kažkada turėjau kelis..ir aišku jie padvėsė
tamagotchi
Collapse
X
-
-
-
-
-
tamagochi dažnai kioskelyje matau.vis galvoju pirkt-nepirkt.Bet manau nusipirksiu.kažkada labai seniai tokį lyg ir turėjau ( na tada visi turėjo lyg ir xD dar ne tamgochi'iais o visčiukais vadinom xDDD)
edit: pastebėjau kad jog turėjau jau sakiau,na tiek to xD
bet į kioskelį užlėkt kada tikrai reiks xDPaskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2008-04-02, 20:42.Comment
-
Hey!
Gal kam nors ir parūps,o gal ir ne...
Bet va aš tai prisiminiau senus gerus laikus,kai turėjau apie 20 tamagošių.Aišku ne tikrų,o po kelis litus iš kiosko
Nors gal kitiems ir atrodo mažvaikiška,bet aš labaaiii noriu tamagošio.Ir pagaliau turėsiu tą tikrajį.
Pradėti galima nuo Tamagotchi V.1 , V.2 , V.3 , V.4, V.4.5 ,V.5 ir liepą Japonijos žaislų parduotuvėse pasirodantį Tamagotchi Version 5.5 The Earth.
Gaila,kad šių tikrųjų Tamagotchi Lietuvoje nėra...
Pabandysiu sukelti nuotraukas,visų rūsių tamagošių,jeigu pavyks. :rolleyes:
o va aš jau šį šeštadienį laikysiu savo rankose naujausią Tamagotchi versija Tamagotchi Familitchi V5. Negaliuuuu nesidžiaugti.
Reiškite savo nuomonę apie šiuos elektroninius gyvūnėlius
Įdėjau penktos versijos pavizdį
šį šeštadienį jau rankose laikysiu naujausią Tamagotchi Familitchi Version 5 savo rankose
Didelis nusivylimas Tamagotchi gerbėjams,kad Lietuvoje tikrų Tamagotchi nėra,apart šūdukų iš kioskelių po porą litų.
Maniškio kaina siekia beveik 100 litų nesismulkinant.Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2008-08-10, 22:33.Comment
-
Prisimenu as kazkada turejau.....o tas gyvunas buvo nekas kitas o PikachiuTik greit jis nusibodo....taip ir padvese... Ir dar turejau ta is Digimonu kazkoki....gal Angemomona(ar kazkaip ai ten) kuris issirito is kiausinio ir taip augo.Ir db noreciau kokio nors tamagotchioComment
-
hah, šitie vėl į madą ateina.XDD
neseniai kai tvarkiau palėpės senus daiktus, atradau seną seną savo tamagochį, raudoną tokį. ten buvo galima augint viščiuką, dinozauriuką ir žuvytę. nepamenu , kaip ten man sekės, bet gal, jei rasčiau baterijas tinkamas, jis dar veiktų...
o puskė, pamenu, turėjo tokį žydrą tamagočį kur panas [o gal bernus] kabint reikėdavo.XDDComment
-
hey hey! turiu jums vaikai, naujieną!!! radau tammy parsisiųst į mobilų, atrodo kaip tikras tamagušis ekrane tik gyvunėlis(tiksliau angelas)spalvotas. neradau paprasto tammy, bet čia augini angelą, kuris skirtingai vystosi ir galų gale išskrenda į dangaus pastogę. linky
have fun
Užkalė visus langus ir augina pingviną.Comment
-
Radau intike tamagotchi zaidimuka Uzauginkit vaika ir paziuresim koks jis uzaugs....http://www.funzac.com/play/BoMToons-Tamagotchi.htmlComment
-
O tamagotchi cia pries kelis meteliu nusprendziau susitvarkyti savo kambary taij po lova pikachiu radau (zinoma su nusedusiom baterijom) bet kaij prisiminu linksma kaij mes visi drauge atsimenu augindavom nbet paskuij uzknisdavo arba batarkes nusesdavo... O vat tu kur kioskokse po pora litu taij pilna metydavosiJubiliejus - tai tuomet, kai daug gėlių, o tu dar gyvas.Comment
Comment