Kinas

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Bardakas
    Žmogus Ne





    • 2005 09 22
    • 1462

    #61
    BaudejasX, tu visiškai teisus, filmas ištikro buvo vidutiniškas, bet visą gėrį, dėl ko jis liaupsinamas, sudarė gerai suvaidintas Joker'io vaidmuo. Buvo gal ten ir kitų subtilybių kurios pasirodė įdomios, tačiau faktorius liko Joker'is.
    Paskutinis pakeitimas nuo Bardakas; 2008-08-25, 18:04.
    Maybe on Earth, Maybe in the Future
    sigpic
    Kurokawa idėjinis lyderis
    Lėtai keičiu slaptažodžius

    Comment

    • zio
      Administratorius


      • 2000 02 22
      • 264

      #62
      Autorius Didelis-Bardakas
      BaudejasX, tu visiškai teisus, filmas ištikro buvo vidutiniškas, bet visą gėrį, dėl ko jis liaupsinamas, sudarė gerai suvaidintas Joker'io vaidmuo. Buvo gal ten ir kitų subtilybių kurios pasirodė įdomios, tačiau faktorius liko Joker'is.
      ir tai, kad aktorius vaidinęs Jokerį mirė

      Comment

      • Botaro
        Akuma


        • 2005 11 17
        • 196

        #63
        Tasogare Seibei
        (The Twilight Samurai)

        Nominated for Oscar. Another 37 wins and 6 nominations

        Seibei Iguchi, a low-ranking samurai, leads a life without glory as a bureaucrat in the mid-XIX century Japan.A widower, he has charge of two daughters (whom he adores) and a senile mother; he must therefore work in the fields and accept piecework to make ends meet. New prospects seem to open up when Tomoe, his long-time love, divorces a brutal husband. However, even as the Japanese feudal system is unraveling, Seibei remains bound by the code of honour of the samurai and by his own sense of social precedences.
        The consequences are cruel.



        Tai ne veiksmo filmas prisotintas ispudingu, antzmogishku kowu. Tai yra drama apie vienisha tewa,samuraju,kuris ish wisu jegu stengiasi,kad jo sheimai nieko netruktu.Visa laika skirdamas sheimai ir darbui,veikejas pamirshta pasirupinti sawimi. Slapta kitu pravardziuojamas "Prieblandos Samurajumi" jis yra priverstas irodyti,kad kowoje jam nera lygiu. Tai patraukia kai ko demesi ir ateina laikas tam,ko Prieblandos Samurajus taip ilgai stengesi ishwengti.


        Torrent
        Paskutinis pakeitimas nuo Botaro; 2009-01-07, 17:52.
        I have the Holy Lance

        Comment

        • Silvestras
          Rimtas forumo narys



          • 2008 04 18
          • 162

          #64
          Nauja medžiaga:
          Transporter 3 Trailer
          Spoileris:


          American Carol Trailer
          Spoileris:


          Secret Life of Bees Trailer
          Spoileris:


          Nights in Rodanthe Trailer
          Spoileris:


          RocknRolla Trailer
          Spoileris:
          Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-01-10, 01:49.

          Comment

          • piccosan
            Daft Punk

            • 2005 11 28
            • 250

            #65

            Get Smart
            Agent 86

            Daug kas prsimena agenta kalbanti su savo batu. Tai Meksvelas Gudrutis. Jis didelio populiarumo susilaukusio serijalo pagrindinis herojus. "KONTROLĖ" - agentura dirbanti JAV saugumo labui. Jos pagrindiniai priesai blogiuku klanas - "CHAOSAS"
            Ilgai lauktas serijalo ekranizavimas pagaliau pasieke mus, taciau su kiek adaptuotu siuzetu atitinkanciu sias dienas. Maksvelas Gudrutis (Steve Carell) dar nera visiskas agentas. Kolkas jis tik analitikas, bet kai KONTROLĘ istinka krize, o CHAOSAS ja suplanavo ir dar rezga kazka nesvaraus, Maksvelas keliauja i misija kartu su senbuve Agente 99 (Anne Hathaway).
            Pats siuzetas nera neeilinis, tiesiog agenturos kova su teroru, plot-twist'ai gana nuspejami bet vistiek nesijauti nemaloniai kai ju sulauki. Pabaiga palieka vilciu tesiniui.
            Rezisavo si filma Peter Segal. Jis nenaujokas komediju versle, bet manau jog tai jo geriausias hitas. Steve Carell zinomas aktorius is populiaraus serijalo "Office", filmo Evan Almighty bei kitu garsesniu serijalu bei filmu. Aktorius puikiai perteike Agento 86 charakteri. Islaike ta charizma kuria buvo sukures serijale vadines ,amžino miego atgulęs ,Don Adams. Maxvelo kolege Anne Hathaway labai pagrazina visa filma, taciau daugiu lauru tureciau atiduot Styvui.
            Muzikiniam fone dominuoja "Get Smart" main-theme'as. Taip pat Odė džiaugsmui atlieka svarbu vaidmeni filme. Dar galime isgirst naujaji Madonos singla.
            Na efektu siam filme minimaliai, suprantama. Kovos scenos idomios nes juokingos, tai pat yra keleta originalesniu scenu.

