Kinas

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • piccosan
    Daft Punk

    • 2005 11 28
    • 250

    #76

    Star Wars: The Clone Wars
    Welcome to paradise, rock jumpers!

    Visi yra girdeje, apie kosmoso saga, legenda, nuostabia istorija apie blogi ir geri perispynusius ir kovojancius placioses galaktiku erdvese. Ne, ne Star Trekas, jis bus tik kitais metais. Kalbu apie Star Wars. Žvaigždžių Karai. Jie gįžo! Tačiau ne taip kaip visi noretu - in CG animation.
    Kadangi viltys ,kad G. Lucas ir jo kompanija sukurs dar bent viena live action filma, isliko tik tikru fanu sirdyse, sis animuotas saldainis nera jau tokia bloga alternatyva. Zinoma bus tas garsusis serijalas, priesistore, bet didziuosiuose kinuose, turbut, nieko nebesulauksim. Didelio hype del filmo nebuvo, kadangi cia "intro" i busimas animuotas serijas.
    Vyksta karas tarp Respublikos ir tamsiujiu separatistu. Vis daugiau planetu paklusta separatistu jegoms, tad Respublikai reikia pagalbos is kriminalu karaliaus Jabba The Hutt. Jo pededami, vieni ar kiti gali nulemti sio karo baigti, tad abi puses stengias palenkti Jabb'os palankuma i savo puse. Bet ne visi tai daro svariai. Džedajai Obis-Van ir Anakin'as Skywalker'is bei jo naujoji padavenė (mokine) turi padeti ivykdyti ta sunkia uzduoti. Kol Anakino mokytojas kartu su masine klonu armija kaunasi pries droidus, jis pats su savo naujaja mokine vykdo savrbias uzduotis.
    Pirma, nebuvo Generolo Gryvo - big dissapointment. O ir minetosios masines klonu armijos nepastebejau. Taciau.. kovos tikrai nustebino. Armiju susireminai, džedaju pagalba, kovos viens pries viena ir pns. Viskas atlikta graziai, detaliai, sprogstanciai ir idomiai. Pats filmas taip pat padarytas detalaus, vaizdai negrauzia akiu, kartais net pasirodydavo kad ziuriu tikra filma, bet yra ir minusu. Zmones - galima klausti "wtf?". Jie kaip ir animuotose serijose plone, veidai kampuoti ir proporcijos neitin atitaikytos. Bet cia eilinis animacijos bruozas. Jis gali uzkliuti, pvz Kenobio barzda, bet nelabai gadina vaizda. Kas tikrai gali igristi tai actingas. Sakydamas vaidyba turiu omeni, veikeju perteikeimas balsu. Dialogai tokie.. tokie leksti, sudaryti vien is catch fraze. Taip ir atrodo kad patekai i vaiku filma. Zinoma taip budavo ne visada, bet visuma silpna.
    Muzika kaip visuose SW filmuose gera. Dididngos, intriguojancios, linksmos melodijos. Net nelabai atkreipi i ja demsio nes jau pripratai prie tos temos. Garso efektai sukele prisiminmus, kalbu apie light-saberius. Kai jie skrodzia ora. Joks kitas ginklas neskamba taip kietai. Sprogimai, kosminiai efektai - viskas gerai.

    Siuzetas: supaprastintas iki zemesnio lygio, dialogai ir juokeliai taip pat. Juoktis buvo galima per droidu pokalbius. Tos skardines kartais prajuokindavo. Viska gelbsti tik fan-boy'izmas, matant dzedajus ir girdint S. L. Jacksono balsa. 6,5/10
    Efektai: kaip minejau detali, graziai nugludinta, kartais netgi realistiska. Viskas normoj. 8,5/10
    Garsas: megstamas kompozitorius ir sena gera SW tema. Ko daugiau reik. 8,5/10

    I si filma eiti reikia nesitiknt nieko. Puiku jei esate nedidukas sw/animacijos gerbejas. Bet fanui kuris turi plakatu ant sienos su SW atributika, patalyne su Dartu Veideriu, o uzrasas ant duru sako "jega su manimi!", tai gali buti nusivylimas. Jei iki filmo daug nesitikesi, nekreipsi daug demesio i lekstus dialogus, atejes tiesiog megausies kovomis ir vaizdu gali iseiti patenkintas kaip as. Juk tai tik pradzia kuriamoms tv serijoms. Tai tikrai ne kandidatas i auksta vieta tarp SW filmu ,bet bent jau jis atgaivina ta dvasia ir net gal but, privercia viena kita istraukti tuos vhs/dvd is spintos ir paziureti Žvaigždžių karus dar karta.

    7,8/10

    YouTube Wiki
    Paskutinis pakeitimas nuo piccosan; 2008-11-17, 17:54.

