Naminiai gyvūnai
Collapse
X
-
Va čia mano katinas. Kurio vardas Katinas. Taigi Katinas labai mėgsta dilgėles (ne vieną kartą pastebėjau). Lyg tai ne kanapės ir ne katžolės, bet kažkuo jam patinka. Be to pasižymi intelektu, kurio nemėgsta rodyti (iš akių matyti). Kiauras dienas miega ir ėda ... Dar kartais eina į lauką dilgėlių pauostyti. O naktį siautėja ir laksto kaip pamišęs. Va mano katinas vardu Katinas. Dar turiu šunį (tiksliau kalę) kuris puikiai sutaria su Katinu.. O Katinas su šunim nesutaria. Štai kaip čia viskas yra.
Tipo trečiokės rašinėlis apie augintinius gavos. Beliko prirašyt:
Labai myliu savo žvėriukus ir džiaugčiaus jei mamyte leistų dar porą laikyt.Comment
-
olia
aš irgi turiu GYVUNU turiu du sunis viena Lelia , kita Lora , (Lelia is the daugther of Lora) taip pat turiu zuvyte , kurios arba kurio vardas Nustipele ( atitinkamai pagal lyti ir Linksnis) kadangi neturi koju negaliu issiaiskinti ir du gejus smiltpeliusMergaitės toks jau būdas - mylėti tą, kuris nemyli, ir atstumti, kuris ją myli....Comment
-
Šiandien grįžus iš paskaitų laiptinėj radau štai ką:
Tikriausiai, kas šitą daiktą paliko, nebenorėjo jo augint, nes tokių mažų ir gražių kačiukų niekas nepalieka laiptinėse taip neatsakingai. Kolkas globoju šį pukuočių pas save... bet ieškau jam naujų šeimininkų. Čia yra patelė ir jai jau daviau varą - Suzuki Honda Civik. Tai va, gal kas iš kauniečių norėtų tokio pūkuoto draugo visam gyvenimui?
P.s. šioje foto Suzuki Honda Civik nepadvėsus, ji tik miega (kitaip neįmanoma nufotografuot, nes jauna katytė - daug juda)Comment
-
Comment
-
Turiu vokieciu veisline avigane, vardas Aba (dokumentuose vardas Aba Sukileliai, bet nusprendeme, kad mums bus gerai tiesiog Aba xD). Dar turiu dideli stora katina Marci ir vezli Zbigneva xD
http://ochibi-chan999.deviantart.com/art/Aba-142075434
http://ochibi-chan999.deviantart.com...evas-142075628
http://ochibi-chan999.deviantart.com...rcis-142075828Paskutinis pakeitimas nuo Ochibi-chan; 2009-10-31, 22:56.👍 2Comment
-
Šiandien grįžus iš paskaitų laiptinėj radau štai ką:
Tikriausiai, kas šitą daiktą paliko, nebenorėjo jo augint, nes tokių mažų ir gražių kačiukų niekas nepalieka laiptinėse taip neatsakingai. Kolkas globoju šį pukuočių pas save... bet ieškau jam naujų šeimininkų. Čia yra patelė ir jai jau daviau varą - Suzuki Honda Civik. Tai va, gal kas iš kauniečių norėtų tokio pūkuoto draugo visam gyvenimui?
P.s. šioje foto Suzuki Honda Civik nepadvėsus, ji tik miega (kitaip neįmanoma nufotografuot, nes jauna katytė - daug juda)
!! koks sutapimas, mano katin4lis (Micius) lygiai toks pat angoriukas (veislė Turku angora) ir jis taip pat iš laiptinės kokiais 1997 metais tiesiog apsigyveno mūsų laiptinėje, o vieną dieną, kai atidarėme duris kažkur eiti, atėjo į vidų ir nuo tada jis pas mumis :]]]
Šitie katinukai yra kurti (labai maža tikimybė, kad girdintis), patariu atlikti kokį klausos testą :] O laiptinėje radai, nes turbūt pasimetė tarp vienodų namų, nes mūsiškis irgi buvo dingęs gal 3 savaitėm, kol mama nepamatė pro langą jo kaimynų kieme :] Nuo to laiko jau randa kelią namo.
Tai va, nereikia man net nuotraukos dėti, galite į šitą pažiūrėti ir mano matysite :]
Tiesa, maniškis jau senukas, bet vis dar juda kaip jaunutis. Čia dar viena veislės charakteristika - jie judrūs ir mėgsta išdaigas krėst visokias
P.S. jų plaukus galima verpti ir gaunasi labai geri siūlai, nes angoros triušiai ir ožkos kaip tik dėl plaukų ir auginami dažniausiai, o apie angoros katinukus kažkaip nekalbamaWe ate your shoes !! Along with other household items....👍 1Comment
-
Na, kviečiamas atkreipia dėmėsį, o beriant maistą - net iš kito kambario atbėga. Tačiau abejoju, jog jis yra šiaip pasiklydęs. Nes daugiabučio laiptinės durys rudenį būna visad uždarytos, o kaimynai niekad neįleidžia į vidų net tos pačios laiptinės gyventojų augintinių į vidų. Tai iš viso to kyla prielaida, jog jį tiesiog įmetė į laiptinę žmonės, nenorėdami nei augint, nei skandint, bet vildamiesi, jog kas priglaus.Comment
-
geras. Jei tavo kačius irgi angoriukas (nu, bent jau atrodo taip iš foto), tai retas ir vertingas, nes girdi :]]
Na jo, dabar bišk kitokie laikai, tai gali būti, kad kažkas paėmė ir išmetė vargšiukę :<We ate your shoes !! Along with other household items....Comment
Comment