            Siuzetas: Pakeistas bet nera sugadintas, Rusijos tema siektiek viska pagyvina. 8,5/10
            Vaidyba: Pasistengta. Maxvelo bruozai puikiai perteikti, o ir antraeiliai vaidmenys nustebina bei pamalonina sirdi. 9/10
            Muzika: Main-theme'as vienas is labiausiai isimintinu serijalu istorijoje, tai ji padaro tobulu, taciau truko dagiau ivairumo ir geresniu garso efektu. 8/10

            Mano manymu tai viena geriausiu siu metu komediju, ar bent komediju/remake'u. Juoko doze garantuota, niekad tiek nesu juokesis per viena filma. Balsu, krizenimu, mityse ir net kvatojimu. Puikiai parikinti aktoriai, nedebiliski juokai (dazniausiai) ir ta sentimentu doze padaro si filma puikiu pavyzdziu kaip reik atgaivint Klasika. 9/10
            Paskutinis pakeitimas nuo piccosan; 2008-08-29, 12:55.

            Comment

            • noone.ninja
              •٠ZetsubouSensei٠•

              • 2008 06 21
              • 34

              #66
              na nzn kjp jums bet ash megstu siaubekus ziuret,tik kino salei zmonems kurie sedi prie manes nesiseka,kadangi jie pastovei girdi juoka...o per filma lemties zenkla 666 po galiniu eiliu komentaru per bajsiauses vietas sale atsistodavo ir pradedavo ploti...bet vat filmas pano labirintas "el labirinto del fauno"" mane tikraj suzavejo,na ne karaupejs dalykjs,bet savo istorija,tikraj geras filmukas.

              Comment

              • Silvestras
                Rimtas forumo narys



                • 2008 04 18
                • 162

                #67
                Nauja medžiaga:
                Fast & Furious 4 Teaser
                Spoileris:


                Max Payne #2 Trailer
                Spoileris:
                Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-01-10, 01:53.

                Comment

                • Silvestras
                  Rimtas forumo narys



                  • 2008 04 18
                  • 162

                  #68
                  Big Fall Movie Preview 2008
                  Part One:September

                  Taigi,mielieji kinomanai,karštos vasaros sezonas pasibaigė,vaikai eina į mokyklą o Tropic Thunder didingai skelbia blokbasterių sezono oficialią pabaigą.Gal jums patiks ir nevisi rudens sezono filmai,bet mes apžvelgsim kai kuriuos release'us kurie daugiau ar mažiau patrauks jūsų dėmesį į savąją pusę .Pasinaudok šiuo gidu "Must See" filmų kategorijoje,kol šviežiausi filmai talpins kino teatrus sekančiuose mėnesiuose.Po kol kas pradėsim nuo rugsėjo,bėgant laikui atsiras nauji mėnesio pristatymai.Visus treilerius rasit oficialiuose puslapiuose(Oficialus puslapis),tų kurių neradau galit pasiužiūrėt tiesiog per YouTube.




                  Bangkok Dangerous

                  Režisierius:Oxide Pang Chun,Danny Pang
                  Studija:Lionsgate
                  Žanras:Action,Crime,Thriller
                  Premjera:2008-09-05
                  Vaidina:Nicolas Cage, Shahkrit Yamnarm, Charlie Young, Panward Hemmanee, Nirattisai Kaljaruek, Dom Hetrakul
                  Oficialus puslapis

                  Istorija:
                  Anoniminio žudiko gyvenimas pasisuka netikėta linkme jam atkėliavus į Tailandą įvykdyt kelias kontrakto sąlygas.Joe(N.Cage)-negailestingas samdomas žudikas atkeliauja į Bankoką pašalint kelių taikinių.Iš esmės,Joe vienišas vilkas galvojantis tik apie taikinio pašalinimą ir neužduoda klausimų."Šiame mieste jus galit nusipirkt viską,bet jus negalit nusipirkt visų",ir tada tau nieko nėra baisiau už zmogų,kuris yra samdomas žudikas ir tau atsako mirtimi.