    Comment

    • Silvestras
      Rimtas forumo narys



      • 2008 04 18
      • 162

      #77
      Nauja medžiaga:
      Saw 5 Ištrauka
      Spoileris:


      Transformers 2-Behind the Scenes
      Spoileris:


      Quantum of Solace TV Commercial
      Spoileris:


      The Day Earth Stood Still Ištrauka
      Spoileris:


      The Spirit Trailer
      Spoileris:


      Inkheart Trailer
      Spoileris:


      Bolt Ištrauka
      Spoileris:


      The Soloist Trailer+Behind the Scenes
      Spoileris:
      Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-01-10, 02:03.

      Comment

      • arna
        emptiness

        • 2006 06 20
        • 1064

        #78
        GARBĖ REŽISIERIUI! / Kantoku · Banzai!

        GARBĖ REŽISIERIUI!
        Kantoku · Banzai! (2007 Japonija) 1 val. 48 min.
        Komedija / drama, T
        Žiūrovų reitingas: (balsavo 14)
        Premjera Lietuvoje: 2008.09.12

        Kino platintojas: Forum Cinemas
        Režisierius: Takeshi Kitano
        Aktoriai: Takeshi Kitano, Toru Emori, Kayoko Kishimoto, Anne Suzuki, Keiko Matsuzaka, Yoshino Kimura, Kazuko Yoshiyuki, Yuki Uchida, Akira Takarada, Yumiko Fujita, Ren Osugi, Susumu Terajima, Naomasa Rokudaira, Tetsu Watanabe, Rakkyo Ide



        Man kiek keista, kad AZ net nebuvo pastebėtas šis puikus talentingo režisieriaus filmas, kuris Lietuvoje jau rodomas antra savaitė.
        Paskutinis pakeitimas nuo arna; 2008-09-21, 22:23.

        Comment

        • Airiz
          מיד





          • 2004 01 09
          • 1656

          #79
          T4 yra naujos trilogijos dalis? Kažkas nušnekėta...

          Comment

          • Silvestras
            Rimtas forumo narys



            • 2008 04 18
            • 162

            #80
            Galiu tave patikrint,kad tai bus naujos Terminator trilogijos pirmoji dalis Terminator Salvation:The Future Begins.Bent jau taip oficialiai reiškiasi internetiniai portalai o kuo dar tikėti aš nežinau.

            Comment

            • Silvestras
              Rimtas forumo narys



              • 2008 04 18
              • 162

              #81

              Bangkok Dangerous

              Broliai Pang'ai pastaruoju metu savo entuziastiškumu stipriai pakėlė azijietiško kino reputaciją. Metų pradžioje jie mums pateikė klasiškos Japonų siaubo juostos ekranizaciją The Eye. Dabar jie pasidarbavo ties gan ištemptu veiksmo filmu Pavojingasis Bankokas. Vargu ar šis filmas juos išgarsins stambiojo kino pasaulyje. Visų pirmą kaip filmui apie negailestingą samdomą žudiką dauguma scenų per lėtos, o pagrindinį vaidmenį atlikęs N.Cage'as (suvaidinęs Joe) atrodo išsiblaškęs ir neatitinkantis savo veikėjo bruožų. Filmo pradžioje matysime profesionalaus nužudymo sceną, bet praeis nemažai laiko kol vėl išvysime kažką veiksmingo. Joe atvyksta į Bankoką darbo reikalais. Pats jis sau prisiekinėja, kad tai bus jo paskutinis atliktas darbas žudant blogus vyrukus. Prasčiausia dalis ta, kad visi Joe, kaip samdomo žudiko įpatumai: praeitis ir kruvinos scenos, paliekamos nuošaly, vietoje to dažniausiai matome neįdomius dialogus ir nereikalingas veikėjų emocijas. Atvykęs į miestą Joe suranda sau padėjėją vardu Kong'as. Aišku, kad po atlikto darbo Joe planavo jį nugalabyt kaip ir pridera, bet dėl netikėtų Joe individualybės pokyčių filmo eigoje, Joe padaro Kong'ą savo mokiniu, išmokina jį kovot ir naudotis ginklu. Tuo pačiu metu Joe išsiugdo romantinius santykius su kurčia azijiete dirbančia medicinos skyriuje. Filme bandoma parodyt, kad šaltakraujis žmogus be praeities irgi gali sau susikurt civilizuotą žmogišką gyvenimą, bet tai trunka neilgai. Jo esybės nepakeisi, jis turi įvykdyt paskutiniąją užduotį. Originaliojoje 1999-ųjų filmo juostoje Joe buvo kurčias ir nebylus, bet šįkart broliai Pang'ai nusprendė šį vaidmenį atiduot amerikiečiui atvykusiam paviešėti į Tailandą. Žymiausias filmo trūkumas tas, kad jame nėra pakankamos dozės adrenalino. Nužudymo scenos vyksta per prastai, tiesiog paėmė ginklą, prisitaikė, išleido kulką 100% taiklumu ir pabėgo nepalikdamas jokių pėdsakų. Ir taip visą laiką neskaitant filmo galo. Nors visgi buvo viena įsimintina scena, susišaudymas vandens turguje, nors asmeniškai manau, kad profesionalus žudikas nekeltų tiek triukšmo tokioje atviroje vietoje. O kaip pridera tokio žanro filmuose blogi vyrukai neturi nei motyvacijos, nei atitinkamų charakterio bruožų, tai jų žudymo scenos pačios atrodo kaip numirusios. Nerekomenduočiau šio filmo žiūrėt kine, jeigu net jums ir negaila pinigų tiesiog nepajusite jokio malonumo bežiūrėdami jei esate veiksmo filmų gerbėjai. Filme nėra intrigos, veiksmas vyksta lėtai ir bent jau mano manymu vienas amerikietis visiškai nesipaišo tarp visų kitų likusių azijiečių aktorių.
              Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-05-21, 12:23.

