodo mano kicos akyse.
                          Dar prieš nemažai metų laikiau du "chamiakus" (žiūrkėnus), labai juos mylėjau, stengiausi buti geras šeimininkas . Bet veisiasi geriau už triušius parazitai, kai priveisė palikuonių tai neturėjau kur dėt išdalinau visiem draugam ir pažystamiem. Dėja šie padarėliai gyvena tik ~2 metus (kas paaiškina jų veisimosi tempus), nors mano patelė ištraukė apie 2,5m turbūt todėl, kad labai ją mylėjau (čia tik nesupraskit baisiąja prasme , ne aš buvau tų jauniklių tėvas)

                          Comment

                          • DevilsLittleSister
                            Temporary insane
                            • 2006 08 17
                            • 32

                            #28
                            Autorius niekshas
                            turbūt todėl, kad labai ją mylėjau (čia tik nesupraskit baisiąja prasme , ne aš buvau tų jauniklių tėvas)
                            Nu sito jau galejai ir nerasyti. Taip idomu buvo skaityti ir se tau tokia pabaiga. Bent jau mano ausys to girdeti nenori.

                            Na, o as turiu juru kiaulyte. Nors auginu ja nuo kaledu (gavau dovanu) ji vis dar be vardo. Kai ja gavau buvo tokia mazyte (ne kaip ziurkenas, bet palyginti su suaugusia, tai visai maza), o dabar gal tris kartus didesne, jau visa "karve" (kaip mano mama sako). O charakteri tai turi! Kai ko nors nori ir negauna tai pradeda visaip sokineti ir kratytis! Narvelyje turi nameli (is kortonines dezes), tai labai megsta ji perstatyti kaip jai patinka - visaip ji stumdo ir galva varto. Kartais net aukstyn kojom apvercia (net neisivaizduoju kaip jai tai pavyksta!). Vienu zodziu fainas ir mielas padarelis!
                            "I am not afraid of death, I just don't want to be there when it happens."
                            - Woody Allen

                            Comment

                            • Nynja

                              #29
                              nu ka kaip ir daugelis cia esanciu turiu kate siamo kazkas cia minejo, kad jo kate is antro auksto paskraido, tai manoji is penkto megsta pasokineti :rolleyes: o siaip tai miela katyte, tik kad dar labai jauna tai braizytis megsta ne tik rankas bet ir veida apdrasko aj ir dar akvariuma turiu tai kate megsta jame pazvejoti

                              Comment

                              • Eisas Kuperis
                                Simintis Sun


                                • 2006 01 25
                                • 355

                                #30
                                Sakoma katės visuomet nusileidžia ant kojų. Taipogi sakoma kad duonos riekė nukrenta sviestu žemyn. Tai galvoju, kaip turėtu leistis katė kurios nugara ištepta sviestu.

                                Comment

                                Working...