damn, aš ir noriu tarantulo. sako kad jie labai prie šeimininkų prisiriša
Naminiai gyvūnai
Collapse
X
-
Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.
http://myanimelist.net/animelist/Dieucra
http://www.last.fm/user/bombska -
Na nznau, kiek girdejau, tai prekiauja jeis jau gan senai Lietuvoje... tik kainos ju panasiai kaip suns. Bet
jau senai noriu tokio neiprasto givunelio... oiii mieli tie naminiai seskai, kitaip vadinami fretkomis / fretka :P
Patinka man jie del savo nutruktagalviskumo ir ju sunkiai suvokiamu poelgiu.. nors ir pusiau ziurke ir katinas,
bet gudrus kaip lape.Su tokiu niekada nebus nobuodu.
Drauge augina viena - kastruotas, maudomas, gerai priziurimas, beeeet.. Vos tik ateinu pas jos ish kart sakau 'neshk salin ta dvokianti padara, dabar neturiu slogos'
Nemalonus man ju kvapelis.. Bet siaip tai prikolai jie, patiko kai jis begiojo atbuliniu arba zaisdavo su mumis
Na toks augintinis turi savu + ir - , tik vat, bent jau butent tas seskas nereaguodavo, kai ji saukdavo vardu..Comment
-
Va butent, kad vis vien turi toki ashtru kvapa..
Maniau, kad man vienai cia taip, bet kiti zmogai pasake ta pati - smirda..
O kainavo ~400, su narvu kartu, bet ish pazystamu pirko.
Man asmeniskai gaila butu tiek bbk paklot, nors zinau, kitos kates (ar sunys, ne tame esme) zymiai brangiau kainuoja, bet vis vien..
Na mano kacius (amzina jam atilsi kaciu rojuj) atsiliepdavo saukiamas vardu, kaip ir kiti katinai..
Jis buvo shustrasComment
-
Bet jie klaikiai smirda zinokit..
Drauge augina viena - kastruotas, maudomas, gerai priziurimas, beeeet.. Vos tik ateinu pas jos ish kart sakau 'neshk salin ta dvokianti padara, dabar neturiu slogos'
Nemalonus man ju kvapelis.. Bet siaip tai prikolai jie, patiko kai jis begiojo atbuliniu arba zaisdavo su mumis
Na toks augintinis turi savu + ir - , tik vat, bent jau butent tas seskas nereaguodavo, kai ji saukdavo vardu..
paemus, tai gaunasi tokia nemaloni sumele. Nereaguodavo, kai ji saukdavo vardu? Na del sito nesidomejau,
bet manau tai daugiau nuo seimininko auklejimo priklauso, o be to argi galima katina ismokinti sito? Nesakau,
kad man katinai nepatinka, man visi givunai patinka, bet man paprasciausiai katinai atsibodo.
bet buvo ir jie tokie patis zveris. Priklauso nuo to, kokio aplinkoje givunas yra uzauginamas.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-03-15, 13:01.Comment
-
Mano mylimoji juru kiaulyte XD... Atsargiai!! Kanda[Keksas]-->
Manoji katyte-->O_o Kai rasiu ikelsiu photo Biski apie ja:
Ji nėra naminė katė...Ji laukinė tiesiog prijaukinta... Vardas Musė . Graži , marga ...Na maždaug kaip jūrų kiaulytė. Tik , kad katė turiu omeny jūrų kiaulytės spalva.....Comment
-
Gerai čia maniškė Maira:
http://www.ipix.lt/galleries/70041349/
Labai išdykęs šuo. Kartais net nervas paima, bet ką padarysi -.-. Šiaip žiauriai mielas. Vis dėlto daug dėmesio reikalauja. Dažnai vaikščiot, šukuot ir pan. Neįsivaizduoja savo gyvenimo be rožinio žaislo. Viena jau nužudė. Nukando galvą ir visas kojas. Išlupo vidurius . Nupirkom dar vieną tokį patį tik su ragu . Jau be uodegos . Turbūt be šio žaislo graužtų žmones.
Berno zenenhundas (berno sennenhund). Dabar apie 9 mėnesius jai.
Žinau, kad sena tema, bet ABC ji yra.
Anksčiau buvo tokia maža, kad pro voljero tvoros skyles galėjo iškišti galvą (teko gelbėt šlamštu), o dabar (neseniai) su dantimis perkando tą tvorą. Metro pločio skylę padarius.Paskutinis pakeitimas nuo Dancia; 2008-04-25, 00:20.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
Comment
-
-
Todėl kad daugelis jį jau pažysta iš ansktesnių fotografijų, kurių jau senai nėra dėl ipix veiklos.
Tai Pixius arba Pixelis - kai būna tikras katinas. Bet kai būna mielas - Jogis (Jokių asociaciju, tik sutapimas). Jaunas ir durnas katinas. Labai pasipūtęs. Jis į šalį nepasitrauks nė už ką. Todėl šiandien pasinaudojau progra - pirma kartą šiais metais snukutis be randų. Mielas būna tik kada tinginiauja ir miega. Kur nors lovos gale. arba ant moniko. Dar laaabai mielas kai prašo ėsti. Jis net moka specialia kalbą. Ji turėtu būti užrašoma maždaug taip. mm-mmr-rrr-eee-eee-iau. Skiemenavimas 100 skirtingų balsų. Turi priklausomybe nuo sūrio. Lyditas sūris yra viskas. Dėl jo ir kad ir ant lūbų pasikabins. Pjaunasi su visais, naktį kraupūs kniaukimai, ryta laižmės žaisdas. Nepasimoko jis niekaip. Na kaip ir sakiau, paikas jaunuolis.
Bet tai tik vienas iš dviejų katinų. Jauniausias. Antrasis yra visiška priešingybė. Bet tai jau kita istorija.Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2008-05-11, 20:28.Comment
-
Comment