              Comment

              • Airiz
                מיד





                • 2004 01 09
                • 1656

                #82
                Autorius persona
                Galiu tave patikrint,kad tai bus naujos Terminator trilogijos pirmoji dalis Terminator Salvation:The Future Begins.Bent jau taip oficialiai reiškiasi internetiniai portalai o kuo dar tikėti aš nežinau.
                Kad jo pavadinimas Salvation aš ir taip žinau, bet kur parašyta kad tai yra trilogijos pirmoji dalis?
                Beje apie Bankoka jau rašė...
                O kas liečia pačio filmo, na nemačiau, bet pažiūrėsiu, kruvinos scenos ir žudynės dėja ne pats didžiausias varikliukas tokių filmų jei vaidina žymūs aktoriai. Visada bus kažkas virš to kraujo ir prievartos. Hitmane vaidino mažai kam žinomas Olifantas tad ir filmas darytas pagal žaidimą jau verčia žiurėt skeptiškai. Primenam "Equilibrium"...filmą vadino 2ra Matrica, nes buvo MINTIS
                O tokių filmų kur galima pamastyt nelaukiant kol pradės galabit vieni kitus yra
                Pvž.:
                "Leon" - epinis filmas apie samdomus žudikus, kuris priverčia gailėtis žudiko suprantant kad kitokios pabaigos ir būt negali
                "Ronin" - nevisai žudikiškas filmas, bet bičai daro tai 4 a cash (mercenaries)
                "Assasins" - Banderaso ir Stalone duetas: vyrukai irgi santykius aiškinosi lauke, dienos šviesoje ir ne kažkur miške
                Visas šusnis filmų su Yun-Fat Chou ir kitos azijietiškos produkcijos, kur susišaudimai lauke, turguose, gatvėse nieko neglumina. Ir atrodo gana padoriai. Ir net siužėtas buvo visai neprastas.
                Net žymijame "Brat" (Brolis) yra scena su susišaudymu turguje, tiesiog jisai atrode taip kad niekas jo negalėtu atsimint vėliau.
                Pas Tarantina, KillBill Vol.1 irgi, pakankamai ilga pradžia atsiminimų..
                Išvados tikriausiai tokios, kad "skanaut" kovines scenas visada gerai žinot kas kieno pusėje, nes Doom tipo močilovo jau mažai veža.
                Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-09-22, 21:43.

                Comment

                • Botaro
                  Akuma


                  • 2005 11 17
                  • 196

                  #83
                  I have the Holy Lance

                  Comment

                  • Silvestras
                    Rimtas forumo narys



                    • 2008 04 18
                    • 162

                    #84
                    Nauja medžiaga:
                    Valkyrie #2 Trailer
                    Spoileris:


                    Curious Case of Benjamin Button Trailer
                    Spoileris:


                    Burn After Reading #2 Trailer
                    Spoileris:


                    Max Payne:The Beginning Live-Action Comic
                    Spoileris:


                    W. #3 Trailer
                    Spoileris:


                    Bedtime Stories Trailer
                    Spoileris:

                    Blindness.Behind the Scenes - The Look Of Blindness
                    Spoileris:


                    Pride and Glory #2 Trailer
                    Spoileris:


                    Saw 5 Teaser
                    Spoileris:


                    The Spirit #2 Trailer
                    Spoileris:


                    Splinter Trailer
                    Spoileris:


                    Deal Trailer
                    Spoileris:
                    Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2008-11-23, 21:10.

