Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
apklausiau beveik visas zaislu parduotuves vilniuje...jie turi tiktais griozdiskus tamagotchi ...po 99 lt...**
jie dabar populiarus japonijoje...
dabar patis naujausi net gali prie ineto prisijungti ir vienas kitam dovanas siusti**...
vakar norejau inetu uzsisakyti...bet kazkas nesuveike(((
nete galima rasti ir uz 33lt...+reik apmoketi pasto islaidas...20lt...:P
mano senas kazkur gulejo...o gal jau ismestas...(((gaila(((eh!dezaviu!
Esu mates kazkas is draugu turejo mobiliake ta elektronini augintini o kiek pamenu senei labai norejau bet neradau . Turėjau dar kazkoki sena bet iškrito knopkes ekranas perskilo per pus ( del mano nervu ) , bet visai neblogai butu paauginti koki gyvunėli
Mm, nu jo teko kažkada seniai auginti drakoniuką, šeriau mėsa labai daug tai išaugo didelis ir stiprūs Anyway, imo vienkartinis dalykas - išauginai, padvėsė ir pamiršai >.>
birzuos bent jau pries kaledas maciau norejau dovanu keitimuisi klasiokui nupirkt kainavo 5 ar 7lt nepamenu db gerai
gal noretum su manim dovanom apsikeist ?!
Ledux Esu mates kazkas is draugu turejo mobiliake ta elektronini augintini o kiek pamenu senei labai norejau bet neradau . Turėjau dar kazkoki sena bet iškrito knopkes ekranas perskilo per pus ( del mano nervu ) , bet visai neblogai butu paauginti koki gyvunėli
jei ne klystu...mobileke jie gyvena tiktai menesi...po to tiesiog ismeta nauja meniu...ir sako,kad jis padvese**
tamagochi kam chia taip manes prisireike?
parsiduok man! prizadu,kad rupinsiuos ir gerai sersiu
Chaaaa, seni gerai laikai, kai tamagochi būdavo - tikras trendas. Visi daržely turėjo Turėjau jų kokius penkis, du pamečiau, vieną netyčia išskalbiau, kiti šiaip sugedo...
O dabar jau jų niekur nematau, o gal tiesiog dėmesio neatkreipiau. Gal galima rasti kokiam turguj ar kioske užsilikusių :]
Comment