jo tamagosio neapsaugosi nuo pikto suns. karta per telika maciau kad suo mobiliaka prarijo turbut tam mobiliake buvo parisiustas tamagochis
tamagotchi
Collapse
X
-
IIIIU!SLIKSTU!vargsas tamagochis!...Comment
-
Turiu du veikiancius! Dievinau juos kai buvau triju metu, bet tevus taip nervindavo kai jis naktim cypaut pradedavo, kad eme ir reset`ino, o as jau ji tiek uzauginus buvau ;(
Vienas buvo Pikachiu ar kaip ten is Pokemon`u, o kitas kazkoks drakonas T_TPaskutinis pakeitimas nuo FainaruFantaji; 2007-08-10, 10:13.
Working underground.Comment
-
-
Comment
-
Comment
-
Aš turėjau kūdikystėj ^^ Violetinį drakoniuką...Prisimenu kaip jį komstravau, nes buvau pametus baterijų dangtelį ir reikėjo kaipnors užtaisyt X.X Dar nespėjau jo užaugint, o teko jį sunaikint, nes naktim valgyt prašydavo o___O
Gaila.Mielai dabar prisiminimui turėčiau tokį xDDDComment
-
as turejau kazkada...ir ne viena...bet db nz kur yra nukista...jei rasciau gal ant prikolo naujas baterijas nusipirkciau ir auginciau...buvau nt ju vaikysteje pasinesusi...;DDDComment
-
-
Turejau 4 atrodo...Chmm... pirmas buvo kazkoks pingvinas... Paskui 2 su daug gyvunu... O paskutinis tai ... Reikejo kazkoki dieda auginti ir jam antra puse rast. tas paskutinis pries 8 metus pasimire Idomus vaikiskas zaidimas... dabar tokiu retai galima rast.Comment
Comment