                    Comment

                    • Silvestras
                      Rimtas forumo narys



                      • 2008 04 18
                      • 162

                      #85
                      Kino Anonsas. Ruduo 2008
                      Spalis
                      Sveiki dar kartą AZ kinomanai. Taigi, rudens kino sezonas įsibėgėja, gauta nauja filmų porcija. Mes su Bardaku pristatome spalio mėnesio kino anonsą, kaip ir ankščiau Treileris=Oficialus puslapis arba YouTube. Dėmesio !!!, kai kurių filmų premijėrinės datos gali keistis mėnesio metu, taigi mes pateikdami visą informaciją šiame skyriuje atsakingi tik už iki mėnesio planuotą filmų tvarkaraštį. Šį mėnesį apimsime daugiau kino leidinių. Išsirinkite kas jus sudomino pagal mėgiamą žanrą, filme vaidinančius aktorius arba patikusį scenarijų.







                      Beverly Hills Chihuahua

                      Režisierius:Raja Gosnell
                      Studija:Walt Disney Pictures
                      Žanras:Adventure,Comedy,Family
                      Premjera:2008-10-03
                      Vaidina:Piper Perabo, Manolo Cardona and Jamie Lee Curtis, with the voices of Andy Garcia, Plácido Domingo, George Lopez, Salma Hayek, Edward James Olmos, Paul Rodriguez, Cheech Marin, Piolin, Drew Barrymore
                      Spoileris:


                      Istorija:
                      Šioje Walt Disney komedijoje pamatysime Beverly Hills rajono išlepintą čihuahua vardu Chloe (įgarsina D. Barrymore) atsitiktinai pasimetusią nešvankiame Mehiko rajone kur nėra įprastų grožio salonų gyvūnams ir prabangaus gyvenimo. Dabar, kai Chloe liko viena ir be supratimo, tenka pasikliaut naujais atsitiktiniais draugais, kaip: laukiniu vokiečiu aviganiu vardu Delgado (įgarsina A.Garcia) ir įsimylėjusiu pasipūtėliu vardu Papy's (įgarsina G.Lopez'as). Draugai padeda Chloe'jai atgaut vidinį pasitikėjimą savimi ir parengia ją neužmirštamai kelionei namo.





                      Religulous

                      Režisierius:Larry Charles
                      Studija:Lionsgate
                      Žanras:Documentary
                      Premjera:2008-10-03
                      Vaidina:Bill Maher, Jose Luis De Jesus Miranda
                      [Oficialus Puslapis

                      Istorija:
                      Dokumentinis filmas apie keliaujantį aplink pasaulį vyrą, klausinėjantį žmones apie Dievą ir religiją. Pagrindinį vaidmenį atliko Bill'as Maher'is, o žinant jo analitinį meistriškumą, atiduodamą pagarbą ir sąmojingumą atliekamam darbui galime tikėtis nepaprastai dvasiškos kelionės.







                      Nick and Norah's Infinite Playlist

                      Režisierius:Peter Sollett
                      Studija:Sony Pictures
                      Žanras:Comedy,Drama,Music,Romance
                      Premjera:2008-10-03
                      Vaidina:Michael Cera, Kat Dennings, Alexis Dziena, Ari Graynor, Aaron Yoo, Jay Baruchel
                      Spoileris:


                      Istorija:
                      Tai komedija apie du žmones praleidusius neramią naktelę garso įrašų pasaulyje. Nick'as (M.Ciera) įžengė į Niujorko roko sceną su ligota širdimi ir neaiškia galimybe groti. Norah (K.Dennings) savo gyvenime per daug dėmesio skiria prielaidoms apie pasaulį. Nors jie ir neturi nieko bendro, be jiems abiems patinkančio muzikos skonio, tačiau jų atsitiktinis susidūrimas muzikiniuose nuotykiuose priveda prie iš niekur nieko išdygstančios meilės.






                      How To Lose Friends And Alienate People

                      Režisierius:Robert Weide
                      Studija:Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
                      Žanras:Comedy
                      Premjera:2008-10-03
                      Vaidina:Simon Pegg, Kirsten Dunst, Danny Huston, Gillian Anderson, Megan Fox, Miriam Margolyes, Bill Paterson, Max Minghella, Diana Kent, Jeff Bridges
                      Oficialus Puslapis

                      Istorija:
                      Filme pasakojama apie visur besipainiojantį Britanijos žurnalistą Sidney'u Young'ą (S.Pegg) kurį į savo gretas pakvietė vienas iš Niujorko dienraščių. Sidney'jus įžengia į aukštos visuomenės pasaulį ir padaro tikrą perversmą nepaisydamas savo boso nurodymų ir žvaigždžių statuso. Filmas paremtas Toby'io Young'o auto-biografija. Taip pat filme vaidina tokios žvaigždės kaip K.Dunst, M.Fox ir J.Bridge'as.







