Naminiai gyvūnai
Collapse
X
-
-
žiūriu ne vienas mėgstu taip smagintis. Žiauriai prikolnas jausmas kai po tave kažkas tokio laipioja xD Tik vat kai vasarą susidūriau su juodosiom našlėm darbe tai ne taip ramiai reagavau kai per vieną breiką bemiegodamas aptikau 'voriuką' toki ranka laipiojantį :sick: Šiaip kai žinai kai saugu, tai visai paprikolu.Comment
-
žiūriu ne vienas mėgstu taip smagintis. Žiauriai prikolnas jausmas kai po tave kažkas tokio laipioja xD Tik vat kai vasarą susidūriau su juodosiom našlėm darbe tai ne taip ramiai reagavau kai per vieną breiką bemiegodamas aptikau 'voriuką' toki ranka laipiojantį :sick: Šiaip kai žinai kai saugu, tai visai paprikolu.Comment
-
Tai kad ne Lietuvoj ir dirbau. Pas mus darbe Jav ten ir juodosios našlės ir barškuolės ir šiaip visokie kitokie gyviai buvo, gaila skorpionų taip ir nepamačiau. Bet kaip supratau pas juos tai gan įprastas dalykas, bent jau kiek dykuminio klimato Kalifornijoj, bet ne taip daug kas nukenčia, o jei pastebia kur tai siuntinėja komandą naikintojų.Comment
-
sigpic
Save me from nothing Ive becomeComment
-
Na pastebejau kad visi tik sunis kates turi suni viena per visa gyvenima turejau kates penkes bet va grauziku ... visa punda siuo metetu auginu juru kiaule vardas Keksas spalva kaip voveres tj visus durstau kad vovere tik uodega prilipink o siaip tj buvo vienas nutikimas kate turejau vardas taupaikite kai nemaciau prejo prie kekso o as ji buvau paleides aptvare be stogo kate prikiso nosy keksas taip znybo kat sukniauke ir paslydus nudribo nuo laiptuComment
-
Maniškė tai miegalė, bet ir vagis. Tik nusisuk trumpam ir jau girdi kaip nuo stalo kažką velka ^_^ Bet myliu ją nesvietškai. Labai patinka su ja miegoti. Tada ji būtinai įsiprašo po kaldra. Būtinai turi iškišti galvą, atsigulti ant pagalvės, o savo galvą padėti ant mano rankos (mat aš miegu ranką pasikišusi po galvą) Ir dar susilaukiu krūvos kaprizų jei jos nepakasau prieš miegą ^_^
Ir šiaip jos charakteris nepaprastas. Pvz, jei grįžusi iš kelionės visų pirma jos nepaglostysiu, tai tada visą dieną ant manęs pyks ir neprisileis. Pavydus padaras kaip ir aš ^_^
Paskutinis pakeitimas nuo Tamsos_Elfe; 2007-05-06, 18:12.Comment
-
Comment
-
Comment
Comment