Na nz , as tj dazniausiai ziuriu CN , arba jetix , arba balticum auksini ... Per kitus nieko gero nerodo , na dar kjp kada ... Na neziurimiausias tj man BTV Tas tj slamstas
Ziurimiausias lietuviskas kanalas
Collapse
X
-
geriausias kanalas tai LNK..dar neblogas MTV...TV3 tai kartais nebloga filma parodo....o ANIME PER TV3 TAI NULIS...isvis neziurimas kanalas tai LTV2....SLAMSTASnever get a girl mad.....
especially if she is armed, PMS-ing and happens to be very very cute....Comment
-
žiūriu vieninteli kanala - LTV. kažkada jo nekęsdvo, nes jis buvo senių kanalas. dabar turbūt pasenau ir pradėjau žiūrėti visokius "be pykčio", "negali būti", Čekuolį ir kitas "senių" laidas
labai retai žiūriu filmus ar serialus, kadangi vertimas ir įgarsinimas man atrodo apgailėtinos kokybės, geriau nepatingėti ir originalą parsisiųsti!Pray.. to... rest... your conscience - for the sins you
have done...
Where is your god now as you're dying alone
Brutal wounds cut deep
No miracles to heal
Watch your life now fade
He's not there to help you die...
Comment
-
Man neatrodo LTV skirta seniams. Čia matau visas mėgstamiausias LT laidas. Vienintelė lietuviška aviacijos laida - Aerodromas. Negali būti - nerandu lietuviško analogo. Puiki mokslo laida. Keliai. Mašinos. Žmonės. - irgi linksma laida, nors mėgsta kai kas ja kaltinti kopijavimu. EksprESas LT - tikrai nebrokiju ir kartas nuo karto pasižiuriu. Mūsų miesteliai - labai reta laida, tačiau man kartais smagu dar karta pamatyti tas vietas kur prieš kažkiek metų esu buvęs. Dažnai idomi Pinigų karta. Dar ir "Požiūris" neretai sudomina. Kitų laidų praktiškai nežiuriu per joki kitą LT kanalą. Beto man LRT parodo nemažai gerų filmų, kitokiu nei tradiciniai ir neretai nusibodę veiksmo ker kitus kanalus. Tarkim LOST. Arba štai sekmadini prie ekrano priptrauks filmas "The Core".
Vetimai. Na dėl laidų čia skundų neturiu, tačiau ir šiaip per daug tuo nesikundžiu, aš ne aklas, ir garsas man nėra pats svarbiausias dalykas, beto ir taip aišku kad vertimas neprilygs orginalaui, bet dėlto nesuku galvos, verčia ir tuo džiaugiuosi. Jei reikia geresnės kokybės - reikia pradėti plėsti Lietuvos valdas iki rimtos šalies.Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2007-02-02, 18:32.Comment
-
nepamenu to kanalo pav., bet tai sporto kanalas, kur vakarais kartais parodo "K-1" (jei pataikau įsijungti). Daugiau ir nesu kažko nuo-iki pasižiūrėjęs. Aplamai 5metus savanoriškai atsisakiau bet kokio tv aparato; tad per tą laiką kažkaip labai išrankus pasidariau tv laidoms .
o shep, lab vertimu LTV2, tiksliau diskusijų laidas (ne apie politiką); bet ir tai, skiriu tam laiko, kai man tai kažkiek aktualu.Comment
-
as esu seip tai keista. nemegstu ziuret teliko. neturiu as tam laiko. bet kartais vakarais paziuru MTV. paziuriu tenai pacias normaliausias laidas pvz.: "pimp my ride" ar pan. bet ir tai kas dvi tris dienas. animaciniu filmuku irgi neziuriu. taip pat neturiu laiko. ka mano te apie mane? zinau ! jus manote kad as esu keista nes nemegstu ziuret teliko. ane?Comment
Comment