                      Rocknrolla

                      Režisierius:Guy Ritchie
                      Studija:Warner Bros. Pictures
                      Žanras:Action,Crime
                      Premjera:2008-10-08
                      Vaidina:Gerard Butler, Thandie Newton, Chris "Ludacris" Bridges, Jeremy Piven, Idris Elba, Tom Wilkinson
                      Oficialus Puslapis

                      Istorija:
                      Kai rusų gangsteris diriguoja nedorą sandėrį dėl žemės, pasisavinami milijonai dolerių ir visas Londono nusikalstamo pasaulio pogrindis pradeda veikti. Kiekvienas nuskaltėlis, korumpuotas policininkas ar nedoras buhalteris nori pinigų vien tik sau. Nuo to ir prasideda visų blogiukų susidūrimas ir sąmyšis.








                      City of Ember

                      Režisierius:Gil Kenan
                      Studija:Fox Walden
                      Žanras:Adventure,Family,Fantasy
                      Premjera:2008-10-08
                      Vaidina:Bill Murray, Tim Robbins, Martin Landau, Toby Jones, Saoirse Ronan, Harry Treadaway
                      Oficialus Puslapis

                      Istorija:
                      Jau daugeli metų žmonės iš Ember miesto pasinėrę į blizgančių spalvų, nuostabų pasaulį. Tačiau miesto pagrindinis generatorius sulūžta ir didžiosios lempos palaikančios ilgametę šviesą po truputį gęsta. Dabar du paaugliai pasiryžę atrast senovinę miesto paslaptį ir padėt žmonėms ištrūkt iš miesto kol šviesos neužgęso amžiams.







                      Body of Lies

                      Režisierius:Ridley Scott
                      Studija:Warner Bros. Pictures
                      Žanras:Action,Drama,Thriller
                      Premjera:2008-10-10
                      Vaidina:Leonardo DiCaprio,Russell Crow,Carice van Houten,Vince Colosimo,Clara Khoury,Jamil Khoury,Shredi Jabarin,Oscar Isaac,Mark Strong,Golshifte Farahani,Simon McBurney
                      Oficialus Puslapis

                      Istorija:
                      Pagrista "Washington Post" redaktoriaus David Ignatius 2007 romanu apie CŽV agentą Reger'į Ferris'ą (L.DiCaprio), kuris atskleidžia pagrindinį teroristų vadą, įtariamą veikiant iš Jordano. Kai Ferris sugalvoja planą - infiltruotis į jų tinklą, pirma jis turi gauti gudraus CŽV veterano Ed'o Hoffman'o (R.Crowe) ir bendradarbiaujančio, tačiau galbūt įtariamo Jordano žvalgybos vado paramą. Vis dėl to nors ir apsimesdamas jų sąjungininku, Ferris klausia savęs kiek jis gali pasitikėti šiais žmonėmis, kad neįstumtų savęs ir savo gyvybės - į pavojų.





                      Quarantine

                      Režisierius:John Dowdle
                      Studija:Sony Pictures
                      Žanras:Horror,Mystery,Thriller
                      Premjera:2008-10-10
                      Vaidina:Jennifer Carpenter, Jay Hernandez, Columbus Short, Greg Germann, Steve Harris, Dania Ramirez, Rade Sherbedgia, Jonathon Schaech
                      Oficialus Puslapis

                      Istorija:
                      Vienai televizijos reporterei Angel'ai Vidal(J.Carpenter) ir jos operatoriui (S.Harris) visą naktį teko praleist kartų su Los Andželo ugniagesių komandą.Po 911 skambučio TV žurnalistai kartų su gaisrininkais nuvyko į mažą apartamentinį pastatą.Atvykus jie pamatė kraujuojančius policininkus ir išgirdo besiriežiantį kliksmą.Po kažkiek tai laiko visi sužino,kad viena moteris užkresta nežinomo tipo virusu.Po keliskart pasikartuojančių išpuolių like gyvi bando rast išėjimą ir ištrukt iš pastato,bet sužino,kad valdžia paskelbė karantiną ir izoliavo pastatą,pasmerkdama žmones mirčiai.Liko tik korespondentės vaizdo įrašas atpasakojantis įvykius.




                      Max Payne

                      Režisierius:John Moore
                      Studija:Twentieth Century-Fox Film Corporation
                      Žanras:Action,Crime,Drama,Thriller
                      Premjera:2008-10-17
                      Vaidina:Mark Wahlberg, Natasha Alam, Mila Kunis, Beau Bridges, Ludacris, Chris O'Donnell, Nelly Furtado, Donal Logue, Joel Gordon, Kate Burton
                      Oficialus Puslapis

                      Istorija:
                      Max'as Payne'as(M.Wahlberg) visas apsėstas mintimi atkeršyt atsakingiems už jo šeimos ir partnerio brutalų nužudymą.Max'o nuoseklusis tyrimas nuveda jį į košmariškos kelionės pradžią.Jis priverstas kovoti su priešais esančiais anapus žmogiškos esybės ir ištvert netikėtą išdavystę.Filmas pastatytas pagal gan populiarią kompiuterinę šaudyklę.







