Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
As turiu suny(kuri labai atsibosta vedziot ) Vardas Luna, auksespalvis retriveris Grynaveisle, todel daznokai keliaujam i parodas Ne karta 1 vieta emem!!!
Paskutinis pakeitimas nuo Ayami; 2009-08-16, 12:09.
kaip faina, tu turi mano svajoniu suni . Kai turesiu savo buta as ir toki turesiu , o vat as aturiu 5 papugas, nimfu veisles. Tai tokiu vaizdeliu ir garsu isgirstam kad net kartais norisi kad jos liautusi
Nu man gaila, kad nerandu jokiu foto su mano augintinemis(1 is ju dar nevisai) nu tai va 1 is ju yra laika maisyta su misrunu nors galetu buti ir grynaveisle nu bet nieko gera augintine... Nu dar tuoj atsiras dar tokia viena tik jau kate kite nu tai kolka ji su savo broliu pasimsiu ja kai kas nors ji pasims nu bet po kolkas reikia laukt to laimingojo... nu ta musu Kite tai lb jau zaisminga zaidzia su zmonem aiskiau juos mulkina
Turejom Driezus... Buvo visai faini Dabar norim gauti Vovere
tikiuosi, negausit. negalima voverės laikyti namuose. nebent jei turite nuosavą namą ir voverę laikyti laisvą lauke/kieme. tai laisvę mėgstantis gyvūnas, judrus ir reikalaujantis daug daug vietos. labai liūdna buvo matyti voveres narvuose gyvūnų parduotuvėj. davėsi vargšės ratu po narvą, vos ne per galvą vertėsi. jei taip 24val per parą, tai ką aš žinau. turėkit sąžinės (čia tiems, kas laiko jas narve)
voverė - laukinis gyvūnas, jos vieta gamtoje.
Comment