Nelabai vertingas, kai dokumentų ar kokių kitų popierių nėra Nors dėl kailio bent smagu pamynkyt.
Naminiai gyvūnai
Collapse
X
-
I like long walks, especially when they are taken by people who annoy me.Comment
-
turiu 3 papuginus ir reikia vieno atsikratit
P.S. juos yra Nimfos ir lb mielos
P.S.s. as juos myliu, bet... per daug man👍 1Comment
-
-
-
👍 2Comment
-
👍 1Comment
-
-
Nu va papasakosiu šiek tiek apie savo vorą :-) Jis yra brachypelma albopilosum. Anksčiau būdavo tinginys kai katinas, būna vienoj vietoj ir jai pajudini tai šiek tiek pabėgėje ir kitą dieną ateini, o jis vis dar toj pačioj vietoj. Dabar jau šiek tiek daugiau laksto. Galvojau, kad jis nevalgo, nes niekada nemačiau, kad valgytų, bet mačiau prieš kelias dienas, kai iš kirmėlės skystį siurbė. Jis du kart išsinėręs. O juokingo... Hmm... Ai kai buvau ant rankų pasiėmęs tai į rankovę įlindo. Reikėjo atsargiai nusirengti ir gerai, kad nepritryniau jo ten.
Foto įkelsiu tik tada kai pc sutvarkys.👍 1Comment
-
Va toks va mano slubas zveris. Taip, supratot teisingai- as auginu ŠLUBĄ nimfos veisles papuga. Galima sakyti Daktara Hausa... Sudino charakterio, zudikas is prigimties, nieko neprisileidzia, kartais netgi mane puola, kai noriu lesalo ipilti. Nestabilios psichikos sutverimas trumpai tariant... O seip linksmas paukstis, bet piktas.. TOKS PIKTAS, kad noredamas turbut ir pati vilksuni sukaltu... Bijau as jo, ir visi, kas pas mane i namus ateina, taip pat jo bijo... Taip ir gyvenu, kasdien jausdamas salta papugos kvepavima i nugara...
-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----👍 6Comment
Comment