                  Righteous Kill

                  Režisierius:Jon Avnet
                  Studija:Overture Films
                  Žanras:Crime,Drama
                  Premjera:2008-09-08
                  Vaidina:Al Pacino, Robert De Niro, John Leguizamo, Donnie Wahlberg, 50 Cent, Brian Dennehy, Rob Dyrdek, Frank John Hughes

                  Istorija:
                  Auksinių statulėlių laimėtojai R.De Niro ir Al Pacino suvaidins detektyvų-veteranų porą Niujorko policijos skyriuje bandančius sugaut serijinį žudiką.Filmas perpildytas adrenalino ir psichologijos.Trileryje taip pat suvaidins juodai pagarsėjusi hip-hopo žvaigždė 50 cent'as.
                  Po 30 metų darbo detektyvai David'as Fisk'as ir Thomas'as Gowan'as ruošiasi sukraut lagaminus ir atsistatidinti,bet prieš tai gauna serijinio žudiko bylą kuriuo pėdsakai veda prie detektyvų kelis metus atgal nagrinėtos bylos.




                  Burn After Reading

                  Režisierius:Joel Coen,Ethan Coen
                  Studija:Focus Features
                  Žanras:Comedy,Crime
                  Premjera:2008-09-12
                  Vaidina:George Clooney, John Malkovich, Frances McDormand, Bradd Pitt, Tilda Swinton.

                  Istorija:
                  J.Malkovich vaidins Ozzie Cox'ą,CIA darbuotoją kurį atleido dėl to,kad jis alkoholikas.Jis bando atkeršyt rašydamas auto-biografiją.Cox'o buvusi žmona(T.Swinton) pavogia diską su informacija ir atsitiktinai palieka sporto klube,kur jį randa treneris Chad'as Feldheimer'is(B.Pitt) ir sporto klubo savininkė Linda Litzke(F.McDormand).Jie disko pagalba bando pašantažuot Cox'ą,kad išpešt iš jo pinigų;Malkovich vs Coens`!,G.Clooney vaidins CIA šnipą tyrianti šį reikalą.Clooney personažas yra Cox'o draugas kuris bando jam išspręst susidariusias problemas su buvusia žmona ir sporto klubo darbuotojais.



                  Appaloosa

                  Režisierius:Ed Harris
                  Studija:New Line Cinema
                  Žanras:Western
                  Premjera:2008-09-17
                  Vaidina:Viggo Mortensen, Renée Zellweger, Ed Harris, Jeremy Irons, Lance Henriksen, Rex Linn
                  Oficialus puslapis

                  Istorija:
                  Vigo Mortensen'as ir vėl atsidavė meilei laukiniams vakarams,tik šikart kartu su Edu Harris'u.Abudu jie tapo partneriais istorijoje apie du samdomus ginklanešius bandančius išvalyt korumpuotą miestelį.Du narsuoliai meta iššūkį rančos savininkui ir jo nusikaltėlių bandai.Po truputį du bebaimiai įstatymo leidėjai įžūliai įveda savo tvarką miestelyje.






                  Ghost Town

                  Režisierius:David Koepp
                  Studija:Paramount Pictures
                  Žanras:Comedy,Fantasy,Romance
                  Premjera:2008-09-19
                  Vaidina:Ricky Gervais, Tea Leoni, Greg Kinnear, Bill Campbell, Kristin Wiig, Dana Ivey
                  Oficialus puslapis

                  Istorija:
                  Pincus'as(R.Gervais) netikėtai miršta,bet stebuklingai prisikelia iš numirusiųjų po 7 minučių ir sužino,kad jis sugeba matyt vaiduoklius.Kur blogiau jau nebebūtų,bet tie vaiduokliai pastoviai persekioja jį ir vis kažko nori,o visu ykiriausias Frank'as Herling'as(G.Kinnear).Vaiduoklis kaltina Pincus'ą dėl jo našlės Gwen(T.Leoni) santuokos subirėjimo.Taigi,Pincus'as atsiduria vaiduokliškame meilės trikampyje.