                      W.

                      Režisierius:Oliver Stone
                      Studija:Lionsgate
                      Žanras:Biography,Comedy,Drama
                      Premjera:2008-10-17
                      Vaidina:Josh Brolin, Elizabeth Banks, James Cromwell, Ellen Burstyn, Scott Glenn, Thandie Newton, Feffrey Wright, Ioan Gruffudd, Toby Jones, Richard Dreyfuss
                      Oficialus Puslapis

                      Istorija:
                      Nepaisant to ar palaikai tu jį ar ne,bet G.Bush'as neabejotinai viena iš labiausiai ginčijamų figurų šiuolaikiniame pasaulyje.Pripažintas režisierius O.Stone'as perneša į dydyjį ekraną 43-ojo Ameikos prezidento gyvenimą taip kaip tik jis gali.Filmas atskleidžia mums Bush'o gyvenimo faktus--jo mušius ir triumfą,santykius su žmona,tikėjimą ir aišku jo "pagarsėjusi" sprendimą užgrobti Iraką.Veikiausiai pamatysime auto-biografinę dramą su parodijos elementais.





                      The Secret Life of Bees

                      Režisierius:Gina Prince-Bythewood
                      Studija:Fox Searchlight Pictures
                      Žanras:Adventure,Drama
                      Premjera:2008-10-17
                      Vaidina:Dakota Fanning, Queen Latifah, Alicia Keys, Jennifer Hudson, Paul Bettany, Hilarie Burton
                      Oficialus Puslapis

                      Istorija:
                      Filmas pasakoja apie 14-metė mergaitę vardu Lily Owens kurį kenčia nuo minties apie savo numirusiąją motiną.Norėdama atsikratyt vienatviško gyvenimo ir barnių su tėvu Lily su savo globėja ir vienintele drauge Rosaleen pabėga į Pietų Karoliną,mestą kuriame slypi jos motinos gyvenimo paslaptys.Nuoširdžiai priimtą į supratingų ir gerai išauklėtų seserų Boatwight namus mergaitė atranda paguodą nuostabiame bitininkystės pasaulyje.






                      Changeling

                      Režisierius:Clint Eastwood
                      Studija:Universal Pictures
                      Žanras:Biography,Crime,Drama,Mystery
                      Premjera:2008-10-24
                      Vaidina:Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan, Colm Feore, Amy Ryan, Michael Kelly
                      Spoileris:


                      Istorija:
                      Client'as Eastwood'as šikart surežisuoja provakacinį trilerį paremtą faktiniais įvykiais.Du pagrindinius vaidmenius filme atliks tokios žvaigždės kaip A.Jolie ir J.Malkovich.Filme,Christine Collins(A.Jolie) maldos išgirstos kai po kelerių mėnesių namo sugrįžta pagrobtas sūnus.Remdamasi kai kuriais berniuko bruožais ji supranta,kad tai netikrasis jos vaikas.Norėdama žinot atsakymus į ją slegiančius klausimus moteris stoja į kovą su korumpuota policija ir skeptiška publikos nuomone.Christine sužino tiesą kurį amžiams pakeičia jos gyvenimą.




                      Pride and Glory

                      Režisierius:Gavin O’Connor
                      Studija:New Line Cinema
                      Žanras:Crime,Drama
                      Premjera:2008-10-24
                      Vaidina:Edward Norton, Colin Farrell, Jon Voight, Noah Emmerich, Jennifer Ehle, John Ortiz
                      Oficialus Puslapis

                      Istorija:
                      Edward'as Norton'as ir Colin'as Farrel'as kartų suvaidins kriminalinėje dramoje Pride and Glory:autentiškame,šiurkščiame ir emocionaliame Niujorko policijos departamento portrete.Filmas pasakoja apie daugiakartinę policininkų šeimą kuriuos moralinis kodeksas pakimba ant plauko kai vienas iš dviejų sūnų pradeda tyrinėt atvejį susijusi su jo vyresniuoju broliu ir svainiu.Susuktas reikalas priverčia šeimos narius pasirinkt tarp ištikimybės patiems sau arba ištikimybės policijos departamentui su kuriuo jiems siejasi ko ne visas gyvenimas.





                      Passengers

                      Režisierius:Rodrigo Garcia
                      Studija:Sony Pictures
                      Žanras:Drama,Horror,Thriller
                      Premjera:2008-10-24
                      Vaidina:Anne Hathaway, Patrick Wilson, David Morse, Andre Braugher, Clea DuVall, Dianne Wiest
                      Spoileris:


                      Istorija:
                      Po aviakatostrofos jaunoji psichiatrė Claire(A.Hathaway) savo boso paprašoma prakonsultuot penkis išgyvenusius reiso žmones.Kai pacientai pradeda dalintis mintimis apie reisą,daktarė susidomi Eric'u(P.Willson),labiausiai uždaru sudužusio lėktuvo keleiviu.Tuo metų kai Claire ir Eric'o profesionalus santykiai perauga iki romantinių jos pacientai pradeda paslaptingai vienas po kito pradinginėt.Claire isitikinusi,kad Eric'as slepia visus atsakymus ir yra pasiryžusi žutbūt juos sužinot.




                      High School Musical 3: Senior Year

                      Režisierius:Rodrigo Garcia
                      Studija:Walt Disney Pictures
                      Žanras:Comedy,Drama,Family,Musical,Romance
                      Premjera:2008-10-24
                      Vaidina:Zac Efron, Vanessa Anne Hudgens, Ashley Tisdale, Selena Gomez, Bart Johnson, Lucas Grabeel, Monique Coleman, Leslie Wing
                      Spoileris:


                      Istorija:
                      Tapę metais vyresni šios filmo serijos herojai Troy'us(Z.Efron) ir Gabriella(A.Hudgens) niekaip negali susitaikyt su mintimi,kad šiais mokslo metais jie turės gyvent atskirai vienas nuo kito.Su savo draugais ir "Laukinių kačių" nariais jie dega noru surengt rudeninį mokyklos muziklą,atpasakojant įgytą patirtį,viltys ir ateities baimes.









                      Saw V

                      Režisierius:David Hackl
                      Studija:Lionsgate
                      Žanras:Action,Crime,Horror,Mystery,Thriller
                      Premjera:2008-10-24
                      Vaidina:Tobin Bell, Scott Patterson, Costas Mandylor, Julie Benz, Meagan Good, Laura Gordon, Greg Bryk, Mark Rolston, Betsy Russell, Carlo Rota
                      Oficialus Puslapis

                      Istorija:
                      Penktoje Pjūklo dalies frančizėje Hoffman'as(filmo veikėjas gerai žinomas serijos fanams ir žiūrovams) regis paskutinis likęs gyvas žmogus,nešantis Jigsaw'o naštą ant savo pečių ir tęsiantis jo prakeiksmą.Bet kai jo paslapčiai gresia pavojus,Hoffman'as leidžiasi į medžioklę panaikint likusius galus.Kaip ir visada bus daug žiaurių scenų įprastų šiai serijai.






                      Zack And Miri Make A Porno

                      Režisierius:Kevin Smith
                      Studija:The Weinstein Company
                      Žanras:Comedy,Drama,Romance
                      Premjera:2008-10-31
                      Vaidina:Seth Rogen,Elizabeth Banks,Jason Mewes,Traci Lords,Jeff Anderson,Katie Morgan,Rick Mabe,Tom Savini,Craig Robinson
                      Oficialus Puslapis

                      Istorija:
                      Du platoniški gyvenimo draugai Zack'as ir Miri abudu skolingi didelę pinigų sumą.Taigi jie,pasikviesdami draugus ir pažįstamus panoro sukurt porno filmą gryniesiems greitu budu ir per daug nekvaršinant sau galvos.Bet kai kiekvienas filmo metų pradeda "daryt" kiekvieną,Zack'as ir Miri suvokia,kad galbūt jų ryšiai kur kas gylesni realiame gyvenime,negu jie manydavo ankščiau.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-05-06, 21:23.

                      Comment

                      • Silvestras
                        Rimtas forumo narys



                        • 2008 04 18
                        • 162

                        #86
                        Nauja medžiaga:
                        Paul Blart:Mall Cop Trailer
                        Spoileris:


                        Uninvited Trailer
                        Spoileris:


                        Madagascar:Escape 2 Africa #2 Trailer
                        Spoileris:


                        Yes Man #2 Trailer
                        Spoileris:


                        Blindness Ištrauka
                        Spoileris:


                        Australia TV Trailer
                        Spoileris:


                        Bolt TV Commercial
                        Spoileris:
                        Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2008-11-23, 21:13.

                        Comment

                        • Silvestras
                          Rimtas forumo narys



                          • 2008 04 18
                          • 162

                          #87
                          Nauja medžiaga:
                          Che Teaser
                          Spoileris:


                          JCVD Trailer
                          Spoileris:


                          Defiance #2 Trailer
                          Spoileris:


                          Watchmen-Behind the Scenes Vol.2
                          Spoileris:


                          Quarantine TV Commercial
                          Spoileris:
                          Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-01-10, 02:20.

                          Comment

                          • Silvestras
                            Rimtas forumo narys



                            • 2008 04 18
                            • 162

                            #88
                            Eagle Eye
                            You're being watched
                            D. J. Caruso - naujausio Holivudinio blokbasterio režisierius. Filmo pagrindinį vaidmenį suvaidinti režisierius pasikvietė sparčiai populiarėjantį Shia LaBeouf'ą. Su tokiais filmo mastais galima spręsti tik vieną, D.J.Caruso veržasi į M.Bay'jaus kėdę. Jerry's Shaw (S.LaBeouf) - nelemtas jaunuolis, kuriam gyvenimas pakišo koją. Jerry's grįžta po brolio(su kuriuo jis nesimatė trejus metus) laidotuvių ir pakeliui namo patikrina banko sąskaitą. Jis apstulbsta, kažkokiu būdu jo kortelėje atsiranda be abejonės svetimi 750 000$. Aišku jis paima kiek tik gali, prikraudamas savo kišenes. Važiuojant autobusu namo galvoje sukosi tik viena mintis: "Kokia velniava čia darosi?". Pareidamas namo jis gavo dar didesni šoką. Jo nuomojame kambaryje stovėjo dėžės prikrautos aukšto kalibro ginklų ir nuodingų chemikalų. Staiga suskamba telefonas ir pasigirsta nežinomos moters balsas kuris informuoja Jerry'į, kad po 30 sekundžių į jo butą įsilauš FTB būrys. Pasimetęs staigių įvykių chaose ir nervindamasis Jerry's numeta ragelį... po kelių sekundžių jis jau guli "supakuotas" ant grindų. Patekdamas į laikinąją kalėjimo kamerą Jerry's prabūna ten neilgai. Netrukus nežinomas balsas, galintis kontroliuot kone kiekvieną elektroninį prietaisą padeda Jerry'iui pabėgt ir paskiria misiją su nežinomu tikslu. Balsas suveda Jerry'į su pasimetusia moterimi, kurios sūnus tikėtiname pavojuje. Dabar teks daryt tai, kas liepiama. Pabėgti neįmanoma, jie stebimi iš visų pasaulio pozicijų, tenka pasikliauti savo likimu. Filmo intriga išsilaiko praktiškai iki paskutiniųjų minučių, nors eiga būdinga firminiams Holivudiniams filmams: daug efektyvių sprogimų, dūžtančių mašinų ir pasikėsinimas į šalies prezidentą. Nors viskas gražu ir norisi tik kuo labiau pasinert į filmo veiksmą ir mėgautis žiūrėjimu, tačiau iškyla kelios nelogiškos scenos, kurios atitinkamai numuša kelis balus žemyn. Kuo labiau veiksmas išsiplečia, tuo labiau filmas pradeda supanašėt su fantastikos žanru. Tačiau jeigu norit nueit į kiną, pasižiūrėt kažko tiesiog įspūdingo su krūva spec. efektų, audringu scenarijumi ir žymiu aktoriumi priešaky, šis filmas kaip tik jums. Kaip beanalizuotum manau ši juosta verta jūsų apsilankymo kino teatre ir neabejotinai patenka į šio rudens, o tikriausiai ir visų metų filmų kategoriją "Must See".
                            Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-05-21, 12:32.

                            Comment

                            • Silvestras
                              Rimtas forumo narys



                              • 2008 04 18
                              • 162

                              #89
                              Nauja medžiaga:
                              Seven Pounds Trailer
                              Spoileris:


                              Push Trailer
                              Spoileris:


                              Quantum of Solace Ištrauka
                              Spoileris:


                              Bolt #2 Ištrauka
                              Spoileris:


                              Marvey & Me Trailer
                              Spoileris:


                              Sex Drive 3 Ištraukos
                              Spoileris:


                              Punisher:War Zone Trailer + Ištrauka
                              Spoileris:

                              Comment

                              • Silvestras
                                Rimtas forumo narys



                                • 2008 04 18
                                • 162

                                #90
                                Nauja medžiaga:
                                Underworld:Rise of the Lycans Trailer
                                Spoileris:


                                Last Chance Harvey Trailer
                                Spoileris:


                                Gran Torino Trailer
                                Spoileris:


                                They Came From Upstairs Trailer
                                Spoileris:


                                Madagascar:Escape 2 Africa Setas:
                                Muzikinis Pristatymas+Ištrauka
                                Spoileris:

                                Behind The Scenes
                                Spoileris:



                                Zack and Miri Make a Porno #2 Trailer
                                Spoileris:


                                Watchmen #2 Trailer
                                Spoileris:


                                Saw 5 #2 Ištrauka
                                Spoileris:


                                The Spirit-Behind the Scenes
                                Spoileris:


                                Mesrine:L'ennemi Public No.1 Trailer
                                Spoileris:


                                Bolt #3 Ištrauka
                                Spoileris:

                                Comment

                                Working...