heh mano gavos Ryuichi Gosetsuke
What's your Japanese Name?
Collapse
X
-
Comment
-
Enough of this already -.- , Lietuvių kalbos subtitrai - FAIL, Lietuvių kalbos įgarsinimas - EPIC FAIL.
For god sake... Im MALE!!!!.Comment
-
Man gawosi Goro Sato, bet pabandžius antrą kartą gawosi jau kitoks, taigi čia nesamonė. O LAX numestas linkas geresnis visą laiką tas pats Yasutake NakatoniComment
-
-
-
-
Hibiki Asukai kiek musu ce Asukaju daug 8} ta pati varda ivedi ir kita japonishka ishduoda LOLPaskutinis pakeitimas nuo SolidSnake; 2008-02-26, 22:47.I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
Comment
-
Pagal Lax bent jau rodo ta pati varda parasius ji kelis kartus... pagal pirmaja nuoroda kiek kartu rasiau ta pati varda tie kartu vis skirtinga rase........
http://www.ku.lt/~hmf/oc/japan/
Siame puslapyje galima paziureti kaip skambes vardas tariant japoniskai... parenka ir hieroglifus ....
Bandziau ir jusu nuorodas taciau nei vienoje nepaliko tikro mano vardo o pakeite taip kad net nesuprasi kodel gavosi toks o ne kitoks👍 2Comment
-
Blogthing'uose viskas tėra random'izuota taip sakant.
Na, o pagal LAX duotą link'ą visada tas pats, bet priklauso nuo to ar tik vardą ar ir pavardę įvesi. Įvedus abu mano rezultatas: Arisa Shikitei. Pamaniau įdomiau skamba negu tik įvedus vardąComment
Comment