                  Igor

                  Režisierius:Anthony Leondis
                  Studija:Weinstein Company
                  Žanras:Animation,Comedy
                  Premjera:2008-09-19
                  Vaidina(Įgarsina):John Cusack, Steve Buscemi, Jennifer Coolidge, Eddie Izzard, Sean Hayes, John Cleese, Molly Shannon, Jay Leno, Arsenio Hall, James Lipton, Paul Vogt
                  Oficialus puslapis

                  Istorija:
                  Nepagarbi komedija atnešusi naują likimą klasiškam Monstrų žanrui.Pasaulyje pilno pamišusių genijų yra vieno mokslininko laboratorijos asistentas kuris turi didelę svajonę pačiu tapt išprotėjusiu mokslininku ir laimėt kasmetine mokslo mugė.Tai istorija apie mūsų klasišką kupranugarį.






                  Lakeview Terrace

                  Režisierius:Neil LaBute
                  Studija:Sony Screen Gems
                  Žanras:Drama,Thriller
                  Premjera:2008-09-19
                  Vaidina:Samuel L. Jackson, Patrick Wilson, Kerry Washington
                  Oficialus puslapis

                  Istorija:
                  Sam L. Jackson'as vaidins kopą terorizuojanti savo kaimynus.
                  Jauna pora(D.Wilson ir K.Washington) ką tik atsikraustė į Floridos svajonės namą kai tuojau pat tapo savo kaimyno taikiniais.LAAD pareigūnas(S.L.Jackson'as) paskirė savę vietinio rajono sargo šunimi.Naktimis jis patruliuoja gatves ir kai kuriems atneša komfortą ir saugumo jausmą,bet nenumaldomai prisikabinėja prie jaunavedžių poros.Jo nuolatiniai įsikišimai pavirsta į tragediją tuomet kai pora nusprendžia priešintis legaliam policijos pareigūnui.







                  Eagle Eye

                  Režisierius:D.J.Caruso
                  Studija:Paramount Pictures
                  Žanras:Action,Drama,Thriller
                  Premjera:2008-09-26
                  Vaidina:Shia LaBeouf, Michelle Monaghan, Rosario Dawson, Anthony Mackie, Billy Bob Thornton
                  Oficialus puslapis

                  Istorija:
                  Didelė lenktinė prieš laiko teroristus.Filmas pusėtinai primenantis "Matricos" ir "Misija Neįmanoma" serijas.D.J.Caruso su S.LaBeouf'u ir vėl vienoje komandoje!Du partneriai 2007 metais buvo atradę savo sėkmė filme Paranoja(Disturbia).
                  Viens kito nepažįstantis vaikinas(S.LaBeouf) ir mergina(M.Monaghan) atskirai įtraukiami į paslaptingos moters sąmokslą.Rodos ji žino kiekviena jų žingsnį ir jiems nėra kur pabėgti.Kai jie sužino jos tapatybė,jie jau tampa atsitiktiniais bendrininkais žiauraus nužudymo sąmoksle.





                  Choke

                  Režisierius:Clark Gregg
                  Studija:Fox Searchlight
                  Žanras:Comedy,Drama
                  Premjera:2008-09-26
                  Vaidina:Sam Rockwell, Kelly Macdonald, Anjelica Huston, Clark Gregg

                  Istorija:
                  Kaskart neįvertintas Sam'as Rockwell'as suvaidins ištvirkimo istorijoje.Apgavikas vardu Victor'as išdūria žmones,kad susimokėt už mamos medicininė priežiūrą namie.Jo suktybės budas iš pirmo žvilgsnio labai paprastas,jis ateina į restoraną,tyčia paspringsta ir kai kas nors ateina išgelbėt jam gyvybės,jis sau tyliai užsirašo jų vardūs ir adresą.Vėliau jis jiems atsiunčia laišką su netikromis finansinėmis problemomis ir nuolatos visi jausdami gailestį siunčia jam pinigų.




                  Blindness

                  Režisierius:Fernando Meireless
                  Studija:Miramax Films
                  Žanras:Drama,Mystery,Romance,Thriller
                  Premjera:2008-09-26
                  Vaidina:Julianne Moore, Mark Ruffalo, Danny Glover, Sandra Oh, Gael García Bernal, Alice Braga
                  Oficialus puslapis

                  Istorija:
                  Kai aklumo epidemija netikėtai nusiaubia pasaulį,maža grupelė bandančiu išsigelbėt žmonių triumfuojančiai įveikia visas išsiplėtusio karantino baisias sąlygas.Blindness-tai psichologinis trileris apie žmonijos trapumą,kuriame suvaidino auksinės statulėlės laimėtoja J.Moor,M.Ruffalo,D.Glover,G.Garcia ir A.Braga.Filmas pastatytas pagal Nobelio laureato Jose Sarmangos šedevrą,surežisuotas auksinės statulėlės nominantu F.Meirellesu(City of God).
                  Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2008-09-21, 23:12.

                  Comment

                  • Airiz
                    מיד





                    • 2004 01 09
                    • 1656

                    #69
                    Laukiam laukiam Maxo, Bangkoką, ir dar Terminatoriaus 4tą dalį...

                    Comment

                    • Viktoras
                      Rimtas forumo narys


                      • 2008 03 17
                      • 190

                      #70
                      MYLIU MYLIU MYLIU WALL-E. !!!!!!!!!!!!!!!!!

                      Tuo viskas pasakyta... :P

                      Comment

                      • Silvestras
                        Rimtas forumo narys



                        • 2008 04 18
                        • 162

                        #71
                        Nauja medžiaga:
                        Zack and Miri Making a Porno."R" Trailer
                        Spoileris:


                        Milk Trailer
                        Spoileris:


                        Passengers Trailer
                        Spoileris:


                        Soul Men Trailer
                        Spoileris:
                        Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-01-10, 01:55.

                        Comment

                        • Silvestras
                          Rimtas forumo narys



                          • 2008 04 18
                          • 162

                          #72

                          Hellboy 2:The Golden Army
                          Režisierius Guiltermo del Toro sulaukė nemažai pagyrų už savo naują darbą:Pragaro Vaikis 2.Perlman'as - tai talentas suvaidinęs pagrindinį vaidmenį. Jo suvaidintas raudonasis monstras ir vėl vertas nei daugiau,nei mažiau, bet oskaro apdovanojimo.Pats Pragaro Vaikis - tai nėra kažkokia iškrypėliška būtybė,tai kvėpuojantis, kalbantis ir geriantis alų vaikinukas,tik ne žmogus.Filmo eigoj atsispindės klasišką "Frankenšteino" tematika. Išsigandę išskirtinio nepažįstamojo miestiečiai sukils prieš jį. Pačiame filme, Pragaro Vaikis nėra jau toks baisus, ištikrųjų tai herojus su kuriuo jūs neatsisakytumėte praleist vieną antrą valandėlę savo laisvalaikio.Kalbant apie humorą, 4 veikėjų komanda pats linksmiausias filmo dalykas.Mums jau nuo pirmos dalies žinomus veikėjus papildys "gazuotas" išmanėlis Johann'as Kraus'as kurį puikiai įgarsino "Family Guy" kūrėjas Seth'as MacFarlane'as. Doug'as Johnson'as ne ką blogiau padirbėjo ties Pragaro Vaikio partnerio ir draugo žuvėdros Abe'o Sapien'o balsu. Viena įsimintiniausių filmo scenų pražyla kai du paranormalūs herojai nusprendžia nusigert iš meilės, tuo metu grojant romantinei muzikai. Toje atkarpoje jų jausmai ir emocijos labai tikroviškos, ir jie tikrai išgyvena. Na filme šiek tiek perdozuota su "Išgelbėk pasaulį nuo blogų vyrukų" mintimi, bet atvirai sakant tai negadina bendro vaizdo. Istorija pasakoma prabėgus šiek tiek laiko nuo pirmos dalies. Pragaro Vaikis jau draugauja su Liz (S.Blair).Tuo metu senos rasės atstovas Elfų Princas paskelbia karą žmonijai, bandydamas prikelt nuo senų laikų nenugalima taip vadinamąją Aukso Armiją. Ir nuo šios akimirkos pašėlusi komanda su įslaptinta organizacija leidžiasi į persekiojimo kelionę. Specialieji efektai filme tiesiog nuostabūs. Vienų metų kompiuterinė grafika susilieja kartų su tikraisiais kostiumais. Šis kūrėjų žingsnis atneša tikroviškumo jausmą, nekalbant apie pagrindinių veikėjų komandą, kurią profesionaliai įgarsino arba suvaidino tikri aktoriai dėvintys dar niekur nematytus kostiumus. Neabejotinai Pragaro Vaikis vienas iš įdomiausiu ir charizmatiškiausių didvyriu pasirodžiusiu kino ekrane.Taigi Hellboy 2:"The Golden Army" iš "Must See" filmų kategorijos. Ir nesvarbu jeigu jūs neesate Hellboy serijos fanas, pažiūrėję šį filmą juo tapsite, bent pusėtinai. Dabar tereikia sulaukt dar vienos įspūdingos trilogijos.

                          Gramatiką tvarkė Bardakas.

                          Comment

                          • Silvestras
                            Rimtas forumo narys



                            • 2008 04 18
                            • 162

                            #73

                            Tropic Thunder
                            Raise some Hell
                            Tropic Thunder - tai ne tik komedija verčianti tave juoktis. B.Stiller'is filmuodamas šį filmą tiesiai atakavo Holivudo užkulisius, parodydamas tikrąją filmavimo aikštelės pusę, pasaulinio masto žvaigždes ir blokbasterio kūrimo ypatumus. Visas veiksmas vyksta Vietnamo džiunglėse, kur nevykęs režisierius surinko grupelę pasikėlusių aktorių vienam tikslui - nufilmuot visų laikų brangiausią karinę juostą. Viskas jam klostosi "šūdinai", kompanija jau nori nutraukt sutartį su juo, tad reikia imtis drastiškų veiksmų. Jis sukviečia pagrindinius aktorius, po to nuskraidina juos į nežinomą vietovę ir palieka ten. Prieš tai jis jiems dar duoda scenarijaus kopiją ir pasako, kad visur džiunglėse įtvirtintos slaptos vaizdo kameros. Bet viskas vyko ne pagal planą. Kaip paaiškėja visa komanda atsiduria tikroje karo zonoje su teroristais ir narkotikų prekeiviais. Kaip išgyventi?! Tai tik pusė problemos, kita - visiems suvokt, kad jie jau seniai nevaidina, o kovoja dėl savo gyvybių. Filmas perpildytas tikromis Holivudo žvaigždėmis, ironiška, bet jie šioje komedijoje vaidina lygiai tokias pat asmenybes kokie ir yra realiame gyvenime. Vaidyba aukščiausiame lygyje. Gal ne iš Stiller'io pusės, nes vaidina sau įprastą veikėją - save. R.Downey jaunesnysis suvaidino Australijos kino žvaigždę (Kirk'ą Lazarą). Šio nuostabaus aktoriaus sugebėjimai pastebimi kiekvienoje filmo scenoje, šis vaikinukas vertas Oskaro už tai ką padarė. Ne vien R.Downey jaunesnysis vagia visą dėmesį, J.Black'as turbūt suvaidino vieną iš geriausių savo karjeroje komišką pasirodymą. Jo vaidyba eilinį kartą paliko malonų įspūdį jam parodijavus storą niurzgą - narkomaną. Tropic Thunder idomiausia tada kai atskledžiamos keisčiausios situacijos ir nesupratimai. Dėl visiškai pakvaišusios Stiller'io, R.Downey jaunesniojo ir J.Black'o vaidybos ši juodojo humoro komedija pavirsta į dar niekur neregėtą reginį.Tai lyg antrasis Austin'as Powers'as.

                            Gramatiką tvarkė Bardakas.

                            Comment

                            • Silvestras
                              Rimtas forumo narys



                              • 2008 04 18
                              • 162

                              #74
                              Nauja medžiaga:
                              Terminator Salvation Teaser
                              Spoileris:


                              Eagle Eye Ištrauka
                              Spoileris:


                              Open Season 2 Teaser
                              Spoileris:


                              International Trailer
                              Spoileris:


                              Four Christmases Trailer
                              Spoileris:


                              Watchmen Trailer+Behind the Scenes
                              Spoileris:


                              Yes Man Trailer
                              Spoileris:
                              Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-01-10, 01:57.

                              Comment

                              • migliute
                                start wearing purple

                                • 2008 08 23
                                • 51

                                #75
                                Tikrai laukiu "Yes man" (Jim Carrey manau dar nepaseno )
                                taip pat "International", nors Clive'o nemegstu.. ir zinoma, ka mums parodys masinos vs. zmones, visgi nauja trilogija... siek tiek jaudina
                                Whoop-de-fuckin'-do

                                Comment